De ce să-i cumperi puzzle Ravensburger copilului tău?

Denisei i-au plăcut puzzle-urile de când era mică-mică. Din primii ani de viață, ne-a surprins cu răbdarea cu care manevra piesele de puzzle pentru a le potrivi și cu spiritul său de observație. Pe măsură ce a crescut, a crescut și complexitatea jocurilor puzzle pe care le-a făcut. Desigur, pe parcurs a descoperit alte jucării și jocuri care i-au atras atenția dar, din când în când, regăsește plăcerea de a rezolva câte un puzzle. Iar recent a avut parte de o bucurie fără margini: a primit două cutii de puzzle Ravensburger de la Ara Toys România.

Bucuria i s-a citit în priviri când a deschis coletul și a văzut cele două cutii de puzzle Ravensburger, ambele cu Trolii. Deși în general nu se observă, zice că Trolii sunt printre preferații ei. Adevărul este că are câteva plușuri cu ei și cărți de povești/de colorat cu Trolii, așa că aceste puzzle-uri au completat colecția. Dar haide să îți spun exact ce a primit:

puzzle Ravensburger
puzzle Ravensburger

Dorința Denisei a fost să rezolvăm aceste puzzle-uri împreună și nu pentru că nu ar ști singură, ci pentru timpul acela pe care îl petrecem astfel împreună. Așadar, într-o după-masă când nu am avut de lucru, ne-am instalat bine pe terasă – vremea încă ne-a permis – și ne-am apucat de treabă.

Ambițioase din fire, am început prima dată cu puzzle-ul din 200 de piese, iar când l-am terminat, a fost neapărat nevoie să îl facem și pe cel din 150 de piese. Adevărul este, însă, că și eu mi-am dorit, pentru că a fost o activitate simpatică, un timp de calitate pe care l-am petrecut cu fiica mea.

De ce să-i cumperi copilului tău un puzzle Ravensburger?

Puzzle-urile sunt recomandate copiilor începând cu vârste fragede, deoarece le dezvoltă imaginația, motricitatea și răbdarea. Însă eu îți recomand să îi cumperi un puzzle Ravensburger, din următoarele motive:

  1. Puzzle-urile Ravensburger au piese mari, ușor de manevrat și perfect vizibile.
  2. Conțin imagini deosebit de frumoase, pe gustul copiilor.
  3. Ravensburger are o mulțime de puzzle-uri diverse, astfel că poți găsi un puzzle Ravensburger perfect pentru fetițe și băieți deopotrivă, indiferent de vârstă.
  4. Piesele sunt unice, astfel că fiecare piesă poate fi așezată doar acolo unde îi este locul, nu poate fi îmbinată cu altă piesă, decât cu aceea care i se potrivește.
  5. Cartonul din care sunt confecționate piesele de puzzle Ravensburger este gros, de calitate înaltă.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care merită să îi cumperi copilului tău un puzzle Ravensburger, dar sunt sigură că mai pot fi găsite și alte motive. Tu i-ai cumpărat vreodată puzzle Ravensburger? Dacă da, cum ți s-a părut?

10 thoughts on “De ce să-i cumperi puzzle Ravensburger copilului tău?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.