Îngrijire și răsfăț cu produsele VivaNatura

vivanatura

De VivaNatura mai auzisem înainte, dar nu am folosit produsele acestui brand, până de curând. Am vrut să încerc, totuși, și aceste produse, mai ales că am găsit pe site câteva care chiar mi-au atras atenția. Produsele VivaNatura sunt realizate în România și sunt în proporție de 95-100% naturale. Un lucru care mi-a atras atenția de îndată ce am primit produsele a fost faptul că pe fiecare produs este menționat cât este de natural.

La VivaNatura se găsește o gamă variată de produse, în categoriile: îngrijire corp, îngrijire ten, terapeutice, îngrijire păr, GennaDent și Bebe Drag. Pentru început, eu am ales produse pentru îngrijirea corpului și pentru îngrijirea părului. Haideți să vă arăt ce produse am încercat și cum mi s-au părut.

Șampon cu lămâie și argan pentru păr normal și gras

Șamponul cu lămâie și argan pentru păr normal și gras este în proporție de 98.9% natural și de origine naturală. Este procesat la rece și nu conține parabeni. Are un miros deosebit de plăcut, cum cred că vă puteți imagina, datorită compoziției de lămâie.

VivaNatura

Șamponul trebuie agitat înainte de folosire. Conform instrucțiunilor de utilizare de pe recipient, acesta se aplică de două ori. Prima dată, se aplică pe părul umed și se clătește. A doua oară, se aplică, se masează și se lasă să acționeze câteva minute, după care se clătește bine. Fiind un șampon natural, nu face foarte multă spumă, dar spală bine părul. Îl lasă curat și frumos mirositor. În plus, dă o senzație răcoritoare atunci când este aplicat pe păr.  

Balsam de păr cu aloe și tătăneasă

Balsamul de păr cu aloe și tătăneasă de la VivaNatura este în proporție de 97% natural. Este recomandat pentru toate tipurile de păr. Mirosul este mai interesant, destul de plăcut. Ce m-a impresionat este că mirosul se menține destul de mult pe păr, chiar și după ce părul este uscat.

VivaNatura

Gel de duș cu lavandă și ceai verde

Dacă mă urmăriți de ceva timp, cred că v-ați dat deja seama că am o slăbiciune pentru gelurile de duș. Am o întreagă colecție, pe care o folosesc alternativ, în funcție de starea de spirit. Ei bine, de când am primit gelul de duș de la VivaNatura, rar s-a întâmplat să aleg altul în timpul dușului. Mirosul de ceai verde se simte foarte bine și este clar pe gustul meu.

VivaNatura

Gelul de duș cu lavandă și ceai verde este natural în proporție de 99%. Oferă o senzație de prospețime și revigorare, pe care am adorat-o de la prima utilizare a gelului de duș.

Cremă de corp cu portocale dulci și unt de shea

Crema de corp cu portocale dulci și unt de shea conține 98% substanțe naturale și de origine naturală. Are un parfum grozav, de portocale. Inițial, lasă o senzație răcoroasă, proaspătă, pe care am apreciat-o, mai ales în zilele extrem de călduroase. În plus, lasă pielea catifelată.

Deo roll-on IDA orhidee și lotus

Deodorantul roll-on IDA cu orhidee și lotus este 98% natural, nu conține aluminiu și nici parabeni. Conține propolis, argint și bisabolol. Are un conținut de sub 0.03% alcool. Are un miros deosebit de plăcut, care persistă o vreme pe piele – chiar dacă nu tocmai o vreme îndelungată.

Deo roll-on Spring Flowers zambilă și tuberoză

Deodorantul roll-on cu zambilă și tuberoză este 99% natural și conține propolis, argint și bisabolol. Este un deodorant fără aluminiu și parabeni și doar cu o cantitate de sub 0.03% alcool. Parfumul lui este extraordinar și persistă pe piele o vreme, la fel ca și celălalt deodorant de la VivaNatura.

Impresie finală despre produsele VivaNatura

Mi-au plăcut toate produsele VivaNatura pe care le-am încercat. Este o adevărată plăcere, un răsfăț total să le folosesc de fiecare dată. Au un miros plăcut, care persistă o vreme și sunt eficiente. Mă bucură faptul că sunt naturale și, mai mult, că fiecare dintre produse are menționat procentul de ingrediente naturale din compoziția sa.

Eu le voi folosi cu drag și de acum încolo și vi le recomand cu toată încrederea. Voi ați folosit produse VivaNatura?

24 thoughts on “Îngrijire și răsfăț cu produsele VivaNatura

  1. Deodorantele m-ar interesa si pe mine pentru ca sunt fara aluminiu si fara parabeni. Sa vad daca le gasesc in comert pe la noi pe undeva.

  2. De la VivaNatura n-am încercat încă. Mă tentează roll-on-ul că e natural și mic. Am oroare de cosmeticele la bidon.

  3. N-am folosit până acum, dar dacă le-aș vedea prin magazine, clar aș încerca. Crema de corp cu unt de shea și portocale dulci îmi face cu ochiul 🙂

  4. De la Vivanatura am avut o cremă cu petrol pentru păr. Mi-a plăcut tare mult și chiar acum, citind articolul tău, mi-au mai stârnit curiozitatea crema de corp și șamponul.

  5. Mă tentează balsamul de păr. Momentan, podoaba mea capilară e puțin traumatizată. M-am vopsit balayage și a fost nevoie de mult decolorant pentru că părul meu natural era închis la culoare. Sună bine și gelul de duș. Sunt înnebunită după tot ceea ce conține lavandă. Crema de corp are o compoziție delicioasă, iar mie îmi plac prea mult dulciurile.

  6. cred ca samponul cu lamaie si argan pentru par gras ma tenteaza cel mai multe dintre produsele pe care le-ai prezentat azi. Am sa il incerc. Ar fi bine daca mi s-ar potrivi, mai ales ca produsele Viva Natura au si preturi foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.