Îndulcește-ți zilele ploioase cu jeleuri de la Apidava

jeleuri de la Apidava

Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine ploaia mă întristează. Iar săptămânile trecute am avut parte de ea, din plin. Pur și simplu, la un moment-dat, simțeam că intru în depresie de fiecare dată când dădeam cu ochii de exterior. Totul era cenușiu, mohorât și rece. Nu mă înțelegeți greșit, știu că ploaia este necesară, dar când deja plouă prea mult, nu e bine. Iar pentru starea mea de spirit, cu siguranță e complet dăunător! Ei bine, starea mi s-a schimbat complet când am primit coletul cu jeleuri de la Apidava.

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți deja că sunt încântată de produsele de la Apidava. În general, sunt topită după miere. Îmi place ca atare, cu pâine cu unt sau în ceai. Dar, de când am descoperit Apidava, am avut plăcerea de a descoperi o varietate de alte produse pe bază de miere, cum ar fi săpunurile. Și pot spune că am fost mai mult decât încântată de toate pe care le-am testat până acum.

De data aceasta, coletul a venit cu bunătăți pentru toată familia: jeleuri cu miere și diverse fructe și bomboane cu propolis. De când am deschis coletul și am văzut cele trei pungi, ziua (care era tare mohorâtă, până atunci) mi-a devenit mai bună. Iar când le-am gustat, clar am văzut soare în jurul meu!

Apidava a inclus în portofoliul său cu bunătăți câteva sortimente de jeleuri fructate cu miere. Acestea sunt realizate cu extracte de fructe. În portofoliul Apidava există diverse sortimente de jeleuri fructate:

 • jeleuri cu miere, portocale și scorțișoară
 • jeleuri cu miere, lămâie și ghimbir
 • jeleuri cu miere, căpșuni și vanilie
 • jeleuri cu miere, mure și rodie

Bomboane și jeleuri de la Apidava pentru zile mai frumoase

În coletul meu de la Apidava erau trei plicuri:

 • Jeleuri cu miere, mure și rodie
 • Jeleuri cu miere, căpșuni și vanilie
 • Bomboane balsamice cu propolis 0,5%

Am reușit să gust din toate, deși jeleurile cu miere, căpșuni și vanilie au făcut furori în rândul celor doi „copii” ai mei, adică fiica și soțul. Așadar, din acestea am apucat chiar doar să gust, dar a fost suficient cât să-mi dau seama că sunt absolut delicioase! Dulci, aromate, exact pe gustul tuturor iubitorilor de dulce!

În schimb, am reușit să mănânc ceva mai multe jeleuri cu miere, mure și rodie. Acestea sunt, de asemenea, dulci și gustoase, dar și cu un ușor gust mai acrișor (sau așa mi s-a părut mie), ceea ce le face fantastice!

Bomboanele balsamice cu propolis au aroma de propolis și gustul specific. Însă, deși acestea nu au prins la fel de bine precum jeleurile, pentru mine au fost grozave. O să vă povestesc exact experiența pe care am avut-o cu ele. Mâncasem o salată și, din nu știu ce motiv, îmi era sete în continuu. Oricâtă apă am băut, nu reușeam să îmi potolesc setea. Deja eram disperată. Atunci, tot căutând soluții, mi-am amintit de bomboanele balsamice cu propolis și am zis să iau una, să văd ce efect are – mai rău nu putea să-mi facă, nu? Ei bine, rezultatul a fost surprinzător, întrucât bomboana balsamică cu propolis m-a făcut să-mi treacă sentimentul de sete continuă.

Așadar, zilele mele chiar au devenit mai frumoase cu jeleurile și bomboanele de la Apidava, pe care vi le recomand cu toată încrederea!

12 thoughts on “Îndulcește-ți zilele ploioase cu jeleuri de la Apidava

 1. Vaiii, mă termină ploaia asta!😣
  Dacă Apidavia e remediul, vreau si eu!😀
  Un articol tare frumos!😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.