Perlele cu miere Apidava sau cum te tratezi cu dulciuri

perlele cu miere apidava

Sosirea toamnei ne pune întotdeauna în dificultate, deoarece vine însoțită de răceli. Iar anul acesta, valul rece care ne-a lovit din plin și-a făcut simțită prezența și în organism, mai ales că a coincis cu începerea anului școlar. Așa se face că, după doar o săptămână de școală, atât eu, cât și Denisa, ne-am trezit cu o răceală zdravănă. Norocul nostru a fost că fix atunci a ajuns și coletul cu cocktailul de miere, polen și lăptișor de matcă și perlele cu miere Apidava.

Coletul de la Apidava m-a bucurat peste măsură, atât pentru că ador produsele acestui brand, cât și pentru că a sosit la momentul cel mai bun. Iată ce am avut în colet:

  • un borcan de Royale Cocktail (miere cu polen și lăptișor de matcă);
  • o punguliță cu perle cu miere și propolis;
  • o punguliță cu perle cu miere și ghimbir.

V-am mai povestit și altădată despre cât de benefică este mierea pentru sănătate. Din punctul meu de vedere, mierea este un adevărat miracol pentru sănătate. Și vă spun cu toată sinceritatea și cu riscul de a fi atacată de mămicile perfecte că eu i-am administrat miere fetiței mele de când era mică (2-3 anișori).

După ce a început ea grădinița, îi dădeam în fiecare dimineață câte o linguriță de cocktail de miere cu polen și cu propolis și pot spune că a protejat-o foarte bine de răcelile atât de obișnuite pentru copiii aflați în colectivitate. Dar astăzi o să vă povestesc mai multe despre cel mai recent colet de la Apidava, despre experiența noastră cu Royale Cocktail și perlele cu miere Apidava.

Royale Cocktail Apidava

Royale Cocktail Apidava conține miere polifloră de proveniență 100% din România, polen (14%) și lăptișor de matcă (2%). Este un supliment nutrițional și revigorant, care ajută organismul să lupte împotriva bolilor. Este recomandat ca adjuvant în suprasolicitare fizică și intelectuală, deficiențe imunitare, stări de slăbiciune, reumatism, întârziere de creștere la copii, afecțiuni hepatice și tonic general.

Produsul Royale Cocktail Apidava este recomandat sportivilor, copiilor, femeilor însărcinate, vârstnicilor și tuturor persoanelor care au carențe ale sistemului imunitar. Acest produs conține numeroase vitamine, bioenzime și proteine naturale.

Despre miere se știe deja că este un ingredient miraculos pentru sănătate. Polenul de albine este unul dintre cei mai sănătoși nutrienți naturali și este considerat o sursă de proteină vegetală. Lăptișorul de matcă este considerat ca având un puternic efect revitalizant pentru organism.

De cum am primit coletul de la Apidava, am început să iau și să îi administrez Denisei câte o linguriță de Royal Cocktail dimineața, pe stomacul gol. Deși gustul nu este tocmai unul plăcut, din cauza polenului din compoziție, pot spune că efectul este cel așteptat. Despre gust aș spune că este unul oarecum dur, ușor înțepător și textura este mai groasă.

La două zile după ce am primit coletul, Denisa a fost răcită – o răceală începută ușor-ușor din primele zile de școală, de altfel. Sâmbăta am avut impresia că face febră și, alături de paracetamol, i-am administrat și o linguriță din Royale Cocktail. În cinci minute, s-a văzut pe ea o îmbunătățire a stării de sănătate și, de atunci, nu am mai avut probleme cu ea. Așadar, Royal Cocktail are din partea noastră nota 10 la protecția organismului împotriva răcelii.

Perlele cu miere Apidava

Perlele cu miere și propolis și cele cu miere și ghimbir sunt un adevărat răsfăț. Au un gust delicios, sunt dulcele sănătos de care are nevoie oricine. Propolisul este un ingredient cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune medicamente găsite în natură. Este un bun antibiotic, antibacterian și cicatrizant. Propolisul este benefic pentru ameliorarea diverselor afecțiuni precum inflamațiile, bolile virale, ulcerul, diferitele arsuri și diversele infecții orale.

Ghimbirul este o plantă medicinală care are efecte rapide asupra problemelor reumatice și digestive. Este un bun stimulator al metabolismului, al circulației sanguine și este benefic în tuse, bronșită și iritații ale gâtului.

Perlele cu miere de la Apidava sunt ideale pentru momentele în care aveți probleme cu gâtul, când sunteți răgușiți sau când vă confruntați cu răceala sau gripa. În ceea ce privește gustul lor, pot să vă spun că pe mine ambele m-au fascinat. Denisei i-au plăcut perlele cu miere și ghimbir, deoarece au un gust mai dulce. În schimb, cele cu propolis au gustul specific propolisului, ușor înțepător.

Iar ca să vă povestesc experiența mea cu aceste perle de la Apidava, trebuie să vă spun că, în ciuda faptului că am început și eu să iau Royale Cocktail, am reușit „performanța” de a face o amigdalită de toată frumusețea, total nespecific mie. Bine, era și normal să fac o minune de genul ăsta, din moment ce, răcită fiind, m-am încăpățânat să beau lapte rece de la frigider.

În primele două zile, durerile de gât erau atât de pronunțate, încât nu puteam dormi noaptea. Am luat tot soiul de pastile de la farmacie, dar fără prea mare efect asupra durerii. Atunci mi-am amintit că perlele cu miere de la Apidava nu sunt doar gustoase, ci și sănătoase. Am luat din ele și, surpriză! Durerea de gât mi s-a ameliorat instantaneu.

Produsele Apidava – perfecte pentru imunitate și pentru lupta împotriva răcelii

Așadar, după experiențele noastre cu Royale Cocktail și perlele cu miere de la Apidava, pot afirma că acestea sunt perfecte pentru această perioadă a anului, când îmbolnăvirile ne pândesc la fiecare pas, când schimbările bruște de temperatură și de condiții meteo ne pun imunitatea la grea încercare. Sunt delicioase și sănătoase, ideale pentru a fi consumate atât de adulți, cât și de copii!

7 thoughts on “Perlele cu miere Apidava sau cum te tratezi cu dulciuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.