Trusou botez personalizat pentru un botez de neuitat

Botezul este un moment deosebit de important în viața fiecărui copil. Chiar dacă bebelușul este prea mic pentru a ști ce se întâmplă cu el, tu, ca părinte spiritual, te vei strădui să organizezi un eveniment memorabil. Poate vei angaja un profesionist care să imortalizeze evenimentul în fotografii și filmări. Iar pentru a avea un botez de neuitat, vei acorda atenție detaliilor. Unul dintre cele mai importante detalii care țin de un botez este trusoul de botez. Și pentru a da unicitate evenimentului, poți alege un trusou botez personalizat.

Un trusou pentru botez personalizat te va ajuta să dai o notă de autenticitate și originalitate botezului copilului căruia îi vei fi naș. Vei putea alege detaliile care țin de trusou, pentru a-i oferi finuțului tău cele mai frumoase lucrușoare, încă din primele săptămâni ale vieții. Un set personalizat pentru botez este tot ceea ce ai nevoie, pentru a completa un botez de neuitat, care va rămâne o amintire frumoasă și prețioasă peste ani.

Trusou botez personalizat de la Atelierele Cris

Ca viitor părinte spiritual, probabil ai propriile preferințe în ceea ce privește botezul copilului pe care îl creștinezi. Poate îți dorești un trusou de botez care are pe el îngerași, pentru a simboliza puritatea și inocența copilului și a-l înconjura de protecția pe care îngerașii i-o oferă. Sau poate preferi ca trusoul să fie cu diverse personaje drăguțe, precum buburuze, ursuleți, girafe sau ștrumfi.

Sau poate îți dorești să îi oferi copilului pe care îl botezi un trusou de botez cu modele tradiționale. Această tematică a început să câștige tot mai multă popularitate, astfel că vei asigura autenticitate și stil botezului.

trusou botez personalizat

Indiferent de preferințe, poți alege un trusou de botez realizat de Atelierele Cris. Am intrat pe site-ul lor, cris-mag.ro, și am navigat printre deosebitele modele. În curând, voi deveni mătușă, astfel că am încercat să mă gândesc care model de trusou de botez i s-ar potrivi cel mai bine nepoțelei pe care o voi avea. Adevărul este că nu pot alege, mi-au plăcut multe dintre ele.

Ce conține trusoul și cum se personalizează?

Trusoul pe care îl găsești la Atelierele Cris conține tot ce vei avea nevoie pentru botezul copilului: pânză mir, prosop mare pentru bebeluș – cu capișon, fașă de botez, sticluță de mir, prosop pentru preot și săpun în săculeț. În plus, alte trusouri conțin și câteva elemente bonus, precum jucărie personalizată sau lumânare.

Într-un astfel de trusou de botez toate componentele sunt personalizate. Poți alege să fie scris numele copilului și data botezului. Poți alege trusoul care are decorațiunile sau broderiile pe care le preferi. În plus, dacă nu găsești niciun trusou care să-ți placă, poți trimite o imagine pe care o dorești brodată pe trusoul de botez al finuțului tău, iar specialiștii de la Atelierele Cris vor transforma imaginea ta într-o broderie pe trusoul ales de tine.

Un alt detaliu care te va încânta este posibilitatea de a-ți configura trusoul de botez așa cum dorești. Întrucât toate piesele componente ale unui trusou sunt realizate manual, cusute și decorate de către specialiștii de la Atelierele Cris, ai posibilitatea de a specifica detaliile pe care le dorești în materie de culori ale broderiei, dantele sau decorațiuni. În plus, dacă ți-a plăcut un anumit model și îți dorești să fie adăugate și alte elemente în trusoul respectiv, poți lua legătura cu echipa și îți va realiza un set botez personalizat, urmând cerințele tale.

Trusou în funcție de posibilități

Un alt avantaj este acela că la Atelierele Cris poți alege un set botez personalizat nu doar în funcție de nevoi și preferințe, ci și în funcție de buget. Asta deoarece au trei categorii distincte de trusouri, și anume: seturi economice – care sunt ideale pentru cei cu un buget limitat, trusouri botez premium și modele tradiționale.

Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi modelul preferat sau broderia care te inspiră cel mai mult, pentru a-i oferi finuțului tău un botez memorabil!

21 thoughts on “Trusou botez personalizat pentru un botez de neuitat

  1. Am scris si eu mai demult despre hainutele de botez de la Atelierele Cris si chiar am comandat de la ei un trusou pentru botezul nepoatei. Stiu ca ii raman amintire pentru toata viata si se va bucura sa isi vada numele pe ele mai tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.