Patru noi ținute de la Femme Luxe într-o comandă

ținute

Sunt sigură că deja știți că îmi comand periodic haine de pe Femme Luxe. De fiecare dată când am un colet pe drum, aștept poștașul cu aceeași nerăbdare cu care un copil îl așteaptă pe Moș Crăciun. Nici nu mai știu la a câta comandă sunt, le-am pierdut șirul, dar știu sigur că hainele de pe acest site m-au însoțit pe tot parcursul verii, indiferent de ocazie. Și asta deoarece am reușit să îmi creez câteva ținute diverse, de la sport la casual și elegant, potrivite pentru orice situație sau context.

Și în ultima comandă de pe site am avut patru ținute, dar unul dintre produse l-am avut și în comanda trecută, veți vedea imediat de ce. Toate cele patru produse au fost pe placul meu și, așa cum veți observa, am început deja să îmi asigur garderoba pentru toamnă. Dar haideți să vă arăt ce mi-am luat în cea mai recentă comandă de pe Femme Luxe.

Salopetă multiway

Încep cu salopeta pe care am avut-o și în comanda trecută. Deși de obicei coletele de la Femme Luxe îmi ajung în timp record (7-10 zile), coletul de data trecută nu părea să mai vrea să ajungă. Rămăsese blocat la ceva poștă din străinătate, de unde părea să i se fi pierdut firul. Și, pentru că îmi doream tare mult această salopetă, Black Slinky Multiway Flare Leg Jumpsuit – Louie, am comandat-o din nou. Întâmplarea a făcut ca primul colet să ajungă la doar câteva zile după această comandă, astfel că m-am trezit cu salopeta în dublu exemplar.

Totuși, nu este o problemă, pentru că eu și sora mea purtăm cam aceeași mărime la haine, deci salopeta din noua comandă am oferit-o surorii mele. Partea interesantă este că, deși mama ne îmbrăca la fel când eram mici, iar pe măsură ce am crescut ne-am schimbat gusturile în materie de vestimentație, ne trezim și acum adeseori purtând haine foarte asemănătoare. În plus, ne amuză faptul că toată lumea ne crede gemene, iar când suntem îmbrăcate la fel, situația devine și mai interesantă. Acum abia aștept o ocazie la care să participăm amândouă și să putem purta salopeta, pe care am găsit-o în categoria Jumpsuits de pe site-ul Femme Luxe.

ținute

De pozat, am pozat tot eu în salopeta mea, dar într-un alt stil decât cel din comanda anterioară. Îmi place versatilitatea acestei salopete și materialul.

Trei seturi loungewear

Printre cele patru noi ținute din această comandă se numără trei seturi din categoria Loungewear sets. Primul pe care vreau să vi-l arăt este setul Grey Short Sleeve Boxy Loungewear Set – Lacy, un set scurt, pe care l-am adorat de la prima vedere. Dacă îmi urmăriți postările, sunt sigură că ați observat deja că am mai multe seturi în stilul acesta, doar de culori și materiale diferite. La fel ca și restul, și acesta este deosebit de comod și plăcut, iar materialul și culoarea sunt excepționale.

Al doilea set din categoria Loungewear sets este Grey Oversized Loungewear Set – Jordyn, un set lung, tot gri, din același material ca și setul scurt. Este extrem de comod, iar designul mi se pare chiar interesant. Bluza este prevăzută cu un cordon care se leagă în talie. Pantalonii sunt mai largi în partea de jos și se încheie cu un tiv lat.

Ultimul set dintre cele patru noi ținute de la Femme Luxe este un trening lung, Khaki Loungewear Tracksuit Set-Maria. Designul acestui trening îi dă un aer mai degrabă casual decât sport. Îmi place tare mult cum se așază pe corp, deși hainele care se mulează nu au fost niciodată printre preferatele mele. Dar, se pare că și gusturile se mai schimbă. Materialul este subțire, poate chiar ușor transparent, însă este un set extrem de ușor și lejer la purtat. Totuși, consider că este potrivit strict pentru perioada de început al toamnei și a primăverii, fiind un trening prea lung pentru vară, dar prea subțire pentru vremea mai rece.

ținute

Patru ținute pentru diverse ocazii

Cele patru ținute sunt exact pe gustul meu. Dacă salopeta se potrivește doar la ocaziile speciale, cele trei seturi pe care le-am avut în această comandă sunt perfecte pentru ținutele de zi cu zi. Încă o dată, am avut parte de un colet care m-a mulțumit pe deplin și m-a convins că pe Femme Luxe găsesc oricând ținute pentru orice ocazie.

Cum vi se par ținutele mele? Care vă place cel mai mult?

12 thoughts on “Patru noi ținute de la Femme Luxe într-o comandă

 1. Ok, am să încep cu preferata mea, salopeta. Cred că ți-am mai spus că o prefer, te aranjează atât de bine pentru că tu ești un model deosebit. Te face numai bună de îmbrățișat.
  Apoi, celelalte ți se potrivesc, sunt pe stilul tău, sunt croite pentru. tine special sunt aproape sigur.
  Oricât de frumoase ar fi hainele, manechinul trebuie să fie din același film. Tu te potrivești perfect ținutelor pe care le porți. Parcă le alegi chiar tu nu altceva. E ceva de speriat!
  Bun, frumoase ținute, frumos model.
  Să le porți sănătoasă, Eva!
  Feli, feli pentru articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d