Tu de unde îți cumperi dresuri de calitate?

dresuri Meia.ro

Relația mea cu ciorapii nu a fost niciodată una prea bună. Mi s-a părut întotdeauna că sunt incomozi. În plus, faptul că se rup repede era încă un dezavantaj care mă oprea să îi port. Însă recent am aflat despre Meia.ro și am auzit că lumea îi laudă pentru dresurile de calitate. Așa că am decis să iau și eu câteva dresuri de la ei, atât pentru mine, cât și pentru Denisa.

Iată ce produse am luat de pe Meia.ro:

 • Gabriella Colanți copii, culoare pastel
 • Gabriella Dresuri copii Gabriella Mela Culoare: Pastel
 • Consay Dresuri copii Consay Happy 17 den Culoare: Ecru
 • Gabriella Dresuri Dama Gabriella Cyntia Culoare: Negru / Smoky
 • Gatta Dresuri Dama Gatta Colette CAT 05 60 DEN Culoare: Negru
 • Gatta Dresuri Dama Gatta Rosalia Microfibra 100 den Culoare: Grafit
dresuri

Produsele arată bine de la prima vedere și chiar și după purtare. Sunt dintr-un material de calitate, astfel că nu se rup atât de ușor precum dresurile pe care le cunoșteam eu. În plus, au modele extraordinar de drăguțe, care pot fi purtate cu fuste sau rochițe. Și bonusul este că sunt extraordinar de confortabili. Purtând dresurile de pe Meia.ro, nici nu simțeam că aș avea dresuri pe mine.

Am spus deja că nu suportam să port dresuri, în special pentru că mi se păreau extrem de incomode. Ei bine, cele de pe Meia.ro sunt chiar confortabile și îmi place să le port.

De ce să îți cumperi dresuri de pe Meia.ro?

Eu îți recomand să încerci și tu dresurile de pe Meia.ro, din mai multe motive:

 1. Sunt din materiale de calitate.
 2. Găsești dresuri cu o grosime de la 10 DEN la 200 DEN.
 3. Au o mulțime de modele, de la dresuri simple, până la dresuri cu modele inedite, atât pentru femei, cât și pentru copii.
 4. Au doar produse autentice.
 5. Ai transport gratuit la comenzi de peste 149 de lei.
 6. Primești puncte de fidelitate la fiecare comandă.
 7. Găsești o foarte mare varietate de produse, pe lângă dresuri și ciorapi, cum ar fi: șosete, portjartiere, ciorapi modelatori, ciorapi compresivi medicinali, colanți, dresuri și ciorapi pentru gravide, uniforme/halate medicale și costume sexy.

În plus, în această perioadă, găsești produsele de pe Meia.ro la reducere. Lichidările de stoc de pe site aduc reduceri de până la 80%. Eu mă bucur că am descoperit Meia.ro și sunt foarte mulțumită de alegerile mele de pe site.

Review două produse de pe Meia.ro

În acest articol, o să îți povestesc și despre două dintre produsele pe care le-am luat de pe site. Este vorba despre dresurile pentru copii Consay Happy 17 den de culoare ecru și dresurile pentru damă Gatta Rosalia microfibră 100 DEN.

Dresurile pentru copii Consay Happy sunt elegante și delicate. Se potrivesc perfect pentru o ținută elegantă. Sunt elastici, fini, au talia normală și călcâiul întărit. Au model jacquard, care arată tare frumos.

Dresurile pentru damă Gatta Rosalia sunt mate și opace, realizate din microfibră cu o grosime de 100 Den. Nu au demarcație la chilot și în zona degetelor. Sunt simpli, fără model, cu design clasic mat, opac. Sunt eleganți, elastici și deosebit de plăcuți la atingere.

Nouă ne-au plăcut aceste modele și le-am purtat cu o fustiță, respectiv o rochiță. Ambele dresuri arată elegant și sunt confortabile.

Tu ai cumpărat vreodată de pe Meia.ro?

12 thoughts on “Tu de unde îți cumperi dresuri de calitate?

 1. Bine ca ne-ai zis! Nici eu nu ma impac bine cu dresurile, ma vezi in fuste si rochii doar vara, cand nu e nevoie de dres. Poate acum situatia se va schimba 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.