Renew You de la 7th Heaven sau cum să te simți ca-n Rai

7th heaven

Luna trecută am primit de la 7th Heaven un colet care m-a încântat peste măsură. Coletul conținea patru măști din gama Renew You, un aparat pentru masaj facial și un parfum Armani Si Passione. În plus, mai erau patru măști pregătite pentru un concurs pentru voi, care este în desfășurare pe pagina blogului.

Recunosc că, până acum, nu am folosit măști faciale, considerând mereu că sunt prea tânără și încă nu am nevoie. Totuși, de când am trecut de 30 de ani, am înțeles că îngrijirea tenului nu mai este un criteriu legat de vârstă sau de chef, ci este o necesitate absolută, dacă îți dorești să arăți tânără mult timp de acum încolo. Asta pentru că aspectul de peste zeci de ani va reflecta îngrijirea pe care i-ai oferit-o tenului tău în tinerețe. Și, tocmai din acest motiv, am fost extrem de bucuroasă că am avut ocazia să îmi încep experiența cu măștile faciale de la 7th Heaven.

7th heaven
7th heaven

7th Heaven Renew You – o gamă de măști excepționale

Cum am zis, am avut în coletul de la 7th Heaven patru tipuri diferite de măști, din noua gamă Renew You. Te simți în Rai deja de când vezi măștile, pentru că ambalajul lor este unul impresionant, care folosește nuanțe de auriu – nu întâmplător, după cum veți vedea. Iată care sunt cele patru măști de la 7th Heaven pe care am avut bucuria să le testez.

Gold Radiance Eye Mask

Este o mască gold pentru ochi cu Q10 și extract din boabe de soia. Pliculețul conține doi plasturi care se aplică sub ochi. Se recomandă utilizarea o dată pe săptămână a unei astfel de măști. Ce pot eu să vă spun este că de la prima utilizare, mi-a plăcut senzația pe care au lăsat-o acești plasturi. În plus, după ce am îndepărtat plasturii, mi s-a părut că zona de sub ochi a devenit mai luminoasă și mai netedă.

Pro Age Deep Skin Balance

Această mască este ideală pentru echilibrarea profundă a pielii. Este confecționată din foaie de bambus, infuzată cu vitamina B5. Trebuie să vă spun că miroase extrem de frumos și puternic, iar parfumul ei este persistent. Însă, din cauza senzației pe care o oferă pielii imediat după aplicare, nu am putut să o folosesc. Aceasta dă o senzație de căldură puternică iar eu am avut sentimentul că mă irit, astfel că am îndepărtat-o aproape imediat după aplicare. Am aflat, ulterior, de la fete că această mască dă senzația alternativă de cald-rece.

24K Gold Firming Sheet Mask

Aceasta este o mască cu foiță de aur 24k pentru fermitate. Este compusă din două părți, special create pentru a acoperi corespunzător fața. Are o textură deosebit de interesantă, iar aspectul auriu duce cu gândul la Egiptul Antic. Mi-a plăcut tare mult senzația pe care o oferă pielii în momentul contactului. După îndepărtare, pielea rămâne catifelată și hidratată.

Detox & Replenish Hydrogel Mask

Masca hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure este, de asemenea, o mască realizată din două părți, pentru a acoperi ușor întreaga față. Are o textură extrem de fină, pe care aș asemăna-o cu o textură cauciucată. Este plăcută la contactul cu tenul și îi oferă acestuia hidratare și curățare.

7th heaven

Cum se folosesc măștile din gama Renew You de la 7th Heaven?

Toate aceste patru măști trebuie aplicată pe pielea curată și uscată. Timpul necesar pentru acționare este de aproximativ 10-20 de minute, în funcție de mască. Toate cele patru măști miros frumos și sunt plăcute la atingere.

Așa cum v-am spus, masca Pro Age a fost singura pe care nu am putut să o țin cât era necesar și, din cauza senzației, am simțit nevoia să îmi curăț bine fața după ce am îndepărtat această mască de pe față. În schimb, după celelalte măști, nu am simțit nevoia să curăț fața. Am masat doar tenul pentru a îndepărta excesul de compoziție de pe față, unde a fost cazul.

Așadar, pot spune că experiența mea cu măștile din gama Renew You de la 7th Heaven a fost una deosebit de plăcută, care m-a făcut să mă simt ca-n Rai. Asta deoarece aceste măști de față sunt un adevărat răsfăț pentru ten, din toate punctele de vedere. Vi le recomand cu drag!

Aparatul pentru masaj facial

De asemenea, în colet era și un aparat pentru masaj facial și corporal, cu două role, din jad. Acest aparat are următoarele avantaje:

  • îmbunătățește circulația;
  • reduce umflăturile, cearcănele și ridurile;
  • crește fluxul limfatic;
  • ajută la detoxifiere și drenaj;
  • are efect calmant asupra sistemului nervos;
  • stimulează punctele de acupunctură și zonele de relaxare de pe față și corp.

Parfumul Armani Si Passione

Am primit și un parfum, Armani Si Passione 15 ml. Încă de la ambalaj, mi-a plăcut, întrucât culoarea de un roșu aprins denotă pasiune, independență și putere. Iar parfumul este unul extraordinar, de care m-am îndrăgostit din prima. Este un parfum floral-fructat, pentru femei și a fost lansat în 2017. Iată care este compoziția sa:

  • note de vârf: piper roz, pară, coacăze negre și grapefruit;
  • note de mijloc: trandafir, iasomie, heliotrop și ananas;
  • note de bază: cedru, vanilie, lemn ambrat și paciuli.

Pot să spun că acest colet de la 7th Heaven a fost unul minunat!

8 thoughts on “Renew You de la 7th Heaven sau cum să te simți ca-n Rai

  1. Măștile de la 7th heaven sunt pur și simplu minunate. Le folosesc de ani de zile și le ador. Am testat și eu noile produse. Și ghici ce: și acestea sunt vegane și cruelty-free ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.