Unde găsești cei mai buni ochelari online?

ochelari

Am mai spus și repet faptul că iubesc cumpărăturile online. De câțiva ani, de când am descoperit cât de ofertant este internetul, am început să mă bazez tot mai mult pe el, zi de zi, inclusiv în ceea ce privește diversele cumpărături. Recent am avut o problemă cu ochelarii mei și anume, nu îi găseam. Fiindcă nu trebuie să îi port mereu, doar când simt nevoia, este ușor să uit pe unde îi pun, mai ales că „i-am pierdut” în perioada în care ne-am mutat. Așa se face că, pentru prima dată, m-am gândit să caut online prescription glasses, adică să cumpăr online ochelarii care mi-au fost recomandați în urma controlului la oftalmolog.

Ochelarii despre care v-am vorbit mi-au fost recomandați în urmă cu vreo doi ani. I-am luat imediat după control, doar că nu sunt prea încântată de cum arată. Am căutat atunci un model care să fie pe gustul meu, dar am fost nevoită să aleg dintre modelele expuse – care nu erau prea multe și nici prea grozave. Probabil că știți și voi că, în general, în magazinele fizice se găsesc modele clasice, în special – fie cu rama dreptunghiulară, fie rotundă.

Ochelari online într-o varietate de modele

Așadar, cu ochelarii de negăsit și cu gândul că trebuie să fie și modele mai stilate, am ales să caut ochelari online. Așa am dat peste Voogueme, unde am găsit numeroase modele de glasses frames potrivite pentru toate gusturile. Chiar am rămas plăcut surprinsă de varietatea de modele de rame de ochelari, de toate formele, culorile și cu diverse pattern-uri, care mai de care mai moderne și atractive.

Am găsit de la ochelari simpli, până la ochelari cu adevărat chic, având rama împodobită cu strasuri, mărgele și alte detalii cu stil. De asemenea, culorile variază de la alb, negru și transparent la verde, roz, roșu și multicolor. Cu așa o diversitate de modele, îmi este greu să aleg modelul preferat și nu să găsesc un model care îmi place, așa cum s-a întâmplat înainte.

Recunosc, unul dintre motivele pentru care am avut rețineri în ideea de buy glasses online a fost faptul că o pereche de ochelari online nu pot fi încercați. Și cu toții știm că ochelarii nu îi putem alege ca pe haine, doar ținând cont de mărime. Ei bine, vestea bună este că pe site-ul Voogueme există o aplicație care îi permite utilizatorului să „probeze” ochelarii doriți. Așadar, am încărcat poza și am încercat toate perechile de ochelari care mi-au plăcut.

Cei mai buni ochelari online sunt la Voogueme

Eu am adăugat în wishlist câteva modele de ochelari online de la Voogueme, urmând să decid pe care să îi cumpăr, după ce îmi voi face un control oftalmologic. Îmi place site-ul, mai ales că îi oferă clientului posibilitatea de a-și alege ochelarii în funcție de caracteristicile dorite, precum: gen, tip, material, formă și culoare. În plus, oferă toate informațiile necesare pentru ca fiecare client să găsească cei mai buni ochelari pentru el. Cât despre aplicația de încercare a ochelarilor, mi se pare cu adevărat utilă. Cu ajutorul acesteia, oricine poate găsi la Voogueme cei mai buni ochelari, din toate punctele de vedere.

24 thoughts on “Unde găsești cei mai buni ochelari online?

  1. Mă bucur că au și posibilitatea aceasta de a proba ochelarii. In magazinele fizice nu găsesc ce îmi place, modelele frumoase sunt mereu in online și mult prea departe de mine. O să dau și eu o raita. Mulțumesc!

  2. Super tare! Nu stiam de această variantă! Și eu cred ca voi avea curând nevoie de ochelari asa ca iti voi urma recomandarea pentru ca vreau unii foarte frumoși

  3. Și eu am devenit mare fană cumpărături online. 🙂 Am intrat pe site la ochelari de soare, au într-adevăr niște modele foarte frumoase, diverse și arată de calitate.

  4. Cei din imaginea de prezentare mi se par superbi. Ador ochelarii in genul. Am deja o asemenea pereche, dar niciodata nu sunt prea multi. Am o intrebare: au si ochelari de soare? Caci acestia din poze arata mai mult asa decat a ochelari de vedere. 😛

  5. Modelele sunt frumoase si ideea asta de a te indruma cu toate informatiile necesare pentru cumpararea online este foarte utila. Nu m-am gandit ca se pot cumpara ochelari fara sa probezi! 🙂 Sa incercam, zic!

  6. Ce tare! Am văzut titlul și am strâmbat din nas a neîncredere. Am început să citesc și mă gândeam să te întreb totuși cum îi iei dacă nu i-ai încercat. Și, surpriză! Am aflat de aplicație. Genial! Momentan nu am nevoie de ochelari, dar prevăd că după 40 de ani, care se apropie cu pași repezi, o să am! Așadar, voi reține această posibilitate de achiziționare a ochelarilor!

  7. Uh! Urăsc ochelarii 😂 nu mi se potrivește niciun model și am încercat multe. Prefer lentilele,mai ales că nu trebuie să îți faci griji că o să cadă, indiferent de activitate.
    În schimb,îmi plac ochelarii când văd la alți oameni, mai ales dacă reușesc să își găsească un model care să li se potrivească.
    Foarte util articolul, mai ales ca se gasesc foarte usor si in mediul online,interesanta aplicația.

    1. Îți mulțumesc! Mă bucur că ți-a plăcut articolul. Nici eu nu prea port ochelari de soare, dar chiar am nevoie acum, am observat că mă deranjează foarte tare lumina puternică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.