Produse bestseller cu transport gratuit și reducere

transport gratuit notino

Vă întrebam la un moment-dat cum reacționați când vedeți cuvântul Promoții și am ajuns atunci la concluzia că toată lumea profită de ele, cât se poate. De data asta, nu vă mai spun doar despre promoții, ci duc bucuria la un nou nivel, cunoscut sub denumirea de transport gratuit.  Nu-i așa că și noua variantă sună extrem de bine? Eu mă bucur întotdeauna când descopăr că este transport gratuit pe vreunul dintre site-urile mele preferate, iar de data aceasta, am ales să vă spun și vouă că pe Notino, în această săptămână, puteți beneficia de transport gratuit.

În săptămâna 30.09-06.10.2019, Notino își răsfață clienții cu transport gratuit la cumpărarea unuia sau mai multor produse dintre cele selectate. Iar produsele din selecție nu sunt orice produse, ci sunt dintre cele care se vând cel mai bine, adică produsele bestseller de pe Notino. Pentru a profita de transportul gratuit la întreaga comandă, trebuie doar să comandați cel puțin un produs din selecție. Nu vă faceți griji, întrucât selecția este suficient de bogată și de variată, astfel încât să îi permită oricui să găsească măcar un produs pe gustul său și să poată beneficia de transport gratuit la comanda de pe site.

Câteva dintre produsele din această selecție sunt parfumuri ale unor branduri de renume, precum Lancôme, Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Dior, Versace și Paco Rabanne. Alături de parfumuri, găsiți în selecție și o mulțime de produse cosmetice, cum ar fi rujul mat Estée Lauder Pure Color Envy Matte sau paleta de farduri pentru ochi Makeup Revolution Life On the Dance Floor.

Transport gratuit și reducere de 20%

Credeați că transportul gratuit este singura surpriză a săptămânii pe Notino? Ei bine, nu! Am zis de la început că Notino își răsfață clienții și nu m-am referit doar la transportul gratuit pentru selecția de produse. Cealaltă ofertă importantă a săptămânii se referă la o reducere de 20% la produsele brandurilor selectate. Vă puteți bucura de această reducere folosind codul BRAND20RO în coșul de cumpărături.

Reducerea se aplică produselor din selecție, dar nu se aplică produselor care sunt deja la reducere sau celor care sunt la lichidare de stoc. Din selecție fac parte unele dintre cele mai bune branduri, astfel că, dacă aveți deja în wishlist produsele acestor branduri, promoția din această săptămână sigur vă va bucura. Iată care sunt brandurile incluse în selecție: Givenchy, Versace, Mugler, Guerlain, Bioderma, Filorga, NYX Professional Makeup, Payot, Wella Professionals, Schwarzkopf Professional, Redken, L’Oréal Professionnel.

La o analiză mai amănunțită a celor două selecții (transport gratuit și reducere 20%), veți observa că unele dintre produse sunt disponibile în ambele. Astfel, veți putea cumpăra produsele preferate cu reducere de 20% și transport gratuit. Nu-i așa că săptămâna se arată tare frumoasă pe Notino?

Sunt curioasă ce produse vă doriți să cumpărați săptămâna aceasta și dacă veți profita de vreuna dintre cele două oferte. Eu am început deja să adaug (iar!) produse în wishlist și urmează să aleg câteva pentru o nouă comandă, în scurt timp.

8 thoughts on “Produse bestseller cu transport gratuit și reducere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.