Cum aș amenaja locuința pentru toamnă

locuința pentru toamnă

Îmi place să visez cu ochii deschiși, să îmi imaginez cum aș redecora locuința. Iar pentru a-mi susține aceste vise, cel mai la îndemână îmi este să petrec timp pe Favi. Aici, găsesc o mulțime de modele de mobilă și decorațiuni, care mă ajută să îmi vizualizez locuința dorită, în funcție de momentul din an sau de starea de spirit. Iar timpul petrecut pe Favi mă ajută să mă relaxez, să mă deconectez de la realitate pentru câteva ore și să mă încarc cu energie pozitivă. Iar astăzi am decis să vă arăt și vouă cum aș amenaja locuința pentru toamnă.

Toamna este un anotimp de trecere, o perioadă încărcată de nostalgie. Este momentul în care ne luăm rămas bun de la natura înverzită, de la căldura naturală și de la vacanță și ne pregătim, în schimb, pentru vremea capricioasă, cu ploi, frig și nori. Iar pentru a face față cu brio acestei perioade, cel mai bine este să ne amenajăm locuința într-un mod cât mai prietenos și mai confortabil. Doar gândindu-mă la asta, mă văd deja în fotoliu, înfășurată într-o pătură și având cartea în mână. Da… cred că pot face față toamnei, cu o locuință amenajată corespunzător!

Cum aș pregăti locuința pentru toamnă

Desigur, nu m-am gândit să amenajez întreaga locuință, dar aș aduce câteva modificări în bibliotecă și sufragerie. Câteva noi piese de mobilier și decorațiuni care să fie în ton cu anotimpul ar da un aer proaspăt, prietenos și confortabil locuinței. Așadar, iată cum aș amenaja locuința pentru toamnă:

Biblioteca

Biblioteca este locul meu preferat din casă. Este spațiul în care pot să mă relaxez, făcând ceea ce îmi place – citind. Pentru a transforma acest spațiu într-unul cu adevărat confortabil, am ales un model de fotoliu, balansoar și măsuță de cafea.

Îmi și imaginez două fotolii Fotoliu recliner RC1162, cu măsuța Nuo Wenge încadrată între ele. Modelul acestui fotoliu mi-a atras atenția, deoarece se poate înclina, astfel încât să stai cât mai confortabil. Cât despre măsuță, este perfectă pentru a-mi așeza pe ea cărțile și nelipsita cană cu ceai cald.

Iar pentru că toamna este nostalgică și nostalgia face pereche bună cu un balansoar, aș completa biblioteca mea cu acest Balansoar din lemn curbat Max 2.

locuința pentru toamnă

Pentru a-i da bibliotecii un aer chic, aș adăuga și acest Tablou de toamnă cu barcă.

locuința pentru toamnă

Sufrageria

Pentru sufragerie am pus ochii pe această Canapea extensibila dormitor Torino, pe care am ales-o datorită designului elegant și al combinației de culori, care mi se pare ideală pentru toamnă.

Mi-a atras atenția și acest Set masă cafea și 3 scaune din lemn mindi Santiago Pons Ara. Datorită designul extrem de simpatic, sunt de părere că acest set va da un aer cozy sufrageriei, perfect pentru sezonul acesta.

Ca decorațiuni, am ales acest Tablou modern F004385F12075C4, perfect pentru a completa amenajarea mea pentru locuința pentru toamnă.

Voi cum ați aranja locuința pentru toamnă?

Acestea sunt câteva dintre lucrurile care mi-au atras atenția navigând pe Favi. Voi cum ați amenaja locuința pentru toamnă? Care este viziunea voastră asupra acestui sezon și asupra modului în care ar trebui să arate locuința pentru a vă face să vă simțiți bine toamna?

14 thoughts on “Cum aș amenaja locuința pentru toamnă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.