Săculeți croșetați umpluți cu lavandă sau povestea Lavandiere

Săculeți croșetați umpluți cu lavandă

Sunt sigură că deja știți că îmi petrec mare parte a timpului online. Așa am reușit să descopăr numeroase site-uri interesante, iar despre unul dintre ele am vrut neapărat să vă povestesc. Este vorba despre Lavandiere, un magazin online unde găsiți săculeți croșetați umpluți cu lavandă, ceai cu fructe și cafea cu arome. Tot aici puteți cumpăra un ursuleț croșetat sau o altă jucărie croșetată.

Mi-a plăcut mult site-ul și am vrut să aflu mai multe despre el. De îndată ce am aflat informații despre Lavandiere, am decis să le împărtășesc cu voi. Și nu oricum, ci redându-vă întocmai vorbele echipei de la Lavandiere.

Povestea Lavandiere – săculeți croșetați umpluți cu lavandă

Când îți dai seama că îți dorești ceva al tău, căruia să îi dai viață, să crească cu tine și pe care, de ce nu?, să îl lași moștenire copiilor, începi să muncești la visul tău. Începi să aduci la lumină ceea ce foarte des visai cu ochii deschiși. Construirea începe cu mâinile goale, trudă și sudoare, însă observi că visul începe să prindă formă și să fie văzut și apreciat și de cei din jur.

Lavandiere a luat naștere dintr-un vis cu ochii deschiși, dorință, pasiune, creativitate și multă muncă. Planul inițial a fost refăcut, revizuit, renăscut, până a ajuns la ceea ce este astăzi, însă modificările nu au încetat și lucruri noi o să apară mereu. Produsele noastre au pornit din două mari pasiuni: croșetatul, ceaiul băut în serile liniștite și cafeaua în zilele în care aveam nevoie de energie. Atât ceaiurile, cât și cafeaua au arome puternice și deosebite, menite să se potrivească oricărui gust.

Am simțit că, pe lângă ceai și cafea, trebuie să oferim clienților noștri și accesoriile necesare, așa că au apărut cănile, ceainicele și infuzoarele. Puntea de legătură dintre cele doua categorii, atât de diferite la prima vedere, sunt cănile, ceainicele cu hăinuțe croșetate și suporturile de căni lucrate tot manual.

Cu produsele croșetate, posibilitățile sunt nemărginite. Jucăriile au fost prima iubire, atât personal cat și profesional, apoi ne-am îndreptat către brelocuri, ornamente de Crăciun, mărțișoare, pernuțe croșetate și pregătim mereu și alte surprize. Produsele se vor schimba, vor apărea variante îmbunătățite și modele noi, sperând întotdeauna să ne încântăm clienții și să atragem alții noi.

Munca noastră nu se va termina niciodată, iar imaginația și creativitatea ne ajută mereu să producem lucruri noi. Vouă, celor ce mereu ne-ați fost alături, dar și celor ce ne-ați spus ca nu vom reuși, vă mulțumim! În ambele moduri, ne-ați ajutat să devenim mai buni.

6 thoughts on “Săculeți croșetați umpluți cu lavandă sau povestea Lavandiere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: