Cum are grijă Apidava de sănătatea noastră

sănătatea noastră

În cel mai recent colet de la Apidava am avut un borcan de miere de mană, o pungă de bomboane fără zahăr cu anason și o pungă de bomboane fără zahăr cu eucalipt. Fiind în plin sezon de schimbări de temperatură, răceli și imunitate scăzută, m-am bucurat nespus la gândul că produsele de la Apidava ne vor ajuta să facem față acestei perioade. De mai bine de un an, Apidava are grijă de sănătatea noastră. Apidava aduce pe rafturile diverselor farmacii produse cu adevărat sănătoase și perfecte pentru a ne menține imunitatea crescută.

Produsele Apidava pot fi cumpărate de pe www.honey-land.net, dar și din diverse magazine online sau fizice care comercializează produse apicole, naturale, cum ar fi Farmaciile Bebe Tei, magazinele de tip plafar Floare de Colț și RemediaVert. Astfel, este ușor să ne menținem sănătoși, indiferent de anotimp.

Eu recunosc că, de când am descoperit minunile de la Apidava, am mereu în casă miere și diverse alte produse, inclusiv săpunuri de la acest brand. De data aceasta, a fost momentul să descopăr alte produse noi, de care sunt la fel de încântată ca și de cele pe care le-am încercat până acum.

Mierea de mană și beneficiile pentru sănătatea noastră

Cum spuneam și la început, este sezonul răcelilor și gripelor. Chiar dacă temperaturile de afară sunt foarte crescute încă, nu știm niciodată când, peste noapte, ne vom trezi cu o răcire drastică a vremii. Iar acest lucru sigur nu va fi benefic pentru organismul nostru, obligat să se obișnuiască rapid cu noile temperaturi. În astfel de momente, sistemul imunitar are de suferit.

Ei bine, nu și când Apidava ne vine în ajutor! Mierea de mană este un sortiment de miere care se distinge de alte sortimente prin aportul său excepțional pe care îl are pentru sănătate. Mierea de mană are un conținut bogat în vitamine și minerale și este pregătită să ne susțină imunitatea.

Mierea de mană este un tip de miere mult mai rar decât alte tipuri. Albinele produc mierea de mană prin colectarea sevei de pe frunzele sau ramurile unor confiere, cum ar fi bradul, pinul, molidul, sau al unor foioase, cum ar fi arțarul și stejarul. Mierea de mană are o culoare mult mai închisă decât alte sortimente de miere și este mai puțin dulce.

Cu un conținut ridicat de substanțe nutritive, acest sortiment de miere are o mulțime de proprietăți terapeutice excepționale. Iată câteva dintre beneficiile mierii de mană pentru sănătate:

 • favorizează refacerea florei intestinale;
 • sprijină combaterea radicalilor liberi, contribuind, astfel, la menținerea stării generale de sănătate a organismului;
 • are acțiune antibiotică;
 • susține activitatea nervoasă;
 • îmbunătățește imunitatea;
 • previne osteoporoza.

Bomboanele fără zahăr de la Apidava au grijă de sănătatea noastră

Dintre noutățile sezonului de la Apidava fac parte și bomboanele fără zahăr. Am primit atât varianta cu anason, cât și pe cea cu eucalipt. Aceste bomboane sunt ideale pentru persoanele care își doresc să adopte un stil de viață mai sănătos. Însă, pe lângă avantajul de a nu conține zahăr, aceste bomboane au și beneficii pentru sănătate.

Anasonul este o plantă erbacee aromatică, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre beneficiile sale asupra sănătății:

 • combate efectele diabetului;
 • combate eficient simptomele toxiinfecției alimentare severe;
 • tratează balonarea, facilitează digestia;
 • ameliorează digestia dificilă;
 • atenuează simptomele astmului bronșic;
 • atenuează tusea convulsivă;
 • poate trata candidoza
 • favorizează secreția de lapte la mamele care alăptează.

Eucaliptul este un copac veșnic verde, care crește în Australia. Utilizat ca ingredient în numeroase produse de uz medicinal, eucaliptul are o mulțime de proprietăți benefice pentru sănătate. Iată câteva beneficii ale eucaliptului:

 • are proprietăți antimicrobiene;
 • poate fi utilizat în diverse probleme respiratorii, întrucât poate acționa ca un expectorant pentru eliminarea mucusului și reducerea congestiei;
 • este recomandat pentru protejarea organismului de diverse infecții bacteriale, întrucât acționează ca un imbold pentru imunitate;
 • are un potențial crescut antibacterian și antimicrobian;
 • poate fi utilizat pentru a trata infecțiile fungice și rănile cutanate;
 • ajută la ținerea sub control a stresului și anxietății, datorită efectelor sale sedative și calmante.

Mierea de mană și durerile de burtică

Mierea de mană, precum și bomboanele cu anason și cele cu eucalipt, sunt perfecte pentru sănătatea noastră, așa cum ați văzut deja. Însă vreau să vă povestesc o conversație drăguță, pe care am avut-o cu fiica mea, Denisa (8 ani), chiar aseară.

Mă durea burta foarte tare și i-am zis că abia aștept să mă întind pe pat, că mă doare burta. Urma să luăm cina, așa că tocmai discutam despre ce să mâncăm. În continuare, o să vă redau o parte din discuția noastră:

– Mami, mai știi când m-a durut pe mine burtica? Mi-ai dat să mănânc miere și mi-a trecut.

– Da, știu.

– Mami, ziceai că ai miere, nu?

– Da, avem miere de mană.

– Atunci fă-mi, te rog, un ceai și pune miere în el. Să-ți faci și ție un ceai și pune miere. O să vezi că îți va trece durerea de burtică!

Nu am avut încotro, decât să mă conformez. Când am revenit în cameră cu cănile de ceai, m-a întrebat dacă am pus și miere, iar după ce am terminat cina, a continuat discuția:

– Mami, te mai doare burtica?

– Nu mă mai doare.

– Ai văzut? Ți-am zis eu că îți trece de la miere!

Așa că, mierea de mană nu doar că are grijă de sănătatea noastră, ci ne scapă rapid și de durerile de burtică, ar zice Denisa, iar eu nu pot decât să fiu de acord cu ea!

8 thoughts on “Cum are grijă Apidava de sănătatea noastră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.