Prima comandă de pe Pentru corpul tău

pentru corpul tău

Recent, am descoperit un site deosebit de interesant. Este vorba despre Pentru corpul tău, un magazin online unde găsești o varietate foarte mare de produse. Am petrecut o vreme pe site, navigând printre categorii. Încă de la prima vedere, mi-a plăcut foarte mult faptul că produsele sunt organizate frumos în categorii și subcategorii relevante. Apoi, m-a uimit varietatea de produse.

Mi-a fost tare greu să mă limitez la doar câteva produse, dar am reușit, într-un final, să aleg doar cinci. Și pentru că sunt înnebunită după produsele de îngrijire corporală și cosmetice, toate produsele alese fac parte din aceste categorii.

Apă de toaletă pentru copii Wonder Woman Blue

Denisa a folosit, până acum, doar parfumuri de la mine, și pe acelea ocazional. Fiindcă se apropie de 8 ani, am decis că este timpul să aibă și ea propriul parfum. Am ales această Apă de toaletă pentru copii Wonder Woman, fără să știu dacă are un miros plăcut. De când am desfăcut coletul, am rămas amândouă plăcut impresionate. Parfumul are un ambalaj deosebit de drăguț, iar mirosul este fermecător. Nu doar Denisei i-a plăcut enorm, ci și mie. Și, trebuie să recunosc, uneori îl folosesc și eu. În plus, mirosul este persistent, fapt ce m-a surprins.

Șampon pentru păr încurcat – Johnson’s Baby

Tot pentru Denisa am ales și un șampon. De când o am pe ea, o singură dată am încercat să folosesc alt șampon decât de la Johnson’s, dar i-a provocat mătreață, deși era tare mică și șamponul era tot unul destinat copiilor. De atunci, am ales să folosesc doar șampon din această gamă. Pe măsură de Denisa crește și la fel și părul ei, mi-a devenit tot mai greu să o pieptăn. Are părul lung și firul subțire, astfel că i se încâlcește destul de tare. Am folosit multă vreme un spray pentru descâlcit. Când am văzut pe site acest șampon pentru păr încurcat Johnson’s Baby, am zis că merită să îl încerc. Ei bine, de când am început să îi spăl Denisei părul cu acest șampon, am renunțat la spray-ul pentru descâlcit, pentru că șamponul ne este suficient de util în acest sens.

Deodorant spray Rock Mantic B. U.

Pentru mine găsesc destul de greu un deodorant care să îmi placă, pe care să îl simt. În plus, căutam de mult un deodorant care să aibă în componența parfumului frezie. Freziile sunt florile mele preferate, dar nu găsesc un deodorant care să aibă chiar parfumul lor. Nici acesta nu are neapărat parfum de frezie, doar are în compoziția sa frezii, printre altele. Totuși, îmi place. Are un miros deosebit de plăcut și este și persistent – și, cum spuneam, foarte greu găsesc un deodorant spray care să persiste pe piele.

Gel de duş Diamond Touch Nivea

Sunt o împătimită a gelurilor de duș, astfel că un produs de acest gen nu putea lipsi din comanda mea. Trebuie să am mereu câte 4, 5, 6… „n” geluri de duș în baie și de fiecare dată aleg gelul de duș pe care să îl folosesc în funcție de starea de spirit. Gelul de duș Diamond Touch Nivea este pe placul meu, având un miros subtil, plăcut. Are o consistență cremoasă, care lasă pielea catifelată.

After Shave Excite Axe

Pentru că nu doar fetele din familie merită să fie răsfățate, am ales un produs și pentru Norbi, soțul meu. Pentru el este cel mai dificil de ales produse care conțin parfum, pentru că este sensibil la mirosuri. Tocmai de aceea, nu prea pot să îi cumpăr produse de îngrijire fără să fie și el de față și să aleagă, după miros, produsul pe care îl acceptă. Am riscat de data aceasta, pentru că a mai folosit produse de la Axe și i-au plăcut. În plus, a avut un gel de duș din această gamă, Excite de la Axe. A fost încântat de acest After Shave Excite Axe. Amândurora ne place tare mult parfumul acestui after shave.

Pentru corpul tău – un magazin online pe care îl recomand

Prima mea experiență cu Pentru corpul tău a fost una deosebit de plăcută. Cu siguranță voi comanda de la ei. Cum spuneam și la început, au o varietate foarte mare de produse, iar site-ul este îngrijit, curat, ușor de utilizat de către oricine. Iar prețurile mi s-au părut la fel sau chiar mai mici decât în magazinele fizice. În ceea ce privește livrarea, sunt prompți și deosebit de atenți la detalii. Am fost plăcut surprinsă de modul în care produsele au fost ambalate. Așadar, vă recomand cu drag magazinul online Pentru corpul tău.

14 thoughts on “Prima comandă de pe Pentru corpul tău

  1. Super produsele alese de tine. Și mie mi-e greu sa ma limitez când intru pe site-ul lor.

  2. Mulțumesc Eva că mi-ai împărtășit experiența ta cu acest magazin online. Dau și eu o ochiată și poate găsesc ceva care mă va atrage sau de care eu și familia mea avem nevoie. Pupici :-*

  3. Si eu sunt disperata dupa geluri de dus. Nu e comanda sa nu conțină macar unul.

  4. Ce fata buna esti tu! Ai luat pentru fiecare cate ceva, nu ai fost egoista, asa cum sunt eu de obicei cand ma trezesc pe un site gen pentrucorpultau.ro.

  5. Pare un magazin online foarte bine aprovizionat. Cred ca imi comand si eu ceva acum, de Pasti de la ei. Sa le fac mici surprize alor mei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.