Bioderma Sensibio H2O – Tenul curat, ten frumos

sensibio h2o

De ceva vreme am descoperit minunea cunoscută sub denumirea de apă micelară. De ce spun minune? Pentru că face magie asupra tenului! După ce m-am confruntat o vreme cu niște bubițe apărute pe ten, am început să folosesc apă micelară, iar tenul mi s-a curățat ca prin magie. Ba mai mult, și soțul meu a folosit și tenul lui s-a curățat incredibil de bine. Însă azi o să vă vorbesc nu despre apa micelară în general, ci despre apa micelară Bioderma Sensibio H2O.

Sensibio H2O este o apă micelară perfectă pentru îndepărtarea machiajului și a noxelor, impurităților și poluării. Această apă micelară acționează în profunzimea pielii și captează particulele fine de praf și poluare. Ca efect, această apă micelară curăță tenul și îi oferă o toleranță excelentă prin respectarea barierei sale de protecție.

Apa micelară Sensibio H2O este disponibilă în trei variante: 100 ml, 250 ml și 500 ml. Totuși, în această vară, există și o ediție limitată, de 850 ml, dotată cu reverse pump. Această ediție limitată se găsește în farmacii.

Care sunt beneficiile apei micelare Sensibio H2O?

Apa micelară Bioderma Sensibio H2O îndepărtează:

  • 99% din particulele de machiaj
  • 98% din particulele fine de la suprafața și profunzimea pielii
  • 78% din metalele grele provenite de la poluarea urbană

Printre beneficiile acestei apei micelare se numără combaterea îmbătrânirii premature. Atunci când pielea nu este îngrijită corespunzător, aceasta îmbătrânește mai repede, iar la îmbătrânirea pielii contribuie și poluarea. În urma unui studiu clinic care s-a efectuat asupra a 20 de femei expuse la o atmosferă urbană poluată pe parcursul a 6 ore, s-a demonstrat că apa micelară Sensibio H2O este eficientă pentru eliminarea a 5 metale grele reprezentative pentru poluarea mediului.

Sensibio H2O este o apă micelară creată împreună cu medicii dermatologi, astfel încât să îndeplinească cerințele specifice pielii sensibile.

În plus, are o formulă biomimetice, care este perfect compatibilă cu pielea, astfel că îi crește acesteia rezistența la agresiunile externe. Datorită listei scurte de ingrediente, această apă micelară are un risc scăzut de reacții și asigură tenului o toleranță optimă, inclusiv pentru zona fragilă din jurul ochilor.

Apa micelară Sensibio H2O de la Bioderma are pH 5.5, care este un pH fiziologic similar cu cel al pielii.

Impresia mea despreaceastă apă micelară de la Bioderma

Am folosit apa micelară Sensibio H2O încă din ziua în care am primit-o. Mă declar mulțumită de ea. Curăță bine pielea și îi oferă o senzație plăcută. Nu lasă senzația de ud sau de ten încărcat.

În plus, am avut norocul de a primi recipientul ediție limitată, care vine cu o pompă inversă. Datorită acestei pompe, apa micelară este extrem de ușor de folosit. Pun discheta pe pompă și apăs ușor. Aceasta eliberează o cantitate mică de apă micelară.

Așadar, eu sunt încântată de apa micelară Bioderma Sensibio H2O în ediție limitată. Voi ați încercat această apă micelară? Cum vi s-a părut?

12 thoughts on “Bioderma Sensibio H2O – Tenul curat, ten frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.