Tehnologia Skyworth – Perfecțiunea calității absolute

tehnologia skyworth

Skyworth se declară specializați atât în producția, cât și in vânzarea echipamentelor de aer condiționat. Preocupările sale fiind cercetarea, dezvoltarea, producția și vânzarea produselor inteligente și prietenoase cu mediul înconjurător.

Calitatea Premium se remarcă ȋncă de la componentele utilizate, precum compresoarele și piesele electronice, acestea fiind alese cu mare atenţie din sfera produselor unor producători mondiali, precum Mitsubishi si Toshiba, iar componentele electronice sunt realizate de producători japonezi cunoscuţi.

Tehnologia de ultimă generație și fiabilitatea definesc aparatele de aer condiționat Skyworth. Datorită ventilatorului, ce are un control avansat, și a funcției i-Feel putem vorbi despre o reducere semnificativă a zgomotului din ȋncăpere. Aerul respirat este purificat, datorită generatoarelor de ioni și a filtrelor IFB. De asemenea, conexiunea WiFi reprezintă un avantaj pentru aparatele de aer condiționat Skyworth.

Garanția este de 5 ani pentru toate produsele Skyworth Romania.

1. Tehnologia Skyworth vă propune să experimentați perfecțiunea aerului condiționat. Putem enumera următoarele avantaje:

*Compresoare DC inverter;

*Plăci electronice de calitate pentru controlul compresorului;

*Ventilatoarele ALL DC Inverter (eficiență energetică sporită, așadar discutăm de economii semnificative de energie electrică);

*Motorul “Stepless DC” al unităţii interioare (utilizatorul poate selecta 99 trepte de viteză pentru ventilatorul unităţii interioare, această selecție se face procentual, de la 1% până la 99%);

*”Nordic Kit” pentru funcționare la temperaturi până la -25 ºC.

2. Tehnologia Skyworth pentru sănătate

Generatorul de Ioni Cold Plasma are rolul de a purifica aerul. Datorită ionilor negativi, aveţi asigurată o stare de bine și de relaxare.

3. Tehnologia Skyworth pentru confort

*Control WiFi;

*Unitatea interioară echipata cu Ventilator DC Stepless;

*iFeel.

8 thoughts on “Tehnologia Skyworth – Perfecțiunea calității absolute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.