Ce produse de îngrijire am mai comandat

V-am povestit deja despre site-ul Pentru corpul tău. De când am descoperit cât este de comod și de bine să îmi cumpăr o parte din necesare online, apelez destul de des la această metodă. Îmi place să comand produse de îngrijire de la acest magazin online, întrucât au produse de calitate, prețuri bune și livrarea este ireproșabilă.

În mai am avut o nouă comandă de la Pentru corpul tău. De data aceasta, am ales produse de îngrijire corporală, produse de îngrijire a părului și un produs pentru haine. Haideți să vă arăt despre ce este vorba și cum mi s-a părut fiecare dintre aceste produse. După aproximativ o lună de utilizare, este timpul să vă spun ce impresie mi-au lăsat produsele comandate.

Șampon Kallos KJMN Coconut

Mi-au plăcut dintotdeauna produsele de la Kallos, însă șamponul cu ulei de nucă de cocos nu îl încercasem încă. De data aceasta, am ales un șampon nutritiv de întărire a părului cu ulei de nucă de cocos Kallos KJMN Coconut la 1000 ml. Uleiul de cocos este benefic pentru păr, întrucât hidratează și este nutritiv pentru păr. Conform descrierii produsului, uleiul de cocos din compoziția șamponului reduce riscul de despicare și deteriorare.

produse de îngrijire

Am părul lung și, din păcate, am și fire despicate și deteriorate. Nu doar că obișnuiește să-mi cadă părul, ci chiar se rupe la vârfuri, mai ales la pieptănat. Ei bine, adevărul este că, de când folosesc șamponul de la Kallos cu ulei de nucă de cocos, părul meu și-a mai revenit. Nu o să spun că nu mai cade deloc, dar nu am mai observat să se rupă vârfurile ca înainte. În plus, mirosul de cocos al șamponului este minunat!

Balsam Wella Pro Series

Deși în copilărie foloseam balsam de păr de fiecare dată când îl spălam, pe măsură ce am crescut, am renunțat la balsam. Am mai încercat, în urmă cu câțiva ani, dar mi s-a părut că îi dă părului o senzație de uns și îl lipsește și mai mult de volum. Însă, cum vă spuneam că părul meu a fost destul de deteriorat și, implicit, greu de pieptănat, am zis să încerc să folosesc din nou balsam.

produse de îngrijire

Am ales balsamul Wella Pro Series și pot să spun că am fost super încântată de el, de când l-am folosit prima dată. Nu lipsește părul de volum și nici nu îi dă senzația de unsuros. În schimb, chiar face părul mai moale și ajută mult la pieptănat. L-am folosit și pentru mine și pentru fiica mea și, de când îl folosim, nu mai avem deloc probleme la pieptănat. Ca bonus, balsamul acesta are un parfum demențial!

Gel de duș Johnson’s Body Care

Cred că deja știți că am o slăbiciune pentru gelurile de duș. Foarte rar se întâmplă să dau online o comandă de produse de îngrijire și să nu se regăsească și un gel de duș pe listă. De cum am văzut gelul de duș de la Johnson’s, l-am și adăugat în coș. De când am fetița, am cumpărat doar produse de îngrijire de la acest brand, pentru ea. O singură dată am încercat să-i schimb șamponul, dar i-a produs mătreață, așa că am rămas complet devotată brandului Johnson’s.

produse de îngrijire

Și, pentru că este unul dintre brandurile în care am încredere, am ales și gelul de duș de la ei. Îl folosim amândouă, atât eu, cât și Denisa. Are un parfum plăcut, de trandafiri și mirosul persistă o vreme pe piele.

Apă micelară Pielor

Spre rușinea mea, trebuie să recunosc că nu i-am acordat prea multă atenție tenului meu. Așa se face că, deși niciodată nu am avut probleme cu acneea sau alte pete pe față, în ultimele luni, tenul meu începuse să arate tot mai rău. Pe frunte și spre tâmple, mi se formaseră niște bubițe mici și multe, nu coșuri, dar la fel de inestetice. Mama mi-a tot spus să îmi iau apă micelară, dar comoditatea asta…

Știam de brandul Pielor, fiind recomandat și de alte bloggerițe. Așadar, am decis să încerc apa micelară de la Pielor, pentru a-mi curăța tenul. În primele zile, am folosit-o de două-trei ori pe zi, pentru a-mi curăța fața. În mod surprinzător, după vreo trei zile de utilizare, tenul meu devenise curat, toate petele și bubițele dispăruseră subit.

produse de îngrijire

Când am văzut ce efect bun și rapid are, am început să insist la soțul să încerce și el apa micelară. El lucrează într-un mediu foarte murdar, astfel că porii îi sunt mereu încărcați cu praf și mizerie și dezvoltă coșuri și pete la nivelul feței. Normal că a refuzat, că doar e bărbat și n-are voie să își îngrijească tenul. Asta până la un moment-dat, când a venit el la mine să mă roage să-i curăț și lui fața cu apă micelară, să vedem dacă are efect. Și, ce să vezi?, chiar a funcționat! Acum, el lucrând în mediul respectiv, sigur că nu are fața perfect curată nici acum, dar după câteva zile de îngrijire corespunzătoare, au început să îi dispară coșurile de pe față și tenul să îi arate mai luminos.

Deodorant Spray Apollo Axe

Nu pot să uit nici de soțul meu când dau vreo comandă, așa că, de data aceasta, i-am luat un deodorant spray Apollo Axe. Știu cât de mult îi plac produsele de la Axe, așa că eram sigură că nu voi da greș nici cu acest spray. A încercat diverse sortimente de spray-uri Axe și știu că i-au plăcut majoritatea. Este printre puținele branduri la care nu face alergie la miros, el fiind alergic la parfumuri. Spray-ul Axe Apollo a fost atât pe placul lui, cât și pe placul meu. Miroase grozav, chiar trebuie să-l încercați!

Balsam de rufe Efekt Suave Exotic Verde

Pentru că nu mai aveam balsam de rufe, am zis să încerc ceva nou. Am obiceiul să schimb periodic balsamul de rufe, pentru că mă obișnuiesc cu mirosul și nu-l mai simt. Mi-a plăcut cum arăta acest balsam de rufe Efekt Suave Exotic și am zis să-l încerc. Este flacon de doi litri și are culoarea verde. Am avut puține emoții, fiind prima dată când am cumpărat balsam de rufe online, fără să știu dinainte dacă îmi place sau nu cum miroase. Am avut noroc, întrucât are un miros plăcut și destul de puternic. Adică, nu este ca alte balsamuri de rufe pe care le-am încercat și care miroseau doar până termina mașina de spălat hainele, ci chiar își păstrează mirosul pe haine și după ce se usucă.

Acestea au fost produsele pe care le-am comandat în mai. Ați folosit ceva dintre aceste produse de îngrijire? Ce alte produse îmi recomandați?

5 thoughts on “Ce produse de îngrijire am mai comandat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.