Ritual de îngrijire a tenului cu Biome de la Pellamar

ritual de îngrijire a tenului

Vă povesteam într-un articol că, până nu am trecut de 30 de ani, nu am acordat deloc importanță îngrijirii tenului. Mi se părea mereu că sunt prea tânără pentru a folosi măcar o cremă de față. Este adevărat că tenul meu nici nu a avut nevoie de creme, dar chiar și așa. De ritual de îngrijire a tenului nici nu se punea problema. În ultimele luni, însă, am început să acord mai multă atenție îngrijirii tenului, iar produsele din gama Biome de la Pellamar au venit la fix.

Când spun că produsele din gama Biome de la Pellamar au venit la fix, mă refer că mi-au dat ocazia perfectă să încep un nou ritual de îngrijire a tenului. O să vă spun în continuare care este acest ritual și cum mi se pare această gamă. Înainte, însă, trebuie să vă spun câteva cuvinte generale despre gama Biome de la Pellamar.

Gama Biome presupune un ritual în sine, iar acest ritual este inspirat de microbiomul uman și urmărește echilibrul natural al ecosistemului pielii. Are ca scop întărirea sistemului imunitar al biodermei. Pentru a face acest lucru, hrănește microflora benefică prin substanțe proprii acesteia. Gama Biome conține câte un ritual de îngrijire pentru fiecare tip de ten: normal, uscat și mixt/gras.

Ritual de îngrijire a tenului normal

Pentru că am tenul normal, am ales produsele de îngrijire potrivite tenului meu. Așadar, am primit o apă micelară pentru ten normal, un serum lifting instant pentru ten normal și o cremă echilibrantă pentru ten normal. Iată care este noul meu ritual de îngrijire a tenului, folosind produsele din gama Biome de la Pellamar:

1. Apa micelară

În primul rând, îmi curăț bine tenul cu apa micelară pentru ten normal. Apa micelară din gama Biome stimulează microflora benefică în scopul de a reda echilibrul natural al pielii. Aceasta se bazează pe principii active de origine naturală, agenți de curățare blânzi și extractul pur de nămol terapeutic. Îmi place cum curăță tenul, senzația pe care o oferă pielii și, un lucru cu totul nou pentru mine în ceea ce privește apa micelară, mi-a plăcut din prima mirosul acesteia. Am mai folosit până acum diverse tipuri de apă micelară, însă aceasta este prima care are un miros – și încă unul deosebit de plăcut!

2. Serumul lifting instant

Are o formulă specială creată pentru a acționa în armonie cu echilibrul natural al microbiomului pielii, pentru a o netezi. Se bazează pe un principiu activ natural, cu aminoacizi proveniți din extractul de nămol terapeutic. Conține acid hialuronic cu masă moleculară mică și siciliu organic, datorită cărora acest serum redensifică epiderma și mărește capacitatea naturală de sinteză a colagenului. În plus, conține prebiotice extrase din iaurt, care întăresc sistemul imunitar al pielii și stimulează procesele naturale de protecție ale acesteia.

3. Crema echilibrantă

Această cremă hrănește celulele care asigură sănătatea pielii. Conține prebiotice extrase din iaurt, care stimulează microflora benefică epidermală. Datorită ingredientelor, asigură frumusețea și strălucirea naturală a pielii. Printre ingredientele acestei creme se numără acizi grași extrași din cocos, ulei de cătină, vitamina E, săruri și aminoacizi din extract pur de nămol terapeutic.

Sunt eficiente produsele din gama Biome de la Pellamar?

Apă micelară și cremă de față am mai folosit și înainte, însă nu am folosit niciodată serum lifting instant, până la acesta de la Pellamar. În plus, a fost prima dată când am început să folosesc un ritual de îngrijire a tenului. Pot spune că eram extrem de curioasă de serumul lifting și, totuși, nu aveam așteptări foarte mari, fiind mai sceptică în privința produselor „minune”.

Totuși, experiența mea cu produsele Biome de la Pellamar a fost mult peste așteptări. Folosite într-un ritual de îngrijire a tenului, cele trei produse chiar fac miracole! Cum am spus și înainte, apa micelară m-a surprins prin faptul că are miros. De fapt, toate cele trei produse miros deosebit de frumos, ceea ce e un mare plus pentru produsele cosmetice, din punctul meu de vedere.

Pot spune că, de când folosesc acest ritual de îngrijire a tenului, am observat modificări ale pielii. Tenul meu pare mai întins și mai luminos. Chiar dacă nu pot spune că aveam riduri, se observa deja un început al ridurilor de expresie, în special în zona ochilor. Ei bine, pot spune că s-au estompat destul de bine. În plus, imediat după ce folosesc aceste produse, văd o schimbare vizibilă a tenului, în sensul că pielea este mai întinsă, mai catifelată și mai luminoasă.

Nu știu dacă e din cauza acestui ritual de îngrijire a tenului, însă în ultimele zile am primit complimente cu totul neașteptate. Mi s-a spus că nu îmbătrânesc, că întineresc pe zi ce trece și că radiez în fiecare zi tot mai mult. Așadar, tind să cred că produsele din gama Biome de la Pellamar chiar au efect.

Voi le-ați încercat? Aveți vreun ritual de îngrijire a tenului?

10 thoughts on “Ritual de îngrijire a tenului cu Biome de la Pellamar

  1. PellAmar e un brad cu renume si nu are cum sa nu aiba produse de calitate 🙂 Acum testez si eu gama. Si chiar daca sunt la inceput, pot spune ca sunt placut impresionate de produse. Sa le folosesc cu placere in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.