7 rochii de seară pentru domnișoare de onoare

rochii de seară

Cu toții știm că nunta este un eveniment deosebit, iar emoțiile sunt maxime pentru mireasă. Totuși, nici domnișoarele de onoare nu sunt excluse din acest carusel de sentimente. Ele trebuie să le fie alături miresei și mirelui. Așadar, chiar dacă accentul cade pe miri, și domnișoarele de onoare sunt în centrul atenției. De aceea, m-am gândit să vin în ajutorul fetelor care urmează să fie domnișoare de onoare, oferindu-le câteva idei de rochii de seară pentru domnișoare de onoare.

Alegerea rochiilor de seară pentru domnișoarele de onoare este o misiune destul de dificilă. Asta deoarece există numeroase modele și culori. În general, rochiile de seară pentru domnișoarele de onoare sunt alese astfel încât să se potrivească paletei de culori folosite la nuntă.

Iar pentru că pregătirile iau destul de mult timp și energie și pentru că trăim, oricum, în epoca internetului, sugestia mea este să vă cumpărați rochiile de domnișoare de onoare online. Pentru a vă ajuta, vă ofer câteva sugestii de site-uri unde găsiți modele superbe de rochii de seară pentru domnișoare de onoare.

Rochii de seară de la AW Bridal

La o simplă căutare a termenului aw bridal Review, veți descoperi că acest site are un procent de aproape 100% de review-uri pozitive. Așadar, este locul perfect de unde să vă cumpărați rochiile pentru domnișoare de onoare.

Pe AW Bridal® găsiți o categorie special destinată domnișoarelor de onoare. De asemenea, site-ul oferă o categorie special dedicată mireselor și numeroase alte categorii de unde puteți cumpăra accesorii, cadouri personalizate și decorațiuni pentru nuntă. Să revenim, însă, la categoria destinată domnișoarelor de onoare, întrucât aceasta este categoria care ne interesează, în acest moment.

Să nu credeți că o să fie ușor să alegeți AW dresses for Bridesmaids, adică rochii pentru domnișoare de onoare de la AW, întrucât au o mulțime de modele. Totuși, ceea ce o să vă ajute este faptul că puteți restrânge opțiunile, în funcție de diverse criterii pe care le doriți. De exemplu, puteți alege rochii de seară pentru domnișoare de onoare în funcție de silueta lor, de materialul din care sunt confecționate, de tipul decolteului sau în funcție de tipul bretelelor. Găsiți atât rochii lungi, cât și rochii scurte, dar toate extrem de elegante și potrivite pentru un astfel de eveniment special.

Am găsit o rochie lungă, cu o singură bretea pe umăr – Salome Split Bridesmaid Dress. Deși este disponibilă într-o varietate de culori, eu am ales pe violet, întrucât mi se pare o culoare puternică și „vie”, perfectă pentru un astfel de eveniment.

rochii de seară

Un alt model pe care am pus ochii este Roseanna V-Neck Knee-Length Bridesmaid Dress, o rochie până la genunchi, cu mâneci scurte și decolteu în V. Varianta pe verde îmi place enorm.

Rochii pentru domnișoare de onoare de la BHLDN®

Un alt site unde puteți găsi rochii de seară superbe este BHLDN®. Rochiile de pe acest site, BHLDN® Dresses, mi se par foarte elegante. Sunt rochii lungi, cu croieli deosebit de feminine și cu un aspect demn de un eveniment de lux.

Rochia Colby Dress mi se pare superbă atât datorită designului, cât și a culorii. Lungă, vaporoasă, cu decolteu în V și spatele gol, această rochie este un simbol al eleganței și este perfectă pentru domnișoare de onoare.

rochii de seară

O altă rochie care mi-a plăcut enorm este Tinsley Dress, pe care o consider mai potrivită pentru domnișoarele de onoare tinere, eventual chiar adolescente. Spun asta și datorită culorii, blush, care mie îmi inspiră inocență. Rochia este, de asemenea, lungă, cu spatele gol și cu bretele subțiri.

Rochii de seară de la Cocomelody

Și pe site-ul Cocomelody găsiți o varietate foarte mare de rochii de seară perfecte pentru domnișoarele de onoare. Pentru a vă fi mai ușor, puteți și aici să selectați rochiile în funcție de diverse criterii, precum lungimea rochiei, culoarea principală, silueta, materialul, tipul decolteului, tipul taliei, detaliile de la spatele rochiei și accesoriile de pe rochie.

Am găsit aici o mulțime de modele de la care nu-mi puteam dezlipi privirea. De la rochii scurte, până la rochii lungi până în pământ, în toate culorile posibile, acest site oferă modele pentru toate gusturile. Mi-a fost foarte greu să aleg doar câteva recomandări pentru voi, deoarece sunt nenumărate modele care ar merita prezentate. Dar, vă arăt doar câteva, iar pe restul vă las să le descoperiți singure.

Rochia Sheath-Column Floor Length Ombre Chiffon Dress are două bretele subțiri pe fiecare umăr și este lungă până în pământ. Mi-a plăcut nu doar designul, ci mai ales culoarea și faptul că aceasta formează un degrade pe rochie.

rochii de seară

A-Line Knee Length Lace Bridesmaid Dress este o rochie până la genunchi, fără bretele, cu decolteu în formă de inimă. Mi-a atras atenția modelul din dantelă și culoarea. Este o rochie perfectă pentru o nuntă de vară.

Sheath Floor Length Chiffon Bridesmaid Dress este încă un model care mi-a plăcut mult, datorită culorii albastre deschis și a designului. O rochie lungă până în pământ, cu decolteu în formă de inimă și fără bretele, extrem de feminină și elegantă, care se potrivește de minune domnișoarelor de onoare.

Cum vi se par alegerile mele? Voi de unde vă luați rochiile de domnișoare de onoare?

8 thoughts on “7 rochii de seară pentru domnișoare de onoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.