Dragă, m-am îndrăgostit… de noul ruj de la Melkior!

Ruj de la Melkior

De cum am văzut prin online noul ruj de la Melkior, am visat să îl am. Dorința mi s-a împlinit și m-am numărat printre norocoasele care au primit rujul Alexia pentru testare. Ei bine, dacă până acum rar foloseam ruj, acum recunosc: aproape că nu am mai ieșit din casă fără să aplic întâi rujul. Pur și simplu, îl ador!

Alexia by Melkior

Rujul Alexia este creat de Alexia Eram, împreună cu chimiștii Melkior. Dacă nu știți despre care Alexia vorbesc, nu vă faceți griji, nici eu nu am știut la început. Este vorba despre fiica Andreei Esca. Așadar, specialiștii de la Melkior i-au dat Alexiei mână liberă în crearea propriului ruj, care să satisfacă așteptările tinerelor.

Astfel, s-a născut rujul care îi poartă numele și care a încântat deja o mulțime de fete și femei – printre care mă număr și eu, desigur. Rujul este unul lichid, mat, deosebit de rezistent, care nu usucă buzele și nici nu „migrează”. Iar culoarea este paspartu, un roz superb, care se potrivește oricui.

M-am îndrăgostit de noul ruj de la Melkior

Noul ruj de la Melkior se numește Matte Liquid Lipstick Alexia. De cum l-am primit, l-am și încercat. Am fost plăcut surprinsă de el, din toate punctele de vedere. În primul rând, culoarea este fantastică! Nici nu puteam spera la o culoare mai frumoasă și mai potrivită. Am văzut rujul la multe fete și femei și pot afirma că, din câte am observat, i se potrivește oricui, indiferent de culoarea tenului, de vârstă sau de orice alt criteriu.

Ruj: Alexia by Melkior, Accesorii: Papion-fundiță de la Accessories by Ioana Fodor și cercei realizați de cumnata mea. 🙂

Apoi, să vă povestesc despre rezistență. Sunt sigură că ați mai auzit despre „n” produse că ar fi rezistente, dar rezultatul nu a fost tocmai cel așteptat. Ei bine, în ceea ce privește noul ruj de la Melkior, Alexia, este chiar rezistent. L-am aplicat pe buze, după un timp am băut cafea, apă și chiar am mâncat și… surpriză: rujul încă era la locul lui. În mod surprinzător, paharul și cana de cafea nu aveau ruj pe ele. Deci, nota 10 pentru rezistență! În plus, și după câteva ore, rujul încă arăta bine pe buze.

Recunosc, m-am îndrăgostit de rujul Alexia, noul ruj de la Melkior! De când l-am primit, nu prea s-a mai întâmplat să ies din casă fără să aplic rujul pe buze. Asta în condițiile în care înainte abia foloseam ruj. Foloseam doar mascara și ojă, rar aplicam un ruj pe buze – și asta, în general, doar la ocazii.

Așadar, dacă vă doriți un ruj rezistent și cu o culoare deosebit de plăcută, vă recomand să alegeți cu încredere noul ruj de la Melkior, Matte Liquid Lipstick Alexia.

20 thoughts on “Dragă, m-am îndrăgostit… de noul ruj de la Melkior!

  1. Chiar toată lumea scrie doar lucruri bune despre acest ruj. Mi-a plăcut cum îți stă cu el! Vreau să îți mulțumesc că ai explicat cine e Alexia 🙈 Ești singura care a făcut-o și apreciez mult asta. Eu chiar nu știam, dar nefiind neaparat pasionată de domeniu nu m-am obosit să mă interesez. Dar a fost o surpriză plăcută să aflu de la tine. 😊

  2. Wo! Ce bine-ti sta cu rujul! Am tot citit despre el, dar de-abia acum am vazut cum arata pe buze. E fix culoarea care-mi place mie si in plus… ador rujurile mate! Multumesc mult pentru recomandare, Eva!

  3. Si eu am mai vazut rujul la alte femei, dar magie, parcă se potriveste la țanc oricui. Adică te prinde culoarea. Am mai observat ca pe anumite tenuri pare mai mult un nude sau un rose natural, iar pe altele pare un pic mai bombon. Dar chiar și asa, arată grozav. A făcut senzație!

  4. Ce cool e să fii puștoaică și să ai propriul ruj! :)) Eu-s foarte ne-la-curent cu noutățile din zona de beauty, dar rujul mi-e indispensabil. Ori de câte ori nu-s dată cu ruj se găsește cineva să mă întrebe: Cristina, ești ok? Te simți bine? Iar eu răspund, ce să fac: ah, da, nu m-am dat cu ruj, de aia par bolnavă :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.