Jucării câte-n lună și-n stele pentru Ziua Copilului

Ziua Copilului

Ești părinte? Atunci sigur știi ce înseamnă apropierea sărbătorilor, una dintre ele fiind Ziua Copilului. Această sărbătoare vine cu bucurie, nerăbdare din partea celor mici, dar și cu emoții și stres din partea părinților. Bine, nu doar a părinților, recunosc. Putem include în acest „tipar” și bunicii, unchii și mătușile, nașii și orice alt adult care are în preajmă un copil pe care simte nevoia să îl răsfețe cu fiecare ocazie.

În fiecare an, pe măsură ce se apropie Ziua Copilului (sau orice altă sărbătoare), încep să mă gândesc la ce urmează să îi cumpăr fetiței mele. Chiar dacă este deja mărișoară, fetița mea se bucură de cadouri și așteaptă cu drag să primească ceva, ori de câte ori este vreo ocazie – sau chiar și fără.

Jucării de la Câte-n lună și-n stele pentru Ziua Copilului

Anul acesta, norocul a făcut ca, înainte de Ziua Copilului, să aflu despre un magazin online cu jucării pentru cei mici. Poate vei zice că magazine există cu sutele, așa că nu înțelegi de ce îl consider noroc. Într-adevăr, există numeroase magazine online cu jucării, însă la Câte-n lună și-n stele am descoperit ceva ce nu găsești oriunde: jucării din lemn.

Știu că fiecare părinte își dorește ce este mai bun pentru copilul său. Iar jucăriile din lemn, sunt, cu siguranță, o opțiune extraordinară. Asta deoarece jucăriile din lemn sunt de calitate înaltă. În plus, jucăriile de la Câte-n lună și-n stele sunt frumos colorate și atractive din punct de vedere vizual.

În general, magazinul online Câte-n lună și-n stele se adresează copiilor cu vârste mai mici – copii denumiți toddler în limba engleză. Totuși, există și câteva jucării și decorațiuni pentru camera copilului, care se potrivesc și copiilor mai mărișori.

Casă de marcat și cilindru aritmetică

Cum Denisa este la vârsta la care nu prea îi mai pot cumpăra nimic fără să-și dea cu părerea, ne-am uitat împreună pe site, în căutarea unei jucării care să îi placă. A pus imediat ochii pe o casă de marcat din lemn. Ca bonus, a primit și un cilindru aritmetică, pe care îl consider extrem de util pentru vârsta ei.

Când am primit coletul, am lăsat-o pe ea să îl desfacă și să descopere ce conține. Am filmat-o, iar emoțiile și-au spus cuvântul. Chiar dacă pe filmare nu se vede prea bine entuziasmul ei, a fost mai mult decât încântată de ambele jucării. Ca dovadă, faptul că toată ziua nu s-a despărțit de ele. Ba mai mult, seara, la culcare, poți ghici unde era casa de marcat? Dacă ai spus „în pat”, ai ghicit! A trebuit să o conving că nu este în regulă să lăsăm casa de marcat din lemn în pat, în timpul somnului.

Casa de marcat din lemn este încadrată la categoria jocurilor de rol. Vine însoțită de bancnote, monede din lemn și un card din lemn. Aceste accesorii au fost cireașa de pe tort, Denisa arătându-le tuturor că are și bani și card la noua ei casă de marcat.

Cilindrul pentru aritmetică este o jucărie educativă vopsită tare frumos. Datorită aspectului ei, îi ajută pe copii să efectueze operații matematice simple, într-un mod plăcut și distractiv. Și doar știm cu toții că, pentru copii, cea mai bună metodă de învățare este cea prin joc.

De ce să cumperi jucării pentru Ziua Copilului de la Câte-n lună și-n stele?

Dacă nu ai cumpărat încă nimic pentru Ziua Copilului, mai este timp să o faci, de pe site-ul Câte-n lună și-n stele. Pe lângă faptul că îți recomand acest magazin din experiență proprie, iată 3 motive pentru care ar trebui să cumperi de la ei jucăriile pentru Ziua Copilului (dar nu numai):

  1. Jucăriile sunt din lemn și finisate cu lacuri și vopsele care nu sunt nocive pentru cei mici.
  2. Site-ul este ușor de utilizat și conține categorii care te vor ajuta să găsești ușor jucăriile pe care ți le dorești.
  3. Până la 1 iunie 2019, inclusiv, pe site beneficiezi de transport gratuit la orice comandă de minim 149 lei, utilizând codul promoțional QR1JUN.

Tu ce jucărie ai cumpăra de pe site?

6 thoughts on “Jucării câte-n lună și-n stele pentru Ziua Copilului

  1. Chiar citeam un articol in engleza despre faptul ca jucariile din lemn au devenit acum elita jucarilor si dorinta tuturor parintilor pentru copii lor. Cele netehnologice, care sa nu le strice micutilor ochisorii si sa le permita sa isi dezvolte singuri imaginatia, nu sa se holbeze intr-un ecran, hipnotizati de jocul pixelilor. 🙂

    1. Atunci, la fix! Intr-adevar, si mie jucariile din lemn mi se par mai sanatoase si mai de calitate decat orice alte jucarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.