Mascara Blue Melkior – noul meu rimel preferat

În 28 mai, Melkior a lansat Mascara Blue Melkior, o mascara albastră, așa cum reiese și din denumire. Când eram adolescentă am încercat mascara albastră. Era la modă pe atunci, dar tot nu pot spune că m-a atras în mod deosebit. În vreme ce colegele foloseau mascara albastră, eu rămăsesem la clasicul negru. Probabil și din cauză că eram în perioada mea „all-black”.

Ei bine, când am primit pentru testare noua mascara Mascara Blue Melkior, am fost entuziasmată. După atâția ani, a venit momentul să mă comport din nou ca o adolescentă. Întâmplarea a făcut ca mama și sora mea să fie la mine în momentul în care am desfăcut coletul. Ne-am distrat, încercând toate trei noua mascara și fotografiindu-ne. (Disclaimer: nu încurajez utilizarea aceleiași mascara de către mai multe persoane. Noi am făcut-o de amorul artei, o singură dată.)

Ce este Mascara Blue Melkior?

Mascara Blue Melkior este un rimel cu o nuanță electrică de albastru. Conține ceară de carnauba, ceară de albine și ceară de orez. Este o mascara perfectă pentru oricând îți dorești să arăți inedit. Această mascara este potrivită atât pentru domnișoare, cât și pentru doamne. Oferă un plus de efect oricărui make-up.

Mascara Blue Melkior te ajută să obții un machiaj extravagant. În plus, îi oferă volum și intensitate privirii. Are o rezistență îndelungată și arată impecabil pe gene. Nu se întinde, nu curge și nu lasă genele încărcate.

Impresia mea despre noul rimel de la Melkior

Trebuie să recunosc că, de când am primit noua Mascara Blue Melkior, am înlocuit adeseori rimelul clasic, negru, cu acesta. Am ochii albaștri și, pur și simplu, ador modul în care noua mascara de la Melkior îmi scoate în evidență culoarea ochilor. În plus, îmi place felul în care „se așază” pe gene, lăsând impresia de gene naturale (cu excepția culorii, desigur), deloc încărcate cu mascara. Și, totuși, chiar dacă nu încarcă genele, acestea primesc volum și intensitate.

Am purtat Mascara Blue la o sesiune foto pe care a realizat-o amicul meu, Cristian Sarkozi. El a fost cel care a observat cum arată mascara și a vrut să fotografieze genele de aproape. Apoi, când mă uitam cu sora mea peste poze, ea mi-a făcut cel mai frumos compliment. Mi-a spus că, datorită rimelului albastru, ochii mei au exact aceeași culoare pe care o aveau ochii bunicului meu. Vă mai spun că, din acel moment, Mascara Blue Melkior a devenit rimelul meu preferat?

9 thoughts on “Mascara Blue Melkior – noul meu rimel preferat

  1. Îmi place mult rimelul colorat, iar această nuanță e super! Și chiar îți pune ochii în evidență!💛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d