Idei de cadouri pentru părinți si bunici – iată cu ce nu dai greș!

cadouri

Părinții și bunicii sunt persoanele cele mai importante din copilăria noastră. Dragostea și grija lor necondiționată, poveștile spuse pentru a adormi, mâncarea preferată… toate ne-au marcat copilăria și sunt motivele pentru care îi iubim atât de mult.

Pentru a le arăta dragostea pe care le-o purtăm, precum și aprecierea pentru învățăturile oferite, este bine să îi avem aproape și să îi vizităm cât de des putem. Și, din când în când, să le oferim, chiar și fără o ocazie anume, o floare sau un cadou venit din suflet.

Știm că părinții și bunicii sunt acea categorie aparte, cărora nu le place să le faci cadouri scumpe, însă ele vor merge direct la inimă, mai ales dacă le alegi corect. Dar cum orice problemă are rezolvare, mai ales dacă și bugetul o permite, cu siguranță ofertele din  marile magazine online și fizice, la produse de înfrumusețare, bijuterii, chiar și vacanțe pot părea irezistibile.

Dacă ești în pană de idei și vrei să îi oferi mamei sau soției un cadou care să îi meargă la suflet, noi avem câteva propuneri pentru tine. Iată care ar fi acestea:

Aniversarea căsătoriei părinților? O bună ocazie pentru o vacanță!

Pentru mulți dintre noi, părinții reprezintă un model în viață, ceea ce este firesc, dar mai ales dragostea pe care și-o poartă, de atâția ani, merită celebrată pe măsură. Mai ales mamele, care și-au petrecut copilăria noastră având grija de noi, oferindu-ne educație și îngrijindu-ne când am fost bolnavi, merită tot ce este mai bun, iar cu o vacanță nu ai cum să dai greș.

Trusa de îngrijire perfectă pentru tata

Ambalate într-un coș cadou elegant, magazinele online vin cu o mulțime de cadouri pentru îngrijire, în special aparate de ras vintage. Deci, ai putea să îi oferi un aparat de ras în ediție limitată, cu lama detașabilă ți cu perie pentru întinderea spumei de ras, într-o cutie elegantă.

Oferă-i mamei un upgrade tehnologic

Cine spune că mama nu poate învăța să umble pe smartphone sau tabletă? Ai rămâne surprins să constați că și cei trecuți de 40 de ani se descurcă grozav cu tehnologiile și pot chiar să intre pe internet să caute informațiile de care au nevoie. Fie că optezi pentru ultimul model de Apple sau Samsung, nu uita să fie în culorile ei preferate și să îi adaugi și un strop de eleganță cu ajutorul unei huse personalizate.

O bijuterie unică pentru bunica

Bunica este, alături de mama, un om special, care a făcut întotdeauna pe placul copiilor, chiar oferindu-le dulciuri sau făcând năzbâtii. Și cum bunica însăși este o bijuterie cu o valoare inestimabilă, transmite-i sentimentele tale cu o broșă, un inel sau chiar o pereche de cercei în stilul victorian, presărat cu diamante, safire sau rubine. O astfel de bijuterie va rămâne moștenire de familie, cu siguranță.

Bunicul, mereu pasionat de mâncăruri delicioase

Dacă ai moștenit de la bunicul tău pasiunea pentru preparatele sofisticate, ar fi bine să îi oferi un dar pe măsură. Online vei găsi o mulțime de cadouri gourmet, cu produse fine și băuturi create în ediție limitată, perfecte pentru a fi savurate în tihnă, în familie.

12 thoughts on “Idei de cadouri pentru părinți si bunici – iată cu ce nu dai greș!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.