Detergentul lichid Ecozone – impresii după utilizare

detergentul lichid ecozone

În urmă cu câteva zile, am comandat de pe Rangali Bioshop un detergent lichid Ecozone, Fresh, la 2 litri. Detergentul lichid Ecozone este concentrat și, conform ambalajului, este suficient pentru 50 de spălări. După ce v-am arătat pe rețelele sociale acest detergent și v-am întrebat ce tip de detergent preferați să folosiți (praf, lichid sau capsule), revin acum și cu impresiile în urma testării acestui detergent Ecozone.

Am stat pe gânduri dacă să fac sau nu acest review, însă răspunsurile voastre privitoare la tipul preferat de detergent m-au convins să vă povestesc despre detergentul bio Ecozone. Mai exact, majoritatea dintre cei care au răspuns la postarea mea au spus că preferă detergentul lichid sau că folosesc doar astfel de detergent. Așadar, astăzi vin la voi cu o recomandare de detergent lichid care mie mi-a făcut o impresie excelentă.

Înainte de toate, trebuie să vă spun că, atunci când încerc un nou detergent, îl folosesc fără a adăuga și balsam de rufe, pentru că sunt curioasă cum miroase detergentul și dacă este persistent parfumul acestuia. La fel am făcut și cu detergentul lichid Ecozone. Astfel, pot să vă spun că acest detergent are un miros destul de slab, dar plăcut. Nu pot spune că parfumul rămâne în haine, dar când sunt proaspăt spălate, miros frumos.

Mi-a plăcut tare mult consistența detergentului Ecozone. Am mai avut și alte produse care erau concentrate, dar nici măcar nu semănau cu detergentul lichid Ecozone, în ceea ce privește consistența. Detergentul lichid Ecozone este cremos, se vede/simte că este concentrat.

Detergentul lichid Ecozone – prezentare

Detergentul lichid Ecozone este un detergent bio, concentrat, care curăță și pete dificile precum petele de vin, iarbă, roșii sau grăsime. Acest lucru este posibil datorită enzimelor pe care le utilizează. Poate fi folosit atât pentru rufe albe, cât și pentru rufe colorate. Nu conține aditivi și substanțe chimice dure și curăță petele chiar și cu apă rece (30° C). Este un detergent vegan și cruelty-free, întrucât nu este testat pe animale.

Produsele Ecozone conțin ingrediente derivate din plante, sunt non-toxice și eco-friendly. Sunt produse sigure pentru fosa septică, sigure pentru animalele de casă și pentru mediul înconjurător, întrucât ambalajele sunt 100% biodegradabile, conținând zero plastic. Aceste produse nu conțin ingrediente caustice, fosfați sau ulei de palmier. În schimb, conțin enzime.

Ce este Rangali Bioshop?

Vă spuneam că am luat acest detergent de pe Rangali Bioshop. Acesta este un magazin online care promovează un stil de viață sănătos. Magazinul are produse de la diverse branduri, toate dintre acestea fiind bio și naturale. Descrierea de pe site spune că „Rangali Bio a luat naștere din dorința unor oameni de a trăi viața mai lent și mai sănătos. De a-și respecta mai mult corpurile, mediul înconjurător dar și sufletele.”

Gânduri la final despre detergentul lichid Ecozone

După câteva utilizări ale detergentului lichid Ecozone, pot spune că sunt mulțumită de acesta și îl recomand cu încredere. Chiar dacă mirosul nu este unul puternic sau persistent, spală bine hainele și consistența este chiar concentrată, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat de zeci de ori.

11 thoughts on “Detergentul lichid Ecozone – impresii după utilizare

  1. Articolul tău vine la fix pentru mine, chiar îmi doream un detergent bio. Iar acesta pare potrivit. Mulțumesc pentru recomandare!

  2. sunt ceva mai scumpi detergentii de rufe bio, dar merita investit in ei in special pentru copii si pentru persoanele care au pielea foarte sensibila si alergica la diverse ingrediente nocive prezente in detergentii clasici.

    1. Da, chiar asa este. Dar cumva, m-am tot gandit, sunt mai scumpi, aparent, dar si cand te uiti la consistenta vezi o diferenta clara si s-ar prea putea ca 2 l de detergent obisnuit sa nu te tina atatea spalari cat 2 l din detergentul asta, de exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.