Te urăsc, te iubesc – Sally Thorne

te urăsc te iubesc

Am pus ochii pe cartea „Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne de când am văzut-o prima oară prin online. Mi-a plăcut coperta, iar descrierea mi s-a părut chiar interesantă. Așa că nu se putea să nu o citesc. Cartea aceasta este amuzantă și romantică. Aș îndrăzni chiar să o numesc siropoasă și, cu toate astea, mi-a plăcut tare mult!

Lucy Hutton și Joshua Templeman sunt colegi de birou, obligați să împartă biroul după fuziunea celor două firme la care lucrau înainte. Ambii sunt asistenți executivi al celor doi CEO ai editurii B&G (numită așa după fuziune). Lucy este optimistă, prietenoasă și apreciată de colegi. De cealaltă parte, Josh este foarte serios, rigid, meticulos și nu prea sociabil. Aparent, cei doi se urăsc reciproc și toată compania știe de acest sentiment dintre ei. Cei doi nu se opresc din a-și arăta unul altuia ura pe care se presupune că o simt.

Ură sau iubire?

În momentul în care se anunță că va mai exista un nou post, cel de director de operațiuni, începe „războiul” între Lucy și Josh. Ambii luptă să fie promovați, iar Lucy chiar spune că, dacă va câștiga Josh, ea va demisiona. Însă ura dintre ei pare să treacă o anumită graniță, de unde pare că ei nu se urăsc, de fapt.

Știți vorba aia, de la ură la iubire nu e decât un pas. Exact așa și cu Lucy și Josh. Lucy este cu adevărat surprinsă când Josh are grijă de ea. Comportamentul lui este total neobișnuit. Are momente când pare chiar gelos pe Danny, un fost coleg cu care Lucy iese la întâlnire. Între Lucy și Josh există mereu câte un joc. Dar este posibil ca toate jocurile lor să nu ascundă altceva, decât un joc al seducției?

Lucy este fascinată de aspectul fizic al lui Josh. Deși își spune mereu că îl urăște pe Josh și continuă să afirme asta pentru oricine o ascultă, Lucy nu poate să își ia gândul de la el.

„Dacă până acum mi se părea atrăgător așa, nervos, să vezi de acum înainte… E răpitor când zâmbește. Inima îmi bate tare și frenetic. Pe jumătate conștientă, încerc să îmi imprim imaginea asta în creier, să nu o uit niciodată.”

Te urăsc, te iubesc – o poveste amuzantă și romantică

Cartea „Te urăsc, te iubesc” mi-a adus aminte de cărțile chick lit pe care le-am citit. Este o carte amuzantă și romantică. Lucy mi s-a părut destul de zăpăcită, îndrăgostită până peste cap de Josh și chiar ușor disperată, uneori. De cealaltă parte, Josh mi s-a părut întruchiparea seriozității. Josh pare calculat, sigur pe el și chiar rigid. Dar exact cum extremele se atrag, și cele două personaje reușesc să formeze un cuplu interesant.

Mi s-a părut intrigant să urmăresc evoluția personajelor și a relației dintre ele. Au fost momente cu totul amuzante și unele tensionate în poveste. Personajele sunt atât de prinse în jocurile pe care le fac, încât și cititorul începe să se întrebe care e scopul fiecăruia dintre personaje. Iar dacă în privința lui Lucy ne dăm seama destul de repede ce vrea, Josh rămâne destul de misterios până spre final.

„Umerii făcuți și proeminenți echilibrează bicepșii ușor curbați. Cotul și încheieturile mâinilor arată de parcă sunt desenate. Cum o fi să stai întinsă sub un asemenea bărbat? Ar fi ucigător.”

Vă recomand cartea „Te urăsc, te iubesc” dacă vă doriți o lectură relaxantă, amuzantă și romantică. Pe mine lecturarea acestei cărți m-a binedispus.

Cartea „Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Herg Benet.

6 thoughts on “Te urăsc, te iubesc – Sally Thorne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.