Cea mai frumoasă geantă pentru mama

geantă

M-am gândit la tine, mamă,

cum mi-ai pune lumea-n palmă.

De-aia vreau și eu să-ți fac

un cadou pe al tău plac.

După ce-am tot căutat,

iată peste ce am dat:

o gentuță elegantă,

să te-admire lumea toată!

Dacă fericirea-ntreagă

ar sta numai într-o geantă,

ți-aș lua, mămică, ție,

nu o geantă, ci o mie!

Mama… acea persoană specială, despre care se spune că poate înlocui pe oricine, dar nu poate fi înlocuită de nimeni. Și cât adevăr în aceste vorbe! Mama este unică și esențială în viața fiecăruia dintre noi. Mama este aceea care ne este alături mereu, la bine și la rău, în bucurii și tristeți, în fericire și în suferință. Este persoana pe care o anunțăm atunci când ni se întâmplă ceva bun, dar și prima persoană la care apelăm atunci când avem nevoie de ajutor.

De când eram copil, îmi doream să ajung la o vârstă când să mă pot revanșa pentru tot ce mi-a oferit mama vreodată. Acum, că sunt și eu mamă, la rândul meu, știu că o mamă face mult mai multe decât să spele, să calce hainele și să gătească. Face mult mai multe decât să își hrănească, îmbrace și spele copiii. Ea nu se ocupă doar de casă, copii și muncă, ci însuși sufletul ei este împărțit copiilor. Le oferă nu doar lucruri materiale, ci și o dragoste nemărginită.

O geantă pentru mama mea

Știu că nu voi putea niciodată să mă revanșez pentru tot ce a făcut mama pentru mine. Dar, la fel, știu că orice gest sau mică atenție o bucură peste măsură. Iar din acest motiv, am încercat să găsesc un cadou perfect pentru ea, că tot se apropie ziua ei de naștere. M-am tot gândit și răzgândit, până am ajuns la concluzia că, în acest an, îi voi oferi o geantă.

Dar nu orice geantă, ci Geanta office de piele Leia, de pe Alesa.ro. Este o geantă elegantă, cu forme drepte, mânere și o curea de umăr detașabilă. Interiorul este căptușit și prevăzut cu un fermoar și un buzunar deschis, ideal pentru telefonul mobil. Geanta are interiorul format din două compartimente separate prin intermediul unui buzunar cu fermoar. Astfel, este suficient de spațioasă pentru lucrurile pe care mama le poartă întotdeauna cu ea. În plus, geanta se închide cu fermoar, pentru mai multă siguranță. Exteriorul este prevăzut cu un buzunar, oferind un spațiu în plus, pentru chei.

Sunt sigură că mamei mele îi va plăcea noua ei geantă din piele naturală, neagră. Designul elegant m-a convins că este geanta perfectă pentru mama. O va putea purta la diversele evenimente sociale la care ia parte, iar lumea o va admira pentru eleganța ei, pentru stilul rafinat și pentru încrederea pe care sunt sigură că această geantă i-o va oferi.

Acum, că am găsit cadoul perfect, tot ce rămâne de făcut este să scriu bilețelul pe care să i-l ofer, alături de geantă:

La mulți ani, mama!

Nici nu-mi dau seama

Cum au trecut anii!

S-au dus, șarlatanii!

Însă peste tine

să cred nu îmi vine

că a trecut vremea.

Timpul e-o zeflemea!

Tu să fii fericită,

de toți iubită!

Să ne trăiești ani de-acum!

Un lucru-ți mai spun.

Enorm te prețuiesc.

Mamă, te iubesc!

22 thoughts on “Cea mai frumoasă geantă pentru mama

 1. gentile de genul asta, care pot fi purtate in mai multe moduri, cred ca imi plac cel mai mult. O poti lua azi ca geanta de mana, maine ca geanta de umar. Si unde mai pui ca sunt genti de calitate care rezista mult!

 2. Bun, frumos! Convingător aș spune…
  Știi ce îmi place deosebit de mult la blogul tău și îndeosebi la acest articol, Eva?
  Că nu te bazezi pe imagini. Că nu umpli articolul cu imagini și că acele lucruri esențiale pe care vrei să le transmiți, le spui în cuvinte.
  În felul ăsta articolul e mai citibil.
  Ok, frumos articol.
  Felicitări, Eva sau Anca!
  Și La Mulți Ani, mamei tale!

 3. Primavara trecută i-am făcut mamei cadou o geantă din poliester. E super rezistentă și încăpătoare. Am găsit-o în H&M și nici până în ziua de azi nu s-a degradat și o poartă zilnic.
  Nu sunt de acord cu folosirea animalelor pentru niciun fel de scop. Suntem destul de evoluați încât să putem alege etic și bun 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: