#Momentesubsoare cu Photoderm de la Bioderma

photoderm

Cred că știm cu toții cât este de important să ne protejăm împotriva radiațiilor solare. Acestea sunt deosebit de periculoase pentru organism, în special pentru piele. Pielea necesită o atenție deosebită pe tot parcursul anului, dar în special pe timpul verii, când razele soarelui sunt mai puternice. Iar pentru a-i oferi pielii tale protecția necesară, poți folosi produsele Photoderm de la Bioderma.

Eu am primit recent aceste produse și am fost extrem de curioasă să le încerc. Recunosc, deși auzisem de Bioderma, nu încercasem încă produsele acestui brand. Dar acum le-am folosit și pot spune că îmi plac tare mult. Iată ce s-a regăsit în coletul meu de la Bioderma:

  • Photoderm Nude Touch SPF 50+, nuanță foarte deschisă
  • Photoderm Nude Touch SPF 50+, nuanță deschisă
  • Photoderm Nude Touch SPF 50+, nuanță aurie
  • Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50+
  • Photoderm burete aplicator

Photoderm Nude Touch SPF 50+

Disponibil în trei nuanțe diferite, Photoderm Nude Touch SPF 50+ este un produs pentru protecție solară invizibilă. Are o protecție 100% minerală și o textură inovatoare Liquid to powderTM, care asigură un finish mat în doar 30 de secunde. În plus, acest produs este asociat cu brevetul FluidactivTM, care asigură controlul sebumului pentru o perioadă de până la 8 ore.

Produsul este potrivit pentru piele mixtă, grasă și pentru ten predispus la îngrășare. Este recomandat pentru adulți și adolescenți. Are o textură fină, fiind lichid la început și obținând o textură pudrată și catifelată după întindere.

Flaconul trebuie agitat bine înainte de utilizare. Este super-ușor de utilizat, iar cu ajutorul buretelui aplicator, produsul se întinde repede și ușor pe față. Acoperă imperfecțiunile și oferă un aspect uniform al tenului.

Cum spuneam, este disponibil în trei nuanțe diferite, astfel că poți alege nuanța care se potrivește tenului tău, pentru a obține un aspect perfect. Photoderm Nude Touch SPF 50+ este disponibil exclusiv în farmacii și are un preț recomandat de 65 lei.

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50+

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50+ oferă protecție solară foarte înaltă și este, totodată, un bun activator de bronz. Acest ulei bronzant activează, intensifică și prelungește bronzul natural. Ajută la obținerea unui bronz uniform, întrucât stimulează producția de melanină și favorizează distribuția acesteia. Are o textură senzorială de ulei, dar care, atunci când se usucă, nu rămâne lipicios și nu lasă urme.

Este potrivit pentru față, corp și păr. Uleiul bronzant este într-un flacon tip spray, astfel că se aplică foarte ușor. Trebuie aplicat uniform și în strat generos, înaintea expunerii la soare.

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50+ este disponibil exclusiv în farmacii și are un preț recomandat de 90 lei.

Eu sunt super-încântată de produsele Photoderm de la Bioderma și le folosesc de câte ori am ocazia. Pentru că am tenul foarte deschis, am folosit produsul de protecție solară în nuanța foarte deschisă și mi s-a potrivit de minune. Într-adevăr, nici nu se vede că am aplicat vreun produs pe ten. Vă recomand și vouă aceste produse, pentru #momentesubsoare!

Voi ați încercat produsele Photoderm de la Bioderma? Cum vi s-au părut?

8 thoughts on “#Momentesubsoare cu Photoderm de la Bioderma

  1. Tocmai vin de la mare si, la plaja am folosit, pentru protectie uleiul de plaja. Trebuie sa spun ca sunt foarte incantata de el 🙂 Din toate produsele de protectie solara testate pana acum acesta imi place cel mai mult 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.