S.O.S. – Tu cum scapi de dureri și febră?

S.O.S.

V-am povestit că am luat niște produse de curățenie de pe DroggeryStore. Ei bine, magazinul online nu are doar produse de la brandul respectiv, ci și de la alte branduri. Iar unul dintre acestea este S.O.S., brand care s-a regăsit, de asemenea, în coletul meu. Poate ați auzit și voi despre acest brand înainte, sau poate chiar ați și folosit produsele lui.

S.O.S. este un brand care are o varietate de produse medicale care corespund standardelor farmaceutice. Aceste produse sunt menite să trateze problemele zilnice de sănătate. Produsele S.O.S. acoperă categorii precum terapia prin căldură, dezinfecție, tratarea rănilor, îngrijirea pielii și a picioarelor, dar și remedii gastrointestinale. Toate produsele sunt create ținând cont de ultimele rezultate ale cercetărilor și oferă soluții de calitate înaltă pentru sănătate.

Deși pe site-ul magazinului online DroggeryStore se regăsește o gamă variată de produse aparținând brandului S.O.S., eu am ales doar cinci dintre ele, pentru a le încerca. Iată ce am avut în colet:

  • Spray dezinfectant pentru mâini și suprafețe – 250ml
  • Bandaj cald
  • Compresă caldă
  • Plasture pentru febră la copii
  • Plasture termic dureri menstruale

Sunt sau nu eficiente produsele S.O.S.?

S.O.S.

Deși nu folosesc întotdeauna spray dezinfectant pentru mâini, am mai folosit și în trecut. De data aceasta, spray-ul dezinfectant de la S.O.S. este potrivit atât pentru mâini, cât și pentru suprafețe. Nu cred că are vreun rost să vă explic despre importanța sau eficiența lui. În schimb, o să vă povestesc cum (altfel) l-am folosit. Atât eu, cât și Denisa, suntem extrem de sensibile la mușcăturile de insecte (țânțari).

De când a venit vara, suntem mușcate în continuu, iar mușcăturile se inflamează și înroșesc puternic. Chiar și dacă nu ne scărpinăm, mâncărimea revine. Am încercat să ne dăm pe mușcături cu soluție mentolată, cu spray, cu parfum, cremă, spirt, câte și mai câte, dar fără efect. Disperată de situație, am zis că nu am nimic de pierdut dacă încerc să dau cu acest spray pe mușcături. Surpriza a fost că a și funcționat! Dacă mușcăturile sunt mai serioase sau scărpinate, la primul contact cu sprayul, se simte usturime. Dar la câteva secunde după ce am aplicat spray-ul pe mușcături, am scăpat de senzația de mâncărime.

S.O.S.

Compresa caldă este ideală pentru gât, umeri și articulații. Am ales-o deoarece sufăr de spondiloză de trei tipuri, dintre care una este spondiloza cervicală. Uneori, când stau mai mult timp la laptop, am dureri insuportabile în zona cervicală. Exact asta am pățit în urmă cu o săptămână. Simțeam că voi leșina de durere. Mi-am aplicat compresa caldă la locul durerii și, în câteva minute, durerea s-a ameliorat.

S.O.S.

Și plasturele pentru dureri menstruale este extrem de eficient. Deși nu am dureri insuportabile în fiecare lună, uneori mai apar. A fost cazul și în această lună, când nu reușeam să stau în picioare, din cauza durerii de burtă. Am aplicat plasturele și durerea s-a calmat treptat, pe măsură ce plasturele s-a încălzit.

Încă în testare

Încă nu am folosit bandajul cald și plasturele pentru febră la copii. Bandajul cald este ideal pentru zona lombară. Încă nu a fost cazul să îl folosesc, întrucât durerile în zona lombară sunt mai rare, în cazul meu, decât cele în zona cervicală. Totuși, având în vedere că este asemănător cu compresa caldă, sunt sigură că și acest bandaj este eficient.

Mai rămâne să descopăr cât de util este plasturele pentru febră la copii. Spre fericirea noastră, încă nu a fost cazul să îl folosim și sperăm să nici nu avem nevoie prea curând. Totuși, voi reveni cu un update, de îndată ce aflu cum funcționează acesta și dacă își face treaba.

Voi ați încercat produsele S.O.S.? Care vă tentează sau de care ați avea nevoie?

6 thoughts on “S.O.S. – Tu cum scapi de dureri și febră?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.