Timpul pentru o schimbare totală de garderobă

garderobă Cicilookshop

În fiecare sezon, adaug haine noi în garderoba mea. Totuși, pentru acest an, mi-am setat un scop în ceea ce privește această înnoire a garderobei. Așadar, de data aceasta, am de gând să fac o schimbare totală de garderobă. Voi renunța la unele dintre hainele pe care le am deja în dulap și voi adăuga unele noi, total diferite față de cele pe care le purtam până acum. Din dorința de schimbare a garderobei, am dat peste un site foarte drăguț, cu multe produse frumoase, Cicilookshop.

Iar prima schimbare pe care am de gând să o fac este să adaug și câteva rochii și fuste. Poate pare ciudat, dar până acum, am evitat cât s-a putut de mult să port rochii. Am găsit pe site-ul Cicilookshop o categorie de maxi dresses, unde sunt rochițe deosebite, pe care sunt sigură că le-aș purta cu drag.

Una dintre rochiile pe care am pus ochii este aceasta: Deep V Neck High Slit Floral Printed Short Sleeve Maxi Dresses, o rochie cu imprimeu floral, roșie, perfectă pentru primăvară și vară.

Îmi place și rochia Open Shoulder Printed Sleeveless Maxi Dresses, tot cu imprimeu floral, dar cu umerii goi. Îmi place designul rochiei, dar și imprimeul pe care îl are.

Și pentru că în curând urmează să merg la nunta unei bune prietene, am căutat și o rochie potrivită pentru acest eveniment. Am ales rochia Band Collar See-Through Plain Chiffon Swing Maxi Dress, de culoare verde. Mi-a plăcut atât modelul, cât și culoarea.

Să nu uităm de pantaloni

Chiar dacă sunt pregătită să fac un compromis în ceea ce privește garderoba mea și să aleg câteva rochii în acest sezon, rămân adepta pantalonilor. Asta pentru că mi se par mult mai confortabili și mai practici decât o rochie sau o fustă. Am aruncat o privire pe site-ul Cicilookshop, să văd ce ofertă de pantaloni pentru femei au. Am fost surprinsă să descopăr o gamă largă de cheap women pants, pentru toate preferințele.

Trebuie să recunosc că nu mi-a fost ușor să mă rezum doar la câteva alegeri. Au o gamă bogată de pantaloni, de la sport la eleganți, astfel că pot să-mi completez garderoba cu toate stilurile posibile.

Totuși, după o vreme petrecută pe site, am reușit să aleg câteva modele de pantaloni pe care să le adaug în garderobă. Unul dintre modele este Summer Casual Belt Loops Plain Pants, pe culoarea gri. Par ușori și confortabili, ideali pentru zilele călduroase de vară.

Am nevoie și de o pereche de pantaloni confortabili, pentru când alerg la cumpărături, de exemplu. Pentru astfel de momente, am ales Loose Fitting Plain Pants, pe negru. Îi voi putea purta și în serile răcoroase pe care le voi petrece pe terasă.

Și pentru că mă pregătesc pentru vară, am decis să fac un compromis și în ceea ce privește pantalonii și să aleg și o pereche de pantaloni scurți. Mi-au plăcut acești pantaloni, Striped High Waist Pocket Shorts Pants.

Voi ce părere aveți de alegerile mele? Ați găsit pe site-ul Cicilookshop produse pe care să vă doriți să le adăugați în garderoba voastră?

18 thoughts on “Timpul pentru o schimbare totală de garderobă

    1. Ma bucur ca te-am ajutat si sper sa-ti gasesti. Au produse foarte frumoase, iar dintre rochii mi-a fost tare greu sa aleg, toate sunt superbe!

  1. Eva!!!! M-ai dat gata cu rochitele acelea! Sunt adepta pantalonilor si foarte rar port rochii dar… de cate ori port e musai sa fie maxi. Multumesc mult pentru recomandari! Intru in magazin sa vad ce-mi aleg.

    1. Cu drag! Ma bucur ca iti plac alegerile mele. Si eu sunt adepta pantalonilor, dar rochiile de pe acest site sunt grozave, sunt sigura ca le-as purta cu placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.