5 motive să folosești produse pentru protecție solară

produse pentru protecție solară

Când vorbim despre produse pentru protecție solară, ne gândim automat la vară. Asta deoarece vara soarele este mai intens și tindem să credem că este singurul sezon în care razele UV ne atacă pielea. Însă adevărul este că pielea are nevoie de îngrijire în permanență, iar razele nocive ale soarelui atacă pielea indiferent de sezon. Așadar, este necesar să îți protejezi pielea împotriva razelor solare tot timpul anului. Iată câteva motive pentru a folosi produse pentru protecție solară tot timpul.

1. Folosește produse pentru protecție solară deoarece îți oferă protecție împotriva razelor UV

Razele nocive ale soarelui ne afectează pielea, în special din cauza degradării stratului de ozon. Chiar dacă expunerea la soare te ajută să îi oferi organismului necesarul de vitamina D, trebuie să ai grijă și de piele. De aceea, este recomandat să folosești produse pentru protecție solară, care te vor proteja de razele puternice ale soarelui.

2. Previn apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire

Conform studiilor, s-a demonstrat că persoanele cu vârste de sub 55 de ani care au folosit cremă cu protecție solară au prezentat mai puține semne de îmbătrânire decât persoanele care nu au folosit astfel de produse. Așadar, produsele pentru protecție solară sunt ideale pentru prevenirea apariției ridurilor.

3. Reduc riscul de apariție a cancerului de piele

Produsele pentru protecție solară sunt benefice pentru sănătate, întrucât pot ajuta la prevenirea apariției cancerului de piele, în special a melanomului, care este unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer.

4. Previn arsurile solare

Unul dintre motivele cele mai cunoscute pentru folosirea produselor de protecție solară este faptul că acestea previn arsurile solare. Expunerea prelungită la soare slăbește fermitatea pielii și o poate face sensibilă. Ca rezultat al influenței razelor UVB, poți experimenta iritații, roșeață a pielii și mâncărime. Pentru a evita aceste neplăceri, este recomandat să folosești o cremă cu protecție solară care are un factor de protecție de cel puțin 30. Este recomandat să aplici această cremă o dată la două ore, în special dacă ai pielea sensibilă.

5. Diversele produse pentru protecție solară au numeroase beneficii pentru piele

Alături de motivele expuse anterior, un alt motiv pentru care este recomandat să folosești produse pentru protecție solară este faptul că acestea ajută pielea să fie mai sănătoasă și reduc petele roșii de pe față. Crema cu protecție solară protejează proteinele esențiale ale pielii, precum colagenul și keratina. Aceste proteine ajută pielea să arate fină și sănătoasă. În plus, produsele pentru protecție solară pot preveni iritațiile și petele roșii care apar pe față și pot fi folosite chiar și pentru a trata acneea.

De unde să-ți cumperi produse pentru protecție solară?

La Notino, găsești o mare varietate de produse pentru protecție solară. Produsele sunt împărțite pe diverse categorii, astfel că poți găsi foarte ușor produsul ideal pentru tine. Poți alege produsele în funcție de:

  • Protecție împotriva razelor solare: față, corp, copii sau păr
  • Îngrijirea pielii fără SPF: înainte de plajă, după plajă, auto-bronzare și bronzers, produse pentru solar
  • Categorii în funcție de SPF: SPF 6-10, SPF 15-25, SPF 30-50+, Fără SPF

În plus, în săptămâna 3-9.06.2019, dacă achiziționezi produse pentru protecție solară în valoare de minim 145 RON, beneficiezi de transport gratuit.

5 thoughts on “5 motive să folosești produse pentru protecție solară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: