Soare, flori și Spring SuperBlog 2019

Spring SuperBlog 2019

De cum a început luna februarie, am intrat, parcă, într-o stare de așteptare. În primul rând, la fel ca toată lumea, așteptarea primăverii. Aștept soarele, temperaturile crescute, înflorirea naturii. Dar, pe lângă toate astea, am mai așteptat ceva, cu mare nerăbdare: începerea competiției Spring SuperBlog 2019!

Poate vă amintiți că în toamnă am participat la SuperBlog 2018, ediția aniversară de 10 ani. Vă spuneam atunci că m-am înscris dintr-un impuls de moment, asta după ce eram convinsă că nu voi participa vreodată la competiție. La scurt timp, am aflat un zvon: SuperBlog dă dependență! Să-l cred, să nu-l cred? Ei bine, cred că răspunsul este evident: DA!

După o experiență deosebit de plăcută, am așteptat cu nerăbdare să particip din nou la competiția SuperBlog. Și știți de ce? Pentru că:

  • îmi oferă șansa de a-mi testa și depăși limitele;
  • mă ajută să cunosc oameni minunați și chiar să leg prietenii;
  • mă „obligă” să scriu pentru blogul meu cu o anumită regularitate.

Recunosc, la finalul competiției din toamnă, mă simțeam atât de obosită și de sleită de toate puterile, încât am zis că nu știu dacă aș mai face față încă unei competiții de acest gen. Totuși, nu a trecut mult până am început să număr săptămânile până la noua ediție. Dacă nici asta nu se numește dependență…

Spring SuperBlog 2019

Așa se face că, în ultimele două săptămâni, am stat cu ochii pe pagină și pe grupul de Facebook dedicat competiției. Am urmărit și site-ul, exact ca un adevărat stalker. 😉

Iar când Claudia Pătrașcu a anunțat, în sfârșit, începerea înscrierilor pentru Spring SuperBlog 2019, nici nu am mai stat pe gânduri. Nu am nicio decizie de luat. E decis de mult: particip la Spring SuperBlog 2019!

Sunt curioasă deja care vor fi probele și cum se va desfășura această competiție. Spring SuperBlog 2019 debutează la 1 martie, cu prima probă, și se încheie în 18 aprilie 2019.

Dacă și voi vreți să participați, este simplu. Tot ce aveți de făcut este să citiți Regulamentul competiției și să urmați pașii menționați. De asemenea, puteți găsi mai multe informații utile despre participare în secțiunea „Cum participi?”.

Succes tuturor!

26 thoughts on “Soare, flori și Spring SuperBlog 2019

  1. Succes, Anca! Te admir pentru curajul de a o lua de la capat. Din pacate, de data asta, nu voi mai fi paticipant asa ca te voi sustine de pe margine 🙂

  2. Baftă multă! La cât mai multe premii, răbdare multă, inspirație și noroc! Vei avea nevoie și de ceva noroc. Am participat și eu vreo 3 ediții, gata! Nu mai pot pur și simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: