Vara asta se poartă Mascara Waterproof Melkior

mascara waterproof melkior

E vară și toată lumea visează la plajă. Sau, dacă nu ai posibilitatea de a merge la plajă, poți să mergi la ștrand. Însă, dacă nu îți place să ieși din casă fără puțin make-up – măcar mascara pe gene – atunci ai nevoie de o mascara waterproof. În plus, mascara waterproof este o soluție excelentă și pe vremea caniculară, când te deshidratezi repede. Sau chiar și atunci când te prinde o ploaie torențială de vară.

Când am aflat că produsul verii va ajunge și la mine, am fost extrem de curioasă și de bucuroasă. Am descoperit că produsul verii este Mascara Waterproof Melkior. Am deja câteva produse de la Melkior și sunt extrem de încântată de ele. În materie de mascara, am folosit Mascara Blue Melkior și mi-a plăcut enorm. De data aceasta, eram curioasă dacă noua mascara de la Melkior mă va surprinde.

Mascara Waterproof Melkior este o mascara neagră, care arată superb pe gene! După ce am folosit-o o vreme, pot să vă spun părerea mea despre această mascara. Ca de obicei, nici de această dată, Melkior nu m-a dezamăgit. Mascara Waterproof Melkior este într-adevăr o mascara extrem de rezistentă. Ca să fiu cu totul sinceră, mie îmi este chiar puțin greu să îndepărtez complet această mascara de pe gene, folosind lapte demachiant. Dar efectul pe care îl oferă genelor este unul WOW!

Mascara Waterproof Melkior

Mascara Waterproof Melkior este realizată cu o formulă waterproof de lungă durată. Este îmbogățită cu ceară și polimeri, datorită cărora această mascara le oferă genelor un volum demn de toată invidia.

Această mascara este prevăzută cu o perie inovatoare, groasă, care le oferă genelor volum și definire. Datorită designului periei, această mascara îmbracă genele și le separă, oferindu-le un aspect fabulos. De asemenea, oferă acoperire maximă pe întreaga lungime a genelor.

Exact cum scrie și în descrierea produsului, această mascara nu se întinde și nu curge. Este foarte ușor de aplicat, datorită designului periei și creează gene de un negru intens. Datorită aspectului pe care îl oferă genelor, poți renunța la make-up pe perioada verii, rezumându-te la a folosi doar Mascara Waterproof Melkior. Întrucât formula sa este rezistentă la apă pe o perioadă îndelungată, poți purta această mascara chiar și atunci când mergi la plajă și intri în apă.

Așadar, dacă nu ai achiziționat încă produsul verii, nu mai sta pe gânduri. Ai nevoie de Mascara Waterproof Melkior pentru un make-up reușit, indiferent de vreme și de situație!

6 thoughts on “Vara asta se poartă Mascara Waterproof Melkior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d