OFERTE: Ziua perfectă pentru cumpărături

oferte

Știu că și tu iubești ofertele, promoțiile și voucher-ele. Și eu le ador! Și pentru că am văzut că astăzi sunt numeroase oferte și promoții, pentru toate gusturile, am decis să îți vorbesc despre ele într-un articol pe blog. Sunt sigură că vei găsi ceva pe placul tău, ofertele despre care îți vorbesc fiind din diverse categorii. Așadar, iată cum poți profita astăzi de oferte, pentru a-ți cumpăra produsele dorite la prețuri speciale:

Libris

vine cu o surpriză nu numai astăzi, ci pentru întreg weekend-ul care urmează. Așadar, în acest weekend (12-14 aprilie 2019), toate titlurile RAO au o reducere cuprinsă între 40-50%. Eu zic să te bucuri de această ofertă, întrucât Editura RAO are unele dintre cele mai bune titluri. Tu ce titluri de la RAO ai în wishlist?

Meli Melo Fashion

Dacă nu vrei să cumperi cărți sau jucării, poți alege să te bucuri de oferta de la . Și aici, ofertele sunt disponibile pentru întreg weekend-ul (12-14 aprilie 2019). Promoția este exclusiv online și se aplică doar categoriei de genți casual și rucsacuri. Toate produsele din această categorie de la Meli Melo Fashion au o reducere de 25%.

Melkior

Ai produse pentru buze în wishlist și ai așteptat momentul să le poți cumpăra? Sau poate nu ai folosit încă produsele lor pentru buze, dar ai vrea să le încerci. În oricare dintre situații te-ai afla, azi îți poți cumpăra produsele Melkior dorite. Doar azi, 12 aprilie 2019, Melkior are o reducere de 30% la produsele Melkior pentru buze. Reducerea se aplică în limita stocului disponibil, la produsele selectate. Oferta nu se poate cumula cu alte oferte și promoții și nu se cumulează cu avantajele profesioniștilor posesori de card PRO. În plus, transportul este gratuit la comenzi de peste 69 de lei.

Tu ce-ți cumperi azi?

6 thoughts on “OFERTE: Ziua perfectă pentru cumpărături

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.