Blood Collection, noua colecție de rujuri Melkior

blood collection

Melkior este unul dintre brandurile care mă surprinde întotdeauna cu produse cosmetice frumoase și de calitate. Am deja câteva oje, mascara și rujuri de la Melkior și pot să spun că nu a existat niciun produs al brandului care să mă dezamăgească. Produsele acestui brand sunt rezistente și bine pigmentate, ceea ce în make-up este un mare plus. Ieri am avut surpriza plăcută de a primi noul ruj, din colecția Blood Collection.

Știți sentimentul acela când deschideți un colet și tot ce puteți spune este „wow!”? Ei bine, așa am reacționat eu când am primit noul ruj de la Melkior. Știam deja că brandul are o formă frumoasă de prezentare a produselor sale cosmetice, însă, de data aceasta, mi se pare că specialiștii de la Melkior s-au întrecut pe ei înșiși.

Noul ruj din colecția Blood Collection vine într-un ambalaj asemănător unei eprubete pentru recoltarea sângelui. Pentru ca designul să fie complet, recipientul are atașată o etichetă cu informațiile despre produs, scrise într-un mod inedit. Mai exact, sub forma unei etichete utilizate la recoltarea sângelui. Astfel, descoperim că rujul vine cu următoarele informații:

  • Sample: Liquid Lipstick
  • Blood type: A

Blood Collection vine cu rujuri fenomenale

Însă, dincolo de designul rujului din colecția Blood Collection, m-a fascinat din prima culoarea rujului. Noul meu ruj are o nuanță roșu închis, exact ca sângele. Nu m-am putut abține să nu îl încerc de îndată ce l-am primit și vă spun că are o culoare fenomenală! De un roșu intens, noul ruj atrage privirile, fără doar și poate.

Este imposibil să îl folosești și să treci neobservată. Așadar, este potrivit pentru femeile care nu se tem să folosească un ruj roșu ca sângele, indiferent de ocazie. Totuși, aș spune că rujul din această colecție este potrivit și pentru zi, nu doar pentru machiajul de seară. Eu cu siguranță îl voi purta cu orice ocazie!

Mai trebuie să vă spun și că noul ruj Melkior este un ruj lichid, care odată aplicat pe buze devine mat. Are o rezistență extrem de ridicată. Chiar și după câteva ore de la aplicarea pe buze, încă se vedea aproape intact, asta după ce am mâncat și băut în timpul acela.

Așadar, dacă vă plac rujurile în nuanțe puternice, sunt sigură că veți dori să aveți în colecția voastră un ruj din Blood Collection de la Melkior!

Comunicat Melkior

În continuare, vă las un comunicat din partea Melkior, prin intermediul căruia se anunță lansarea noii colecții de rujuri.

Ai aflat? Melkior îți personalizează rujul în funcție de grupa ta sanguină!

blood collection

The passion of lipstick is in your blood! Te-ai întrebat vreodată ce legătură este între grupa ta sanguină și rujul pe care îl porți? Lasă personalitatea ta să dicteze rujul preferat! Buzele tale trebuie să arate mereu senzațional, așa că Melkior lansează Blood Collection, o gamă de rujuri lichide născută din ideea că grupa sanguină ne reprezintă. Acestea sunt perfecte pentru un zâmbet seducător în orice moment al zilei.

După cum știi, rujurile roșii pot avea reflexii rose, corai, oranj, vișinii, arămii, adică diferite nuanțe în funcție de tipul de piele și de nuanța părului. Astfel, Melkior a creat o gamă de rujuri în care sigur te vei regăsi și tu! Noile rujuri lichide au nuanțe atent selectate.

Eprubetele Blood Collection conțin 4 nuanțe de roșu intens asociate celor patru grupe sanguine:

•           Ruj Lichid Grupa 0 I (ref.12715)

•           Ruj Lichid Grupa A II (ref.12716)

•           Ruj Lichid Grupa B III (ref.12717)

•           Ruj Lichid Grupa AB IV (ref.12718)

blood collection

Sunt rujuri lichide cu o textură catifelată și extrem de pigmentată, rezistente, nu usucă buzele, asigură acoperire maximă dintr-o singură aplicare și prezintă un finish mat. Aplicatorul e creat special pentru a te ajuta să conturezi perfect forma buzelor tale.

Pasiunea pentru rujuri este în sângele tău! Poartă nuanța potrivită grupei tale!

www.melkior.ro

#MelkiorBlood

INFO! În Magazinele Melkior poți personaliza rujurile, numele tău putând fi trecut pe eticheta specială.

8 thoughts on “Blood Collection, noua colecție de rujuri Melkior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.