De la Osbtego luăm parchet laminat. Adio bătăi de cap!

parchet laminat

De când ne-am mutat la casă, nu mai contenim cu liste și planuri pentru renovare. Desigur, prioritare au fost baia, bucătăria și două camere. Însă acum ne-au rămas de renovat dormitorul principal și biblioteca. Poate nu v-am spus, dar în noua noastră casă, am primit exact ce am visat să am: o cameră special destinată biroului meu și bibliotecii. Însă problema cea mai mare este că parchetul este vechi și uzat, așa că trebuie să îl schimbăm. Iar soluția cea mai practică este să îl înlocuim cu parchet laminat.

Osbtego este soluția pentru parchet laminat

Cum eu petrec foarte mult timp online, am dat peste un magazin de unde putem cumpăra parchet laminat. Ceea ce mi-a plăcut la cele două camere care necesită renovare este faptul că parchetul este clasic, din lemn. Greu a reușit soțul să mă convingă de necesitatea de a renunța la el. Totuși, am înțeles că este extrem de uzat și nu mai face față nevoilor noastre.

De aceea, când am dat de magazinul Osbtego, am zis să arunc o privire peste modelele de parchet laminat pe care le au la dispoziția clienților. Surpriza a fost că am găsit un model de parchet laminat care este exact pe gustul meu. Acest parchet laminat Kaindl Easy Touch , P80100 HG, Ulm Lucia 8 mm are aspectul clasic pe care îl ador atât de mult la parchetul vechi din casa noastră. Iar site-ul oferă toate detaliile și specificațiile tehnice de care avem nevoie, pentru a ști că luăm exact ceea ce avem nevoie.

Așadar, acum sunt împăcată cu gândul că vom schimba parchetul vechi. Eu voi avea parte de aspectul pe care mi l-am dorit în cele două camere, iar soțul meu va fi mulțumit că vom avea parchet laminat.

În plus, am găsit pe site diverse alte produse, pe care le-am putea folosi pentru renovare, în special pe terasă. Așadar, sunt convinsă că renovarea noastră cu ajutorul Osbtego nu se va opri la parchetul laminat!

8 thoughts on “De la Osbtego luăm parchet laminat. Adio bătăi de cap!

  1. Îmi place mult parchetul laminat. Dacă nu ar fi atâta bătaie de cap, mâine l-aș schimba.

  2. Noi ne-am cam luat teapa cu alegerea parchetului acum 8 ani. Are deja 2 ani de cand ma calca pe nervi pentru ca a inceput sa scartaie si sa se cojeasca. E clar ca un parchet bun trebuia reziste mai mult. Sa vedem acum cand reusim sa ne mobilizam financiar si sa il schimbam.

  3. Parchet laminat as vrea si eu, cand il voi schimba. Trebuie sa iau camerele pe rand, ca e mare apartamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.