Noul meu vis este să urmez un curs de make-up

curs de make-up

În ultima vreme, am început să îmi completez colecția de make-up. Urmărind diverse video-uri pe YouTube și citind diferite articole ale bloggerițelor de pe nișa de beauty, am realizat cât de puține produse și cunoștințe din domeniu dețin. Adevărul este că trusa mea de beauty conține doar câteva palete de fard, rujuri și mascara. În plus, nici prea multe cunoștințe nu dețin în domeniu, astfel că la mine un machiaj înseamnă puțin fard aplicat pe pleoape, mascara pe gene și ruj pe buze.

Dar, de când am început să îmi extind blogul și pe domeniul beauty, am realizat că trebuie să modific aceste aspecte la care nu stau prea bine. Am de gând să îmi completez trusa de beauty cu diverse produse de make-up. Însă știu că nu este suficient să am produsele respective, ci trebuie să știu și cum să le utilizez.

Desigur, există o mulțime de tutoriale de make-up pe internet. Dar oare sunt ele chiar atât de utile pentru o necunoscătoare în ale make-up-ului? Da și nu prea, după părerea mea. Așadar, cea mai bună soluție ar fi să urmez un curs de make-up.

Curs de make-up la Academia de make-up MG Boutique

Tot căutând pe internet informații care să mă ajute să îmi îndeplinesc noul vis, am dat peste MG Boutique, un magazin online cosmetice profesionale. Am găsit o mulțime de produse care mi-au atras atenția și pe care le-aș adăuga în colecția mea. Printre produsele de care am nevoie de pe site se numără o pudră, un blush, corector, un fond de ten, un eyeliner și o mascara bună. În plus, am găsit și o categorie de pensule automachiaj, adică exact ce am eu nevoie, pentru a-mi realiza singură machiajele.

Tot navigând pe site, am mai descoperit un lucru: MG Boutique nu este doar un magazin online cu produse profesionale machiaj, ci are și o secțiune dedicată Academiei de make-up. Știind că îmi doresc să urmez un curs de make-up, am citit secțiunea respectivă. Așa am descoperit că MG Boutique este magazinul Marianei Grindei, iar tot ea este și trainerul cursurilor din cadrul academiei de make-up.

La Academia de make-up susținută de Mariana Grindei, poți urma un curs de inițiere/specializare în machiaj sau un curs de automachiaj. Spuneam că visul meu cel mai nou este să urmez un curs de make-up. Iar cursul de automachiaj de la MG Boutique este exact ce am eu nevoie! Unde mai pui că acest curs este ținut chiar de către Mariana Grindei, un make-up artist recunoscut la nivel național.

Curs de make-up cu Mariana Grindei

Mariana Grindei este un make-up artist care a participat la diverse prezentări de modă pentru unele dintre cele mai sonore nume din industria românească. De asemenea, a avut și numeroase colaborări importante și a lucrat ca make-up artist freelancer pentru diverse emisiuni, printre care Miss Universe România. Așadar, un curs de make-up susținut de către Mariana Grindei nu este de ignorat.

Însă, deoarece cursul se ține în București, va trebui să văd cum voi reuși să îl urmez și eu. Dar, pentru persoanele din capitală, care își doresc să facă o carieră în domeniu sau, pur și simplu, să învețe să se automachieze, un astfel de curs este ideea perfectă.

Voi ce părere aveți? Ați fi interesați să urmați un curs de make-up?

12 thoughts on “Noul meu vis este să urmez un curs de make-up

  1. Oooo, da! Nu ma mai intreba ca si eu doar la asta ma gandesc de ceva timp. Mi s-a pus acum pata sa invat cum sa ma machiez mai bine :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d