Cea mai recentă comandă de la Pentru corpul tău

Pentru corpul tău

Probabil știți deja că periodic îmi comand diverse produse din magazinul online Pentru corpul tău. În cea mai recentă comandă de la Pentru corpul tău, am avut șase produse diverse, atât pentru mine, cât și pentru soțul meu și pentru casă. Haideți să vă arăt ce mi-am comandat și să vă spun impresia mea despre fiecare dintre aceste produse.

Detergent rufe capsule Dash Regular 3în1 Pods

Deși am tot văzut recomandări pentru detergent de rufe sub formă de capsule, până acum nu am încercat. Folosisem detergent praf și lichid, dar niciodată capsule. Așadar, am zis că este timpul să văd și eu cum sunt și dacă merită să le folosesc. Am încercat capsulele Dash 3in1 pods clasic, o cutie cu 11 capsule.

Ca de fiecare dată, am încercat detergentul fără balsam de rufe, ca să văd cum miroase și dacă parfumul este sau nu persistent. Am avut surpriza plăcută ca acest detergent să îmi întreacă așteptările. Spală excelent, iar parfumul său este plăcut, puternic și persistent. Este, categoric, detergentul meu preferat de până acum! Ba chiar îmi place atât de mult mirosul său, încât nu folosesc balsam de rufe atunci când spăl cu aceste capsule.

Kallos Spa gel de duș vitalizant cu ulei de portocale din Brazilia

Până acum, am folosit doar produsele pentru păr de la Kallos. Mi-a atras atenția acest gel de duș, pentru faptul că are aromă de portocale, dar și datorită cantității – un litru. În plus, sistemul cu pompiță mi se pare extrem de util și eficient. Recunosc, m-am îndrăgostit de gelul ăsta de duș! Pur și simplu, îl ador! Nu puteți să vă imaginați ce miros plăcut are!

Pentru corpul tău

Întăritor pentru unghii Wibo Calcium Milk Therapy

Recent, am încercat pentru prima dată să îmi fac manichiură semipermanentă. Am o lampă UV pentru unghii și diverse oje, astfel că, din încăpățânare, am tot refăcut manichiura. Asta din cauză că nu mă pricep și unghiile mele sunt foarte subțiri, ceea ce înseamnă că nici manichiura semipermanentă nu rezistă prea mult pe ele.

După câteva mătuiri ale unghiei, pot spune că mi-am distrus complet unghiile. Se rupeau în toate direcțiile, iar de exfoliat… nici nu mai zic! Disperată să mi le văd atât de distruse, mi-am zis că merită să încerc o ojă tratament. Am găsit-o pe aceasta, de la Wibo, cu calciu.

Trebuie să recunosc că nu mă așteptam la minuni, dar surpriza a fost că unghiile au început să se întărească de la prima utilizare a acestei oje tratament. Am folosit doar oja aceasta câteva săptămâni la rând, dar cert este că și-a cam făcut treaba. Nu a făcut chiar minuni, pentru că unghiile mele încă mai au nevoie de puțin timp să revină la normal, dar a oprit ruperea acestora și le-a întărit puțin.

Gel de duș Axe Black Night

Cred că v-am spus deja că soțul meu folosește doar produsele de la Axe, din motive de alergie la mirosuri. Nu pot să-mi explic ce are gama Axe atât de special, de nu e alergic și la produsele acestea, dar cert e că sunt singurele care chiar îi plac. Eu profit de acest lucru și îi cumpăr mereu produse Axe pe care nu le-a mai încercat înainte. Așa se face că, în cea mai recentă comandă de la Pentru corpul tău, am adăugat gelul de duș Axe Black Night de 250 ml. Are un miros plăcut, dar nu mi se pare la fel de bun ca alte geluri de duș pe care le-a avut soțul meu, de la Axe. Nici el nu pare atât de încântat de acest gel de duș.

Deodorant Spray Anarchy Axe

Deodorantul Spray Anarchy Axe combină note fresh cu note fructate. Notele sale sunt de santal dulce și chihlimbar alb. A devenit rapid unul dintre deodorantele noastre preferate. De ce spun ale noastre? Pentru că, atunci când își ia soțul deodorant, trebuie să îi placă, în primul rând, lui, dar trebuie să fiu și eu încântată de el. Iar deodorantul Axe Anarchy ne-a convins pe amândoi. De fapt, de când l-am luat pe acesta, am mai cumpărat încă un deodorant spray Anarchy Axe.

Deodorant spray Alaska Axe

Și deodorantul spray Alaska Axe este pe gustul amândurora. Are la bază note marine, arctice și lemnoase de stejar și cedru. Alături de deodorantul Anarchy Axe, și Alaska Axe a urcat în topul preferințelor noastre și îl voi mai cumpăra, cu siguranță.

Pentru corpul tău

Acestea au fost produsele din cea mai recentă comandă de la Pentru corpul tău. Cu excepția gelului de duș Axe, care nu m-a prea convins, restul produselor au fost încântătoare. Am făcut alegeri grozave și de această dată și am mai adăugat câteva produse pe lista preferințelor noastre.

Voi ați încercat careva dintre produsele acestea?

8 thoughts on “Cea mai recentă comandă de la Pentru corpul tău

  1. Am folosit deodorante Axe în trecut și pot spune că am fost încântat de ele.
    Acum că mă gândesc, nici nu știu de ce nu am mai cumpărat. Interesante alegerile voastre (ale tale și ale soțului), atât încât le voi cerceta și eu mai în amănunt. Gelurile de duș Kallos par interesante și ele și din moment ce multe lume le recomandă cred că trebuie să fie ceva de capul lor. Așa că le voi adăuga și pe acestea pe listă.
    Una peste alta, un articol câștigător. Util și frumos pus în pagină.
    Mulțam pentru recomandări, Eva!
    Felicitări pentru articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.