Ce noutăți adaugi în garderoba pentru toamnă?

garderoba pentru toamnă

Chiar dacă afară este încă extrem de cald, am început să mă orientez în privința hainelor pentru toamnă. Am de gând să adaug câteva noutăți în garderoba pentru toamnă. Iar pentru asta, am navigat iar pe unul dintre site-urile mele online preferate și anume, Dresslily. După prima comandă pe care am dat-o la ei și de care am fost foarte mulțumită, am prins curajul să îmi aleg iar câteva produse de pe site.

Ca de fiecare dată, Dresslily ne îndeamnă să ne înnoim garderoba, oferindu-ne produse de calitate înaltă la prețuri mici, pentru a ne putea realiza câte o ținută indiferent de ocazie, de luni până vineri. Îndemnul lor este: It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday!, îndemn ce mie îmi dă de fiecare dată impulsul de a căuta noi produse pe site. Și iată aici noutățile sau, cum spune site-ul, „Here are the new arrival”.

Ce noutăți adaug în garderoba pentru toamnă în 2019

Ca de fiecare dată, am fost copleșită de mulțimea de produse frumoase pe care le-am găsit pe site. O să îți arăt în continuare câteva dintre ele, care au ajuns în wishlist-ul meu, urmând să aleg produsele pe care să le adaug în garderoba pentru toamnă.

Pulover cu umăr cu mânecă Raglan

De când am văzut prima dată acest pulover pe site, mi-a rămas gândul la el. Cu toate că are un design relativ simplu, mi se pare extrem de frumos. Sunt convinsă că este ușor de asortat cu diverse alte piese vestimentare, așa că l-am adăugat în wishlist – deocamdată doar acolo.

garderoba pentru toamnă
Raglan Sleeve Bare Shoulder Sweater

Pulover cu decolteu în V

Și acest pulover mi-a atras atenția, tot datorită designului. În plus, culoarea închisă este perfectă pentru gusturile mele. Modelul asimetric mi se pare foarte chic, iar decolteul în V este perfect pentru mine, întrucât am o problemă cu bluzele și puloverele care vin prea sus la baza gâtului.

Fashion Women’s V-neck Sweater

Tunică cu nasturi

Pentru că aveam nevoie și de o piesă vestimentară pe care să o pot purta la colanți, am pus ochii pe această tunică. Mi se pare extrem de drăguță, datorită combinației de materiale și texturi și a nasturilor care finisează designul. Este disponibilă în trei variante diferite de culori.

garderoba pentru toamnă
Checked Panel Button Tunic T Shirt

Cardigan asimetric

O altă piesă pe care îmi doresc să o adaug în garderoba pentru toamnă este acest cardigan asimetric. În sezonul care face trecerea de la cald la frig prefer întotdeauna să port un cardigan în loc de geacă. Acest cardigan asimetric este excelent pentru preferințele mele. Este disponibil în nouă culori și îmi cam plac toate, dar am optat pentru mov.

Cable Knit Buckle Asymmetrical Cardigan

Colanți cu broderie

Îmi doresc să adaug în garderoba pentru toamnă și această pereche de colanți cu broderie. Mi se par perfecți pentru a realiza combinații frumoase cu tunica din wishlist și cu alte astfel de piese vestimentare pe care le am deja în garderobă.

Flower Embroidered Lace Insert Skinny Leggings

Tu ce noutăți adaugi în garderoba pentru toamnă?

Acestea sunt noile produse pe care le-am adăugat în wishlist-ul meu de pe Dresslily. Dacă și tu îți dorești produse de pe acest site, nu uita că poți folosi codul DLBF20 pentru 20% reducere(DLBF20 with 20% OFF): Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

Așadar, tu ce noutăți adaugi în garderobă în această toamnă?

6 thoughts on “Ce noutăți adaugi în garderoba pentru toamnă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.