Bluză și rochie de la Dresslily în prima comandă

dresslily

V-am povestit despre Dresslily, un magazin online pe care l-am descoperit de curând. Lista mea de dorințe de pe site era lungă-lungă, dar m-am gândit că trebuie să îmi rezum prima comandă la doar câteva produse, mai ales că nu știam cum sunt produsele. Adică, în poze arată super, dar când vine vorba despre haine cumpărate online, încă mai am rețineri și temeri. Totuși, vă spun de pe acum că experiența mea cu Dresslily a fost una deosebit de plăcută.

Pentru prima comandă, am ales un tricou și o rochie lungă. Ambele cu albastru, deoarece a fost mereu una dintre culorile mele preferate. În plus, am ochii albaștri, astfel că îmi place să îmi asortez hainele cu ochii. 😉

Tricou cu umerii goi

Am ales tricoul Stars and Stripes Cold Shoulder T-shirt, deoarece mi s-a părut deosebit de interesant designul. Este un tricou din poliester, cu mâneci scurte, umeri goi și decolteu rotund. Are model cu dungi albastre, verticale și steluțe roșii.


Stars and Stripes Cold Shoulder T-shirt

La prima vedere, mi s-a părut că tricoul ar fi cam transparent, dar a fost doar impresia mea. În realitate, nu este deloc transparent. În schimb, materialul este moale, delicat și deosebit de plăcut la atingere. Tricoul este foarte comod și a devenit, fără doar și poate, unul dintre tricourile mele preferate.

Rochie lungă cu bretele

Pentru că am tot promis că voi începe să port și rochii, am adăugat în coș o rochie lungă. Rochia Empire Waist Floral Print Plus Size Maxi Dress mi-a plăcut de la prima vedere. Designul lung, cu bretele late, mi s-a părut potrivit pentru mine. Rochia din poliamidă și poliester este în stil A-line, lungă până la glezne și cu talie înaltă. Are model floral, iar bustul este în întregime albastru.


Empire Waist Floral Print Plus Size Maxi Dress

La fel ca tricoul, și rochia are un material moale și este comodă. Vremea nu mi-a permis încă să o port, dar abia aștept să am ocazia să ies cu ea „în lume”.

Impresii despre prima comandă

Am fost extrem de mulțumită de prima mea comandă de la Dresslily. Produsele arată exact ca în poze și mi-a plăcut și materialul din care sunt confecționate cele două produse comandate.

Voi ce ziceți de alegerile mele? Dar despre Dresslily ce părere aveți? Ați comandat de pe site sau sunteți tentați?

11 thoughts on “Bluză și rochie de la Dresslily în prima comandă

  1. Ce frumoase sunt!!!😍 Îmi plac mult alegerile tale și îți vin foarte bine! Nu am comandat încă nimic, dar mă ispitești!😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: