Frizerie pentru cei curajoși și școală de frizerie pentru pasionați

frizerie

Sunt certată cu televizorul, astfel că veștile mai interesante ajung la urechile mele mai târziu. Totuși, petrec foarte mult timp online, astfel că descopăr tot felul de lucruri fascinante din doar câteva clickuri. De ce vă spun asta, veți afla imediat.

Bunica mea maternă este din București și provine dintr-o familie numeroasă. Astfel, am o grămadă de rude acolo, chiar dacă reușim să păstrăm legătura doar prin intermediul internetului și al telefonului. Și tocmai pentru că nu ne-am văzut rudele de ani de zile, recent am vorbit cu mama să facem o călătorie până la București cât de curând.

Cum tot am zis că merităm fiecare puțină relaxare și un mic răsfăț, am decis să mergem, cel mai probabil, în perioada Târgului de Carte. Sperăm să și reușim! Dar, cum nu doar eu trebuiesc răsfățată, ci și soțul meu, m-am gândit să îi ofer ceva special, să se aleagă și el cu o experiență de neuitat.

Maher – o altfel de frizerie

Căutând online o soluție, am dat peste școala de frizerie Maher. Desigur, nu mă gândesc să îi plătesc un curs de frizerie, pentru că nu se numără printre preferințele lui. În schimb, mi-am propus să îl duc la tuns acolo. Acum, probabil o să vă întrebați de ce tocmai acolo. Ei bine, soțul meu se tunde singur, cu aparatul, pentru că așa s-a obișnuit. Dar, când am descoperit cum tunde Maher, am zis că trebuie să îi ofer acest cadou soțului meu. Sunt sigură că va fi ceva deosebit, la care nu se aștepta.

Asta deoarece Maher folosește tehnica focului pentru a tunde și aranja părul. Da, da, exact cum ați citit! Tunde cu foc! Maher Haser, cel care a înființat și școala de frizerie, este din Siria și a început munca în domeniu de la vârsta de 14 ani. Însă Maher nu s-a rezumat la frizeria clasică, pe care o găsiți oriunde în România, ci oferă și tunsori și stilizări cu ajutorul focului. O tehnică impresionantă, care pe necunoscători îi sperie, dar care are rezultate grozave. Și, tocmai de aceea, m-am gândit că o tunsoare realizată de Maher este cadoul perfect pe care să i-l ofer soțului meu când vom merge la București.

Și cum spuneam la început, nu urmăresc emisiunile TV. Altfel, probabil aș fi aflat despre Maher mai demult, întrucât a avut câteva apariții televizate, la unele emisiuni renumite.

Școala de frizerie – cursuri acreditate de frizerie și barber

Pentru cei din București, în schimb, și care sunt pasionați de această meserie de frizer și barber, am și o veste bună. Dacă vă doriți să învățați tainele meseriei de frizer de la unul dintre cei mai buni din țara noastră, puteți să urmați un curs acreditat pentru frizerie, ținut la Maher Academy.

Iar dacă vă doriți să pătrundeți și tainele meseriei de barber, puteți să vă înscrieți la un curs de perfecționare barber, din cadrul aceleiași academii. Printre avantajele acestor se numără că sunt acreditate și sunt susținute de către Maher. Așadar, puteți învăța meseria aceasta chiar de la un profesionist.

Pe voi vă tentează o tunsoare sau stilizare realizată cu foc? Dar un curs de frizerie?

*Foto: Maher Academy – Facebook

4 thoughts on “Frizerie pentru cei curajoși și școală de frizerie pentru pasionați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.