Top 3 fuste lungi elegante pe gustul meu

fuste lungi elegante

Îți povesteam într-un articol anterior că mi-am ales câteva bluze elegante de pe Neer. Știi deja că îmi place tare mult acest magazin online, astfel că nu cred că este o surpriză dacă îți spun că wishlist-ul meu de pe Neer nu se încheie doar la bluze. De data aceasta, am decis să studiez o categorie care este destul de neobișnuită pentru mine, și anume, cea de fuste lungi elegante.

De ce zic neobișnuită? Dacă mă cunoști, știi deja că eu nu port fuste. Totuși, am decis că niciodată nu este prea târziu să încep să le port, astfel că am intrat pe site, încărcată cu ambiție și determinare, și am început să „răsfoiesc” modelele disponibile.

Spre marea mea surpriză, am găsit atâtea fuste lungi elegante pe placul meu, încât eram pe punctul de a-mi schimba complet garderoba, înlocuind toți pantalonii cu fuste. Așa se face că, deși nu port fuste în general, modelele de pe Neer mi-au atras atenția și mi-a trezit dorința de a le purta.

Fuste lungi elegante

Și dacă tot am decis să îmi înnoiesc garderoba, este momentul să adaug în dulap și câteva fuste lungi elegante, pe care să le pot purta împreună cu bluzele elegante pe care le am deja. Am găsit o mulțime de fuste lungi elegante, unele mai frumoase decât altele. Am decis să mă opresc la trei fuste care îmi plac, așadar îți voi prezenta topul meu trei fuste lungi elegante pe care le-am adăugat în wishlist:

1. Fusta Dama Fusta Lunga Fusta Retro Stil National Imprimat Slim Despicat este prima rochie de pe care nu mi-am putut dezlipi ochii. Combinația de roșu și negru mi-a plăcut dintotdeauna, iar rochia aceasta arată cu adevărat fabulos.fuste lungi elegante

  1. Mi-am ales și o Fusta boho, boema, cu imprimeu floral, model 2018, casual sic, cu talie inalta, de vara, de plaja, din sifon, care mi se pare perfectă pentru vară. Modelul floral o face să fie exact pe gustul meu.

fuste lungi elegante

  1. Această Fustă largă din șifon, cu imprimeu floral și elastic în talie, pe roșu, albastru, verde, galben mi-a atras atenția datorită imprimeului cu flori mari și a culorii galbene, care mie îmi inspiră optimism și bună-dispoziție.

Așa cum probabil ai observat, am ales trei tipuri de fuste diferite ca stil. Asta deoarece am vrut să completez garderoba astfel încât să pot purta o fustă indiferent de ocazie, atunci când îmi doresc. Am încercat, de asemenea, să aleg modele colorate, pentru a renunța complet la piesele vestimentare negre și de culori închise, pe care le purtam până acum.

Ție îți plac fustele pe care le-am ales?

10 thoughts on “Top 3 fuste lungi elegante pe gustul meu

  1. Ce frumoasa e fusta galbena. 😀 Eu nu am nicio fusta lunga. Nici nu stiu daca mi-ar sta bine.

  2. Îmi plac mult fustele lungi, colorate, de vară. Modelele sunt superbe toate, însă cea cu galben mi-a sărit mai tare în ochi.❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.