Jurământ de sânge – Carolina Hills

jurământ de sânge

Iubirea mi-a salvat viața. Volumul 2 – Jurământ de sânge – Carolina Hills

În recenzia primului volum al seriei Iubirea mi-a salvat viața, Legături predestinate, vă spuneam că am avut emoții cu această serie. Ei bine, primul volum mi-a plăcut mult, dar chiar și așa, nu știam dacă al doilea volum va reuși să mă țină la fel de captivată, sau va deveni plictisitor la un moment-dat. Acum, după ce am citit și al doilea volum, trebuie să recunosc că mi-a plăcut chiar mai mult decât primul. Volumul Jurământ de sânge este și mai palpitant și mai intens decât primul, din toate punctele de vedere.

În acest volum, ies la iveală numeroase secrete, care au o puternică influență asupra vieților Christinei și a lui Augustin. Cei doi sunt tot mai atrași unul de celălalt, iar relația dintre ei este din ce în ce mai puternică. Au nevoie unul de celălalt pentru a supraviețui lumii în care trăiesc.

Complicații în viață și o relație mai puternică

Augustin are parte de numeroase complicații și probleme în acest volum. Munca pe care o desfășoară îi pune viața în pericol, dar le amenință viața și persoanelor lui dragi. Este determinat să o găsească pe Katherine și să o oprească din a le mai face rău lui și celor din jurul său. Însă, de câte ori se apropie de găsirea lui Katherine, aceasta reușește să scape.

Din cauza lui Katherine și a celor care vor să le facă rău lui Augustin și celor dragi lui, relația dintre el și Christina este adeseori pusă la încercare. Relația lor cunoaște suișuri și coborâșuri, dar cu fiecare nouă încercare, par să devină din ce în ce mai apropiați, deși niciunul dintre cei doi nu își explică de ce se simt atât de legați unul de celălalt.

Ce presupune renumitul jurământ de sânge?

La fel ca și în cazul primului volum, nici în acesta titlul nu este ales întâmplător. La baza poveștii din acest volum stă un jurământ de sânge, dar nu o să vă spun despre ce fel de jurământ este vorba și cine l-a înfăptuit. Vă spun doar că acest jurământ de sânge reprezintă esența poveștii și în jurul său se învârt numeroase întâmplări.

Până să afle despre acest jurământ de sânge, Christina și Augustin încep să descopere, treptat, alte detalii legate de viața lor și de trecutul fiecăruia dintre ei și al familiilor lor. Adevărul despre copilăria Christinei iese la iveală și află lucruri care îi vor schimba cu totul viața, începând din acel moment.

Cei doi au de înfruntat multe probleme și situații-limită, din cauza unei persoane care le dorește răul. Dar cine să fie persoana respectivă? Desigur, este vorba despre Katherine, dar este ea cu adevărat „capul” rețelei care îl vrea mort pe Augustin? Asta veți afla doar citind volumul al doilea al seriei Iubirea mi-a salvat viața.

O serie care mi-a ajuns la suflet

Închei acum din a vă da prea multe detalii despre carte, pentru că fiecare informație poate fi un spoiler, mai ales pentru cei care nu au citit încă nici primul volum al seriei. Trebuie să vă spun, însă, că această serie a fost o adevărată surpriză plăcută pentru mine. Deși în general nu prea citesc cărți romantice sau erotice, sunt unele povești care chiar reușesc să îmi intre în suflet, iar seria Iubirea mi-a salvat viața este chiar una dintre aceste povești.

Îmi place cum sunt construite personajele, chiar dacă reacțiile lui Augustin mă enervează adeseori. Totuși, cei doi se potrivesc de minune, se completează unul pe celălalt. diferențele dintre ei sunt precum polii opuși ai unui magnet.

În ceea ce privește acțiunea, autoarea are notă maximă de la mine, pentru imaginație și curajul de a crea mereu noi situații extreme pentru personajele sale. Când ai impresia că totul s-a liniștit și cei doi protagoniști își reiau liniștiți viețile, mai intervine ceva care să le dea liniștea peste cap.

Totul în acest volum este la intensitate maximă: acțiunea, trăirile personajelor, riscurile și scenele erotice dintre cei doi. Este o carte care mi-a ajuns în suflet și m-a ținut captivă între paginile ei, dorindu-mi să aflu ce fac personajele în continuare, ce alte surprize le-a mai pregătit autoarea. Cât despre finalul volumului, deși speram să fie unul mai „liniștit”, este încărcat cu suspans, numai bun pentru a mă face să aștept cu nerăbdare volumul următor.

Așadar, vă recomand să citiți și voi seria Iubirea mi-a salvat viața, dacă vă plac poveștile de dragoste presărate cu acțiune din plin.

Volumul „Jurământ de sânge” de Carolina Hills poate fi achiziționat de pe Stylished Books, Elefant și Libris.

14 thoughts on “Jurământ de sânge – Carolina Hills

  1. Și mie îmi place să citesc cărți de dragoste ,pare chiar interesantă ,o să caut să o citesc și eu !🤗😍❤

  2. Captivanta și emotiva cartea, am citit-o și eu dintr-o răsuflare :))
    Tu, in schimb ai făcut o descriere foarte buna! Se vede ca ai citit-o ca și mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: