Mugler Alien și alte parfumuri la preț special

mugler alien

Acum un timp, am primit o mostră a parfumului Mugler Alien, cred că într-o revistă. M-am îndrăgostit, efectiv, de aroma lui! Totuși, fiind atunci recent apărut, avea un preț pe care nu mi-l permiteam, cel puțin la vremea respectivă. Dar sunt cu ochii pe el, încă de la început. Acum, am descoperit că la Notino, săptămâna aceasta (6-12 mai 2019), există oferte speciale la parfumuri. Mai exact, găsești parfumuri de toate felurile, la prețul unic de 135 de lei.

Am intrat să descopăr oferta și am găsit o cremă de duș Mugler Alien, din gama parfumului Mugler Alien, pe care mi-l doream de mult. Ador și parfumurile, dar și gelurile/cremele de duș. Desigur, oferta de parfumuri de 135 de lei este mare, astfel că dacă îți dorești un parfum Hugo Boss, Burberry, Bvlgari sau Calvin Klein, ai toate șansele să îl găsești la promoție.

Numele parfumului Thierry Mugler Alien nu este ales întâmplător. Datorită combinației de note, acest parfum este unul care transmite mister și energie. Este comparat cu un parfum care pare a fi creat în altă lume – de unde, probabil, și denumirea „Alien” = extraterestru. Conform descrierii, parfumul Mugler Alien este potrivit femeii care are o personalitate puternică și căreia nu îi este teamă să trăiască noi experiențe.

Mugler Alien – o gamă pe care mi-o doresc

Parfumul Mugler Alien face parte din grupele de parfumuri lemnoase și orientale. Nu știu cum ești tu, dar eu ador parfumurile din această gamă. În grupa de parfumuri lemnoase găsești și alte parfumuri ale unora dintre cele mai renumite branduri. Printre cele mai cunoscute parfumuri pe care le regăsești în categoria parfumurilor lemnoase se numără: Hugo Boss Boss Bottled, Paco Rabanne Lady Million, Calvin Klein Women, Givenchy Gentleman, Lancôme Trésor Midnight Rose și altele.

Notele de bază ale gamei de parfumuri Mugler Alien sunt de cihlimbar, cele de inimă sunt de cașmir, iar notele de vârf sunt de iasomie. Așadar, vei găsi parfumul Mugler Alien în categoria de parfumuri cu note de iasomie. Dacă te întrebi ce alte parfumuri găsești în această categorie de note, îți dau câteva exemple: Dior J’Adore, Guess Seductive, Armani Acqua di Gioia, Gabriela Sabatini, Burberry London for Women, Paco Rabanne Lady Million, Avon Little Black Dress și multe altele. Nu-i așa că și ție îți plac parfumurile cu note de iasomie?

Parfumuri de toate felurile la 135 lei

Pentru că îmi place foarte mult gama Mugler Alien, am pus în coș crema de duș, pe care am găsit-o la promoția săptămânii, pe Notino. Dacă ai în wishlist un parfum, poți vedea și tu oferta, poate îți găsești gama preferată, la promoție. În oferta de parfumuri de toate felurile la 135 lei, găsești diverse produse pe bază de parfum, la prețul unic menționat. Ai ocazia să îți cumperi un parfum pentru ea sau el, aftershave, cremă de duș, lapte de corp, deodorant sau cremă de corp și nu numai, de la unele dintre cele mai cunoscute branduri internaționale.

Eu zic că este o ofertă de nerefuzat. Tu ce părere ai?

11 thoughts on “Mugler Alien și alte parfumuri la preț special

  1. Allien e parfumul meu preferat! L-am primit acum 4 ani de la jumatatea mea mai buna, iar de atunci il port cam de fiecare data cand ies din casa. ♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.