Concediu la mare? Bikini și cover-ups pentru tine!

costume pentru mare

Vara s-a instalat deja și toată lumea se pregătește pentru mult-așteptatul concediu la mare. Iar cei care nu reușesc să vadă marea în acest an, cu siguranță visează la ea, cel puțin. Eu fac parte din a doua categorie, dar acest lucru nu mă oprește din a căuta lucruri drăguțe, de purtat la mare, cum ar fi costumele de baie cu bikini sau cover-up-urile. Iar dacă voi sunteți mai norocoși, vă ajut cu câteva idei pentru lucrurile pe care să le adăugați în bagaj.

Am găsit un site foarte frumos, unde găsiți o mare varietate de modele de costume de baie și cover-up-uri, numai bune de purtat pe plajă. Site-ul se numește Tiptopfree și are o ofertă bogată de haine și încălțăminte. Totuși, pentru că este vară și sunt sigură că vă pregătiți pentru un concediu de vis, astăzi o să vă arăt doar costume de baie și cover-up-uri.

Costume de baie cu bikini

Sunt sigură că vreți să arătați cât mai bine la plajă. Vă doriți să faceți o impresie bună și, mai ales să vă simțiți bine, iar pentru asta, aveți nevoie de niște costume de baie care să arate perfect. Vă propun trei modele de pretty bikinis, care mie mi-au plăcut foarte mult:

Spaghetti Strap Printed Bikini este un costum de baie din două piese, cu un model geometric și bretele subțiri. Sutienul are un sistem de închidere la spate, sistem completat de șnururi care se leagă, pentru un plus de efect.

Spaghetti Strap Leopard Bikini este tot din două piese, dar are un imprimeu leopard, care cu siguranță iese în evidență, chiar și în mulțime. Atât chilotul, cât și sutienul, se leagă cu ajutorul unor bretele subțiri.

Collarless Striped Bikini este, de asemenea, un costum de baie din două piese. În cazul acestuia, sutienul este fără bretele pe umeri. Are un imprimeu cu dungi, iar combinația de culori alb, cu albastru și cu roșu mi se pare ideală pentru o vacanță la mare.

Cover ups perfecte pentru mare

Dacă nu vreți să mergeți la plajă direct în costumul de baie, dar nici ideea de a purta haine nu vă prea încântă, aveți nevoie de un cover-up. Tot pe acest site, am găsit câteva modele frumoase de summer cover ups, dintre care am ales trei.

Bohemian Embroidery Blend Cover Ups este un cover-up lung, cu mâneci lungi și imprimeu floral. Mi se pare potrivit cu un costum de baie cu imprimeu, cum ar fi primul model pe care vi l-am prezentat.

Hollow Knitted Mesh Coverall Sunscreen Beach Cover Ups este un cover up croșetat, care poate fi purtat atât ca rochie, cât și ca fustă. Partea de sus este prevăzută cu un șnur, pentru a putea fixa cover-up-ul pe corp.

Deep V Neck Hollow Out Plain Cover Ups este un model simplu, cu mâneci scurte și decolteu în V. Designul îi face perfect pentru zilele călduroase, petrecute la malul mării.

Voi ce costume de baie și cover-up-uri ați purta în această vară, la mare? Ați comandat vreodată de pe Tiptopfree?

6 thoughts on “Concediu la mare? Bikini și cover-ups pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.