Wishlist de vară de pe DressLily

dresslily

Îți plac cumpărăturile online? Eu am avut, multă vreme, o oarecare reticență în a comanda haine online. Comandam diverse alte produse, dar nu haine. Însă, odată ce am prins gustul și am descoperit că măsurile sunt ușor de potrivit, am început să comand și haine online. Iar unul dintre magazinele de unde am decis să îmi cumpăr haine este DressLily. Nu doar că au o foarte mare varietate de produse minunate, dar la fiecare piesă vestimentară, există un tabel cu mărimile. Astfel, nu poți da greș atunci când îți alegi hainele.

Cu îndemnul Here are the new arrival. It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday”, DressLily a reușit să îmi capteze atenția din primele momente pe care le-am petrecut pe site.

După ce am petrecut ore întregi navigând prin multitudinea de categorii și modele, am reușit să întocmesc un wishlist. Nu vreți să știți câte zeci de produse erau în wishlist, la un moment-dat. Totuși, conștientă că nu le pot cumpăra pe toate deodată, am reușit să rezum lista la doar cinci produse pe care mi le doresc foarte tare.

Wishlist de vară pe DressLily

Bluză asimetrică, perfectă pentru ocaziile speciale din timpul verii. Am ales pe albastru, pentru că am din nou o fază în care îmi plac hainele albastre. Mi-a plăcut materialul vaporos, care este ideal pentru zilele călduroase.

Bluză cu umărul gol, pe culoarea mov. Mi-a plăcut modelul, deoarece mi se pare o bluză comodă, pe care o pot purta oricând.

Tunică cu sclipici, pe roșu, pentru zilele în care îmi doresc să fiu mai elegantă. Ador bluzele și tunicile care au model asimetric sau cu colțuri, iar această tunică este unul dintre acele modele.

Bluză înflorată, pe care am ales-o pentru că întotdeauna mi-au plăcut modelele de haine înflorate. În plus, designul acestei bluze mi se pare perfect pentru vară și ușor de asortat.

Rochie cu mânecă scurtă, pe care am ales-o pentru că mi-am propus ca, din acest an, să port și rochii. La această rochie, am avut mari probleme în alegerea culorii, pentru că mi-au plăcut toate variantele: negru, albastru, verde închis, violet și rubiniu.

Dacă și tu ai produse în wishlist pe DressLily, poți folosi codul DLBF20 cu 20% reducere, care se aplică astfel: DLBF20 with 20% OFF: Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

Îți plac produsele mele din wishlist de pe DressLily? Tu ce produse ai alege?

4 thoughts on “Wishlist de vară de pe DressLily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d