Kit-ul esențial pentru vacanță de la Sensiblu

kit-ul esențial pentru vacanță de la Sensiblu

Am avut bucuria de a fi aleasă în campania inițiată de Buzzstore și Sensiblu, în cadrul căreia am avut ocazia să testez kit-ul esențial pentru vacanță. Știm cu toții care sunt principalele probleme cu care ne confruntăm pe timpul verii, dar știm și cum să le facem față? Ei bine, cu kit-ul esențial pentru vacanță, de la Sensiblu, desigur! Vă spun din start că, până să primesc acest kit pentru testare, nu folosisem niciun produs de la aceste branduri.

Kit-ul esențial pentru vacanță de la Sensiblu conține patru produse care sunt de nelipsit din orice geantă, atât acasă, cât și în concediu. Cele patru produse sunt menite să ne ajute să ne îngrijim corpul și să ne protejăm împotriva razelor solare puternice și a inamicilor numărul unu din timpul verii: țânțarii. Voi lua pe rând fiecare dintre produse și o să vă povestesc puțin despre ele, plus o să vă spun despre experiența personală cu fiecare dintre aceste patru produse.

Cremă solară L’Erbolario cu SPF 30

Soarele este prietenul nostru și baza noastră atunci când visăm la un bronz frumos. Însă, mai ales pe timpul verii, acesta se poate rapid transforma într-un dușman aprig, care produce neplăcutele și dureroasele arsuri de piele. Pentru a ne asigura că stăm la soare fără să ne ardem pielea, este obligatoriu să utilizăm o cremă de protecție solară cu factor de protecție cât mai ridicat.

Am avut ocazia să testez crema solară L’Erbolario cu morcov, susan și karite, cu SPF30, în varianta de 75 ml, adică perfectă pentru a o pune în geantă. Această cremă solară este recomandată și copiilor și este potrivită pentru întreg corpul, inclusiv pentru față.

Am folosit-o la ștrand, iar efectul a fost chiar excelent. Am prins o zi de ștrand cu un soare arzător, una dintre zilele caniculare din această vară. Am folosit această cremă pentru fetița mea, pentru mine și pentru mama, dar am împrumutat-o și prietenilor care ne-au însoțit. Toată lumea s-a declarat mulțumită de efectul ei. În ciuda soarelui arzător, crema ne-a protejat de arsurile solare, reușind să dobândim doar bronz. În plus, miroase deosebit de frumos. Are o textură cremoasă, care se absoarbe repede și ușor în piele și nu lasă pielea cu aspect sau senzație uleioasă.

Dr. Hart Spray împotriva țânțarilor și căpușelor

Cred că sunteți de acord cu mine că țânțarii sunt inamicii numărul unu pe timpul verii. Poate chiar mai deranjanți decât soarele arzător și căldura sufocantă. De câte ori nu v-ați trezit noaptea din cauza nesuferiților care vă bâzâiau la urechi? Sau poate voi sunteți din rândul celor norocoși, pe care țânțarii îi lasă în pace. Ei bine, eu și Denisa suntem „norocoasele” care atrag țânțarii precum mierea atrage muștele.

Am mai auzit și înainte de tot felul de produse-minune împotriva țânțarilor, dar nu am avut încredere prea mare în eficiența lor. Chiar am așteptat cu nerăbdare să testez acest Spray împotriva țânțarilor și căpușelor de la Dr. Hart, deși, recunosc, am fost destul de sceptică în privința lui.

Rezultatul a fost, însă, unul surprinzător. Acest spray chiar ține țânțarii și insectele la distanță, oferind liniște pentru câteva ore. L-am folosit în special pe parcursul nopții, aplicat chiar înainte de culcare. Am reușit să dormim liniștite toată noaptea, fără ca inamicii noștri să ne mai deranjeze.

Un singur lucru nu mi-a plăcut la acest spray inițial, dar, după vreo 2-3 utilizări, m-am obișnuit și cu acest aspect și anume, mirosul. Spray-ul conține Citriodiol, care este un produs natural extras dintr-o specie de Eucalipt. Are un miros extrem de puternic, deși nu neplăcut, dar intensitatea mirosului poate fi deranjantă, în special pentru persoanele mai sensibile la mirosuri. Spray-ul are o acțiune de până la 6-8 ore și poate fi folosit și de către copii cu vârsta de peste 3 luni.

Șampon uscat Batiste

Șampon uscat am mai folosit înainte, dar nu de la Batiste. În primul rând, mi-a plăcut dimensiunea acestui recipient, întrucât este simplu și practic de utilizat, dar și de purtat în geantă, la nevoie. Are un miros plăcut, iar efectul său este vizibil rapid.

Mi-a plăcut în special faptul că șamponul uscat de la Batiste nu lasă urme albe pe păr. Am urmat instrucțiunile de folosire, iar efectul a fost pe placul meu. Recunosc că nu îl folosesc prea des, deoarece prefer să mă spăl mai des pe păr, dacă este nevoie, dar sunt și momente în care efectiv nu apuc să spăl părul la timp, iar pentru astfel de momente, acest șampon este o adevărată binecuvântare.

Dr. Organic deo roll cu extract de rodie

Deodorantul deo roll cu extract de rodie de la Dr. Organic promite protecție de până la 24 de ore, precum și protejarea sănătății pielii. Are un conținut de până la 75% ingrediente de origine organică și este bogat în vitamine, minerale și nutrienți. Este potrivit pentru pielea sensibilă și este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților.

Are un miros destul de puternic și persistent, dar frumos, în același timp. N-aș putea să spun dacă protejează împotriva transpirației chiar până la 24 de ore, dar cert este că mi s-a părut eficient, iar mirosul său a persistat o vreme pe piele și se simte destul de puternic atunci când îl folosesc. Mă declar mulțumită de acest deodorant. Ba chiar, de când l-am primit, rar am folosit alt deodorant în locul acestuia.

Voi ați încercat kit-ul esențial pentru vacanță?

Așadar, acestea au fost produsele din kit-ul esențial pentru vacanță de la Sensiblu. Pot afirma că am avut o experiență de testare deosebit de plăcută, cu rezultate bune de la fiecare dintre cele patru produse. Iar alături de mine s-au bucurat de efectele cremei solare și a spray-ului împotriva țânțarilor și mama mea și câțiva prieteni, toți declarându-se la fel de mulțumiți de rezultate, ca și mine. Iar vouă, dacă nu ați încercat încă produsele din kit-ul esențial pentru vacanță, vă recomand să o faceți.

#buzzSensiblu

6 thoughts on “Kit-ul esențial pentru vacanță de la Sensiblu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.