Evenimente importante cu tricouri personalizate

tricouri personalizate

Recent, am descoperit un magazin online care realizează tricouri personalizate. Recunosc că am petrecut o după-masă întreagă admirând oferta bogată de pe site. Am găsit atâtea modele care mi-au plăcut, încât mi-a fost tare greu să aleg doar câteva. Pentru Norbi (soțul meu) a fost cel mai ușor de ales: un tricou cu imprimeul „Tată de fată”, că tot își face griji că fiica lui devine adolescentă, mâine-poimâine.

tricouri personalizate

Denisa a zis că ea vrea să aibă tricou identic cu al meu. Așadar, m-am apucat de căutat un model care să se potrivească pentru cuplul mamă-fiică. Am găsit tricouri cu mesajul „Shine bright like a diamond” și am zis că acelea sunt perfecte pentru noi două.

tricouri personalizate

Când eram aproape convinsă că asta e tot ce ne dorim, mi-a apărut în fața ochilor un tricou pe care era imprimat mesajul „M.O.M. Mother of Multitasking”. Mai are rost să vă spun că a intrat automat în coșul de comandă? Asta pentru că există numeroase persoane care, de-a lungul timpului, m-au numit de la multifuncțională la multilateral dezvoltată. Așadar, tricoul acesta este descrierea mea perfectă!

tricouri personalizate

Oare vă puteți imagina entuziasmul pe care l-am simțit când a sosit coletul cu tricourile personalizate? Abia am așteptat să le văd! Iar bucuria mi-a fost pe măsura entuziasmului, întrucât tricourile arătau fabulos! În plus, sunt tricouri personalizate de calitate, atât în ceea ce privește materialul tricoului, cât și imprimeul.

Tricouri personalizate pentru evenimentele importante

Întâmplarea a făcut ca, exact în ziua în care au ajuns tricourile, să am un eveniment programat. Este vorba de clubul de carte „O carte pe lună Salonta”, pe care îl coordonez. Până și vremea a ținut cu mine, așa că am reușit să inaugurez tricoul. Ghiciți pe care l-am ales pentru acest eveniment? Evident, cel cu „M.O.M. Mother of Multitasking”, pentru că mi s-a părut că se potrivește de minune cu mine, în acea zi.

Am păstrat celelalte tricouri personalizate pentru un alt eveniment: Paștele Catolic. Provenind dintr-o familie mixtă și formând chiar noi o astfel de familie, am sărbătorit întotdeauna ambele Paști. Anul acesta, am fost cu toții invitați la bunicii mei, la masă. Așadar, eu și Denisa am îmbrăcat tricourile noastre identice, iar Norbi l-a îmbrăcat pe al lui. Trebuie să vă spun că am fost super încântați de cum arată tricourile acestea!

tricouri personalizate

Impresii despre aceste tricouri personalizate

Vă spuneam că am fost plăcut surprinsă de aceste tricouri personalizate, încă de când au ajuns. S-a văzut, în primul rând, grija deosebită pentru client, prin modul în care erau ambalate. Apoi, materialul este unul de calitate, tricourile sunt confortabile și arată bine. Dimensiunile, de asemenea, sunt potrivite.

După ce am purtat tricourile, le-am spălat în mașina de spălat. Am avut, și de această dată, o surpriză plăcută, întrucât imprimeul a rămas intact. În plus, nu am observat să iasă culoarea din tricourile negre, ceea ce este un mare plus.

Vouă vă plac tricourile personalizate? Ați comandat vreodată de la Printado?

4 thoughts on “Evenimente importante cu tricouri personalizate

  1. Ce tricouri faine v-ati ales! Avem si noi tricouri de pe Printado si sunt super calitative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.