Cine e pregătit pentru Notino Summer Black Friday?

notino summer black friday

Ai auzit vestea cea bună? Începând cu data de 8 iulie 2019 și până în data de 14 iulie 2019, este Notino Summer Black Friday! Până la urmă, cine zice că Black Friday trebuie să fie doar toamna?! Iată că Notino Summer Black Friday demonstrează că ne putem bucura de reduceri în orice perioadă din an.

Așadar, dacă ai pus ochii pe câteva produse de pe site, acum este momentul să te bucuri de reduceri. Notino Summer Black Friday vine cu reducere de 20% la 50 de branduri disponibile pe site. Pentru a beneficia de această reducere, trebuie să folosești codul reducere20 atunci când plasezi comanda.

Găsești reducerea aceasta la brandurile de top, astfel că ai toate șansele să cumperi produsele tale din wishlist la preț redus. Eu am un wishlist lung cât o zi de vară, iar unele dintre produsele din lista mea de dorințe sunt de la Babyliss.

Produse Babyliss la reducere 20%

Babyliss este lider mondial în domeniul îngrijirii părului. Dispozitivele sale sunt create astfel încât să poată fi utilizate atât acasă, cât și la salon. De la uscător pentru păr, la ondulator, placă pentru întins părul și până la mașină de tuns barba și părul, Babyliss oferă o mare varietate de dispozitive, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

În prima mea comandă de pe Notino, am avut și un ondulator de păr BaByliss Curlers Pro Ceramic 16 mm. Deși nu îl folosesc foarte des, din rațiuni de comoditate, sunt extrem de încântată de el. părul meu are o personalitate proprie extrem de puternică, astfel că nu stă decât cum vrea. Niciodată nu am reușit să îmi fac bucle care să și reziste. Bine, niciodată înainte să am acest ondulator de la Babyliss. Nici măcar orele petrecute la salonul de coafură nu au reușit să îmi „îmblânzească” părul.

babyliss

Dar ondulatorul de la Babyliss a reușit minunea. Și nu doar că mi-a ondulat părul foarte frumos, ci buclele au și rezistat câteva ore bune, fără să folosesc un spray fixativ. Așadar, dacă ai nevoie de un ondulator pentru păr, eu ți-l recomand pe acesta.

Produse Babyliss din wishlist-ul meu

Este adevărat că nu am răbdare să îmi aranjez părul în mod constant. Dar, chiar și așa, îmi place să am diverse produse și dispozitive pentru îngrijirea părului. Doar știi și tu cum e, niciodată nu știi când ai nevoie să îți aranjezi părul sau când ai chef de o schimbare de look. Așadar, după ce am cumpărat ondulatorul de păr de la Babyliss și am văzut că sunt mulțumită de achiziția mea, am continuat să adaug și alte dispozitive Babyliss în wishlist-ul meu.

BaByliss Curlers Easy Waves este unul dintre produsele pe care mi le doresc. Este un dispozitiv hibrid între placa de întins părul și ondulator. Am văzut câteva video-uri în care era utilizat acest ondulator-hibrid și de atunci mi-l doresc.

BaByliss Air Brushes Airstyle 300 este un airstyler pentru coafură cu volum și bucle, pe care îmi doresc să îl încerc. (Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru bucle, așa că să nu te uimească alegerile mele.)

Despre BaByliss Liss Brush 3D HSB100E am citit pe un blog drag mie și de atunci produsul stă cuminte în wishlist-ul meu. Este o perie ionică pentru păr, care netezește părul și asigură o coafură perfectă. Cum părul meu are momente când se electrizează, cred că peria aceasta este un must-have în arsenalul meu de îngrijire.

Tu ce produse ai în wishlist la Notino? Vei profita de Notino Summer Black Friday?

6 thoughts on “Cine e pregătit pentru Notino Summer Black Friday?

  1. Lista mea de cumparaturi de pe Notino cred ca va depasi bugetul pe care il am la dispozitie :)) Recomandarile tale ma fac sa trec si aceste produse de la Babyliss pe lista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.