Curățenia se face mai ușor cu Brauns-Heitmann

curățenia

Nu știu ce părere aveți voi, dar eu consider că, pentru a putea face curățenie și a o menține cât mai ușor, este necesar să folosesc produse de calitate. De-a lungul timpului, am încercat „n” produse pentru curățat baia, pentru bucătărie, pentru aragaz și multe, multe altele. Chiar și pentru spălatul hainelor, am folosit o mulțime de produse diferite. Însă, deși îmi place curățenia, mă îngrozește gândul de frecat toate cele, ca să le fac să strălucească.

Am încercat multe produse pentru aragaz și pentru baie, de exemplu, dar unele se simțeau ca și cum aș fi spălat doar cu apă, adică nu ofereau niciun rezultat. Ba mai mult, în cazul multor produse, ca să obțin curățenia dorită și, eventual, un luciu pentru chiuvetă, de exemplu, trebuia să frec mult și bine cu buretele și să dau și să redau cu soluția.

Brauns-Heitmann la DroggeryStore

Recent, am primit un colet cu produse Brauns-Heitmann, de la DroggeryStore. Brauns-Heitmann este o companie germană care dezvoltă, produse și distribuie produse speciale pentru îngrijirea locuinței și pentru spălatul hainelor. De asemenea, pe lângă aceste produse, mai are și obiecte decorative, coloranți alimentari și vopsea pentru ouă. La DroggeryStore am găsit o mulțime de produse de la acest brand și am decis să încerc și eu câteva.

curățenia
  • Soluție pentru îndepărtarea petelor 250ml – spray
  • Balsam dezinfectant Fresh – 1,25L
  • Spray curățare și dezinfectare baie – 500ml
  • Spumă activă fără frecare pentru curățarea cuptorului și grătarului – 500ml
  • Șervețele pigmenți de culoare și murdărie
  • Bio decalcificator cu acțiune rapidă pentru aparate de uz casnic
  • Spray anti calcar power – 500ml
  • Oxy wash sport – aditiv spălare cu efect de dezodorizare
  • Simplicol – vopsea pentru revigorarea culorii negre – 750g
  • Înălbitor pentru rufe albe
  • Oxiwash intensiv – praf concentrat dizolvare pete – 50g
  • Șervețele cu colorant pentru reîmprospătarea culorii – blugi albaștri

Curățenia cu Brauns-Heitmann

De cum am primit coletul, am fost extrem de curioasă să încerc produsele, așa că mi-am și făcut de lucru. Desigur, nu am reușit să folosesc chiar toate produsele până acum, dar am încercat deja o parte din ele, suficient cât să-mi fac o părere despre acest brand și produsele sale.

Sprayul pentru curățare și dezinfectare baie este un real ajutor pentru orice curățenie. Exact ca în reclamele pe care nu le-am crezut niciodată, am pulverizat sprayul, am lăsat foarte puțin să acționeze și am șters cu buretele. Repet, șters, nu frecat! Totul strălucea, după doar o simplă ștergere cu buretele. În plus, acest spray are și un miros deosebit de plăcut.

curățenia

Și spray-ul anticalcar este eficient și are un miros la fel de plăcut precum spray-ul pentru curățare și dezinfectare baie.

curățenia

Spray-ul cu spumă activă pentru curățarea cuptorului și grătarului este, de asemenea, foarte eficient. Totuși, la curățenia la rece, trebuie lăsat să acționeze aproximativ o oră după pulverizare. În schimb, în momentul în care am pulverizat, nu am știut cum să termin mai repede și să fug din bucătărie, pentru că simțeam că mă sufoc. Dar, după câteva minute, când am revenit în bucătărie, a fost în regulă, nu era aer sufocant și nu se simțea niciun miros neplăcut de la spray.

curățenia

Curățenia hainelor este și ea importantă

Soluția pentru îndepărtarea petelor am avut deja ocazia să o folosesc. Deși nu obișnuiesc să îmi murdăresc hainele, am reușit să-mi pătez pantalonii preferați cu mâncare… de două ori! Și nu orice, ci i-am uns, efectiv. Mai aveam acasă un spray pentru îndepărtarea petelor, dar trebuie folosit de două ori, ca să aibă efect. De data aceasta, a venit rândul sprayului de la Brauns-Heitmann. Am dat pe pete și am pus hainele la spălat, cu gândul „ce-o fi, o fi!”. Când am scos hainele din mașina de spălat, nu mică mi-a fost mirarea să nu mai găsesc petele. Așadar, și-a făcut treaba impecabil!

De asemenea, tot pentru haine, am folosit balsamul dezinfectant fresh. Este foarte lichid și are un miros subtil, plăcut, cu toate că se simte și un ușor iz de dezinfectant, dar deloc deranjant. Hainele miros plăcut după ce sunt spălate cu acest balsam dezinfectant, dar nu au mirosul acela puternic și persistent pe care îl oferă alte tipuri de balsam de rufe. În general, îl folosesc pentru a spăla hainele Denisei, întrucât mi se pare esențial efectul dezinfectant al balsamului.

Și, pentru că avem haine în toate culorile posibile și se mai întâmplă să fie necesar să amestec culorile, am folosit și șervețelul pentru pigmenți de culoare și murdărie. Îi cumpărasem Denisei o rochiță roșie și nu știam dacă nu va da culoarea și celorlalte haine din mașina de spălat. Șervețelul și-a făcut treaba, însă, așa că nu am avut probleme cu amestecarea culorilor între hainele spălate.

Părerea mea despre produsele Brauns-Heitmann

Mă bucur că, prin intermediul DroggeryStore, am reușit să descopăr brandul Brauns-Heitmann. După ce am încercat câteva dintre produsele acestui brand, pot să spun că sunt foarte mulțumită și le recomand cu drag! Vă garantez, curățenia se face mult mai ușor cu produsele Brauns-Heitmann!

Voi ați folosit produsele lor? Dar de pe DroggeryStore ați comandat vreodată?

7 thoughts on “Curățenia se face mai ușor cu Brauns-Heitmann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.