Vara e mai plăcută cu hainele de la Femme Luxe

hainele de la femme luxe

Cred că știți deja cât de mult îmi plac hainele de la Femme Luxe. De obicei, comanda ajunge la mine în 10 zile, însă la ultima comandă am avut surpriza plăcută de a fi ajuns coletul în doar 7 zile. Cu cât mai repede, cu atât mai bine, pentru că nerăbdarea e până la ceruri atunci când aștept un nou colet de la ei. Așadar, am fost cât se poate de bucuroasă atunci când poștașul a venit cu coletul care conținea a patra mea comandă de pe Femme Luxe.

V-am mai povestit că nu prea am purtat rochii până acum, decât în cazuri extreme. Este adevărat că acum câțiva ani mi-am cumpărat vreo două rochii, dar pot număra pe degetele de la o mână de câte ori le-am îmbrăcat… și sunt sigură că îmi rămân degete nenumărate. Am mai zis recent că vara asta vreau să îmi îmbogățesc garderoba cu câteva rochii. Așa se face că de data asta, din patru ținute alese, două constă în rochii. Și, cu cele două rochii noi din cea mai recentă comandă de pe Femme Luxe, garderoba mea a bătut recordurile personale, deținând în prezent nu mai puțin de patru rochii noi.

Partea și mai bună este că nu le-am luat doar ca să fie, ci le și port. Recunosc că este o senzație ciudată să fiu îmbrăcată în rochie, mai ales că rochiile de pe Femme Luxe sunt destul de scurte, dar mă simt foarte bine în ele și le port cu drag. Dar alături de cele două rochii, în această comandă am mai avut un set și un tricou. Haideți să vi le arăt.

Tricou cu imprimeu cu buze

Tot uitându-mă peste hainele de la Femme Luxe, am dat peste tricoul Black Gold Lip Print T-shirt – Camille, pe care l-am găsit în secțiunea T-shirts. Este un tricou simplu, cu design clasic, pe negru, completat de un imprimeu cu buze aurii. L-am purtat cu pantalonii de la setul gri din prima comandă de pe Femme Luxe. Îmi place tare mult cum arată și e extrem de confortabil.

hainele de la femme luxe

Rochie de blugi cu nasturi

Trebuie să recunosc că mă uitam la rochia aceasta, Light Wash Denim Button Down Denim Dress – Perry, încă de când am început prima dată să petrec timp pe site. Oscilam între a o lua sau nu și în cele din urmă am cedat tentației. Am găsit această rochie în categoria Dresses. Am purtat-o prima dată când am ieșit cu familia la înghețată. Deși este destul de scurtă, îmi place tare mult și profit de orice ocazie să o port. Denisa m-a convins chiar să o îmbrac într-o zi, când am mers în vizită la sora mea, după ce a născut.

hainele de la femme luxe

Set din două piese

În penultima comandă, v-am arătat că am avut două seturi din pantaloni trei sferturi și tricou scurt. Pentru că mi-au plăcut tare mult și ca aspect, dar și ca senzație de confort, am luat și de data aceasta un astfel de set. Khaki Short Sleeve Boxy Loungewear Set – Lacy este un set din două piese, cu pantaloni ¾ și tricou scurt și larg, pe care l-am găsit în categoria Two Piece Sets. Materialul este ușor satinat, extrem de plăcut la atingere și foarte confortabil. Pantalonii au elastic în talie și sunt completați de un șnur în față, doar pentru design. Am purtat prima oară setul acesta când am mers la spital, unde sora mea urma să nască. Aveam nevoie de ceva confortabil, în care să mă simt bine, având în vedere că emoțiile erau maxime și nu m-am înșelat în privința stării de bine pe care setul mi-o poate oferi.

Rochie tip cămașă

În comanda trecută am avut o rochie tip cămașă, care mi-a plăcut tare mult. Din acest motiv, am ales să mai adaug o astfel de rochie în garderoba mea, doar că pe altă culoare. Stone Rolled Sleeves Shirt Dress – Noa se găsește în categoria Shirt Dresses. Are mâneci lungi, dar care pot fi transformate în ¾ cu ajutorul nasturelui cu care mânecile sunt prevăzute. Are nasturi în partea din față și un cordon în talie. De curiozitate, am încercat-o și cu colanți și mi-a plăcut tare mult cum arată, deci o voi putea purta și la toamnă.

Hainele de la Femme Luxe îmi fac vara mai frumoasă

Și de data aceasta, am fost extrem de încântată de hainele de la Femme Luxe pe care le-am ales. Îmi plac toate și le port cât de des pot. Desigur, alternând cu hainele de la Femme Luxe din comenzile anterioare. Să știți că ies niște combinații tare faine între diversele haine de la ei.

6 thoughts on “Vara e mai plăcută cu hainele de la Femme Luxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.